Samsung Ativ S i8750 Aluminium

Samsung Ativ S i8750 Aluminium

De Samsung Ativ S is een toestel dat draait op het Windows Phone 8 besturingssysteem en dit is goed te zien in de uitvoering. Het scherm bestaat uit de kenmerkende levende tegels van Windows Phone, zo heeft u makkelijk allerlei functies bij de hand en gaat de besturing snel en makkelijk. Het toestel is mooi zilver van kleur en ligt fijn in de hand dankzij de vorm. De telefoon is goed geschikt om u mee te vermaken op de saaie momenten en ook al uw contacten onderhouden gaat uitstekend!

Fotografie
De Samsung Ativ S heeft twee camera's waarmee u alle momenten in uw leven kunt vastleggen! De camera aan de achterkant is een 8-megapixel camera, hiermee kunt u mooie en erg gedetailleerde foto's maken. Bij minder goed licht kunt u gebruik maken van de flitser en alsnog mooie opnames maken. Aan de voorkant van de telefoon is een 1.9-megapixel camera te vinden, ook hiermee kunt u opnames maken! Ook beeldbellen is met deze camera goed mogelijk. Ook video's maken kunt u doen met dit toestel en ook dit in goede kwaliteit! De opnames kunt u delen via Facebook en Twitter en zo uw vrienden meenemen in de belevenissen in uw leven.

Online mogelijkheden
Naast dit mooie camerawerk biedt de Samsung Ativ S u ook de mogelijkheid tot snel internet. U kunt over het web surfen via uw eigen verbinding maar u kunt ook verbinding maken met een WiFi netwerk en zo over het web surfen. E-mail nu wanneer u wilt en bekijk sites op elk moment van de dag. Houdt uw online netwerkaccounts bij en u kunt op elk moment een nieuwe status of nieuwe tweet online zetten. U kunt handig een reis plannen via het internet of bijvoorbeeld het weerbericht bekijken, ideaal!

Ik wil aanbiedingen zien

Contractstatus biedt een grote hoeveelheid prijsvergelijkingen aan, zodat er altijd een type abonnement tussen zit dat bij jou past. Wij bieden jou de mogelijkheid om prijzen te vergelijken voor Energie, Internet, bellen en TV, Mobiele Telefoons, Tijdschriften, Dagbladen en Verzekeringen te vergelijken.


Benieuwd hoe je geld kan besparen?

Beheer overzicht voor snel inzicht in al jouw abonnementen | Contractstatus.nl

Beheer overzicht

Beheer al jouw abonnementen eenvoudig online met onze handige beheer overzichten. Hierdoor krijg jij jouw administratie volledig op orde en heb je bovendien een compleet inzicht in jouw vaste kosten en zie je snel waar jij op kan besparen.

Nu aanmelden Meer informatie

Tijdsindicatie

De tijdsindicatie balk geeft in procenten weer hoe ver de contractstermijn is verstreken. Hieruit kan je in één oogopslag aflezen of jouw abonnement binnenkort afloopt en of je opzoek kan naar een ander abonnement.

Tijdsindicatie verloop abonnement | Contractstatus.nl
Opzeg herinnering email voor afloopt van abonnement | Contractstatus.nl

Herinneringen

Alleen bij Premium of Pro

Om te voorkomen dat jij onnodig kosten betaald voor een abonnement dat je eigenlijk had willen stopzetten, kan je eenvoudig een herinnering instellen voor de afloop van jouw abonnementen. Hierdoor krijg je ruim op tijd een email dat jouw abonnement bijna afloopt en heb jij de tijd om te beslissen of je verder wilt gaan met dit abonnement.

Financieel Overzicht

Alleen bij Premium of Pro

Een online overzicht van al jouw abonnementen is al handig, maar het financiele overzicht geeft een grafisch beeld van jouw kostenverdeling. Hierdoor kan jij goed zien welk abonnement het grootste aandeel heeft in jouw vaste maandlasten.

Financieel overzicht abonnementen | Contractstatus.nl
Handige standaard opzegbrieven | Contractstatus.nl

Opzeggen

Alleen bij Premium of Pro

Opzeggen vanuit jouw beheer overzicht kan heel eenvoudig met onze handige opzegbrieven. Jouw gegevens zijn automatisch ingevuld in de opzegbrief en jij hoeft alleen nog maar de brief op te sturen. Wil je liever dat wij de brief voor je opsturen? Dat kan ook, met onze verzorgde opzegservice.

Prijsvergelijken

Alleen bij Premium of Pro

Door abonnementen goed met elkaar te vergelijken en te bekijken wat je wel en wat je niet nodig hebt binnen een abonnement, kan je vele euro's per maand besparen. Met onze prijsvergelijkers kan jij direct bekijken wat de beste aanbieding is voor jou. Er is altijd wel een abonnement dat bij jou past.

Prijsvergelijkers voor alle type abonnementen | Contractstatus.nl
Abonnement aanbiedingen op maat | Contractstatus.nl

Advies op maat

Alleen bij Premium of PRO

Als jij wel wat hulp kan gebruiken bij het uitzoeken van het beste abonnement en daar ook vele euro's mee wilt besparen, dan kunnen wij jou helpen door advies op maat te geven. Dit houdt in dat wij contact met jou opnemen als jouw abonnement bijna afloopt en een voorstel doen voor een goede aanbieding.Nu aanmelden