Samsung C3050

Samsung C3050

De Samsung C3050 is een indrukwekkende en moderne sliderphone. De heldere lijnen, het strakke ontwerp en de glanzendwitte behuizing geven deze GSM een stijlvolle uitstraling. Bovendien maakt de slanke en functionele vormgeving dit toestel tot een van de meest handzame en gebruiksvriendelijke mobiele telefoons van het moment. Naast een prachtig design beschikt deze slider telefoon uiteraard over vele handige functies. Zo kunt u met de ingebouwde VGA-camera van de C3050 alle mooie momenten in uw leven vastleggen op foto of video. Deze camera is ook in staat panorama opnames te maken.

Entertainment
De Samsung C3050 is voorzien van een MP3-speler waarmee u op elk moment van de dag uw favoriete muziek kunt beluisteren. De opslagruimte van het toestel is uitbreidbaar met microSD-kaartjes, zo kunt u onbeperkt mediabestanden op uw GSM opslaan. Buetooth en een USB-poort zijn aanwezig voor gegevensoverdracht. Verder bezit de C3050 een FM-radio voor het beluisteren van nog meer muziek, nieuws en informatie.

Handige functies
Deze slider heeft een uitgebreide organizer in zijn bezit. Functies als een To do-lijst, stopwatch, wekker, rekenmachine en wereldklok zijn fijne extra's naast het kunnen bellen en sms'en. Verder kunt u met deze telefoon handsfree bellen, een groepsgesprek starten of videobellen.

Ik wil aanbiedingen zien

Contractstatus biedt een grote hoeveelheid prijsvergelijkingen aan, zodat er altijd een type abonnement tussen zit dat bij jou past. Wij bieden jou de mogelijkheid om prijzen te vergelijken voor Energie, Internet, bellen en TV, Mobiele Telefoons, Tijdschriften, Dagbladen en Verzekeringen te vergelijken.


Benieuwd hoe je geld kan besparen?

Beheer overzicht voor snel inzicht in al jouw abonnementen | Contractstatus.nl

Beheer overzicht

Beheer al jouw abonnementen eenvoudig online met onze handige beheer overzichten. Hierdoor krijg jij jouw administratie volledig op orde en heb je bovendien een compleet inzicht in jouw vaste kosten en zie je snel waar jij op kan besparen.

Nu aanmelden Meer informatie

Tijdsindicatie

De tijdsindicatie balk geeft in procenten weer hoe ver de contractstermijn is verstreken. Hieruit kan je in één oogopslag aflezen of jouw abonnement binnenkort afloopt en of je opzoek kan naar een ander abonnement.

Tijdsindicatie verloop abonnement | Contractstatus.nl
Opzeg herinnering email voor afloopt van abonnement | Contractstatus.nl

Herinneringen

Alleen bij Premium of Pro

Om te voorkomen dat jij onnodig kosten betaald voor een abonnement dat je eigenlijk had willen stopzetten, kan je eenvoudig een herinnering instellen voor de afloop van jouw abonnementen. Hierdoor krijg je ruim op tijd een email dat jouw abonnement bijna afloopt en heb jij de tijd om te beslissen of je verder wilt gaan met dit abonnement.

Financieel Overzicht

Alleen bij Premium of Pro

Een online overzicht van al jouw abonnementen is al handig, maar het financiele overzicht geeft een grafisch beeld van jouw kostenverdeling. Hierdoor kan jij goed zien welk abonnement het grootste aandeel heeft in jouw vaste maandlasten.

Financieel overzicht abonnementen | Contractstatus.nl
Handige standaard opzegbrieven | Contractstatus.nl

Opzeggen

Alleen bij Premium of Pro

Opzeggen vanuit jouw beheer overzicht kan heel eenvoudig met onze handige opzegbrieven. Jouw gegevens zijn automatisch ingevuld in de opzegbrief en jij hoeft alleen nog maar de brief op te sturen. Wil je liever dat wij de brief voor je opsturen? Dat kan ook, met onze verzorgde opzegservice.

Prijsvergelijken

Alleen bij Premium of Pro

Door abonnementen goed met elkaar te vergelijken en te bekijken wat je wel en wat je niet nodig hebt binnen een abonnement, kan je vele euro's per maand besparen. Met onze prijsvergelijkers kan jij direct bekijken wat de beste aanbieding is voor jou. Er is altijd wel een abonnement dat bij jou past.

Prijsvergelijkers voor alle type abonnementen | Contractstatus.nl
Abonnement aanbiedingen op maat | Contractstatus.nl

Advies op maat

Alleen bij Premium of PRO

Als jij wel wat hulp kan gebruiken bij het uitzoeken van het beste abonnement en daar ook vele euro's mee wilt besparen, dan kunnen wij jou helpen door advies op maat te geven. Dit houdt in dat wij contact met jou opnemen als jouw abonnement bijna afloopt en een voorstel doen voor een goede aanbieding.Nu aanmelden