Samsung Galaxy Ace 3 S7275

Samsung Galaxy Ace 3 S7275

De opvolger van de Samsung Galaxy Ace 1 & 2 is er, de Samsung Galaxy Ace 3. En wel met heel wat verbeteringen. Zo heeft dit toestel een touchscreen van 4 inch. Net even een slagje groter dan voorgaande toestellen. Zo hebt u beter overzicht over het menu en zijn games, filmpjes en foto's leuker om te spelen en te bekijken. Dit toestel heeft natuurlijk veel meer te bieden dan alleen een mooi scherm. Zo heeft het toestel een batterij van 1800 mAh waarmee het toestel wel even mee vooruit kan en draait deze Galaxy Ace op Android 4.2. Dankzij de dual-core processor werkt het toestel snel en reageert het goed op uw aanrakingen.

Verbindingen van de toekomst
Met de Samsung Galaxy Ace 3 bent u voorbereid op de toekomst. Dit toestel ondersteund namelijk bepaalde verbindingen waar u erg veel profijt van hebt. Zo kunt u met de Galaxy Ace 3 gebruik maken van 4G verbinding. Dit is de opvolger van 3G verbinding, en levert mobiel internet. 4G zou tien keer sneller moeten zijn dan 3G, dus wat dat betreft zou het erg fijn zijn als u 4G kon gaan gebruiken. Zo hoeft u niet meer een halve minuut te wachten wanneer u een website wilt laden, maar kunt u gewoon meteen doorklikken. Ook NFC mocht niet missen. Met NFC (afkorting van Near Field Connecion) kunt u applicaties, bestanden, contacten en visitekaartjes uitwisselen, multiplayer games spelen en uw smartphone verbinding laten maken met uw laptop of tablet. Natuurlijk blijven WiFi, 3G en bluetooth ook gewoon tot uw beschikking.

Android 4.2
De Samsung Galaxy Ace 3 draait op Android 4.2 en dat brengt natuurlijk wel een paar leuke functies met zich mee. Zo kunt u met Android 4.2 uw smartphone verbinding laten maken met uw TV. U kunt dan alles wat u op uw telefoon aan uw vrienden laat zien, gemakkelijk laten zien op een groot scherm. Zo kan iedereen meegenieten van uw vakantiefoto's, uw gemaakte filmpjes of dat ene hele grappige YouTube-filmpje. 'Google Now' is wel een erg belangrijke functie van Android 4.2. Hiermee kunt u overal waar u bent zonder er om te vragen toch voorzien worden van de juiste informatie. Zo slim is uw smartphone dus. Wanneer u opstaat wordt het weer van vandaag gemeld, de files onderweg naar werk en weer terug worden even opgemerkt en uw vluchtgegevens voor vakantie of zakenreis worden ook weergegeven zonder dat u er uren voor hoeft te zoeken.

Ik wil aanbiedingen zien

Contractstatus biedt een grote hoeveelheid prijsvergelijkingen aan, zodat er altijd een type abonnement tussen zit dat bij jou past. Wij bieden jou de mogelijkheid om prijzen te vergelijken voor Energie, Internet, bellen en TV, Mobiele Telefoons, Tijdschriften, Dagbladen en Verzekeringen te vergelijken.


Benieuwd hoe je geld kan besparen?

Beheer overzicht voor snel inzicht in al jouw abonnementen | Contractstatus.nl

Beheer overzicht

Beheer al jouw abonnementen eenvoudig online met onze handige beheer overzichten. Hierdoor krijg jij jouw administratie volledig op orde en heb je bovendien een compleet inzicht in jouw vaste kosten en zie je snel waar jij op kan besparen.

Nu aanmelden Meer informatie

Tijdsindicatie

De tijdsindicatie balk geeft in procenten weer hoe ver de contractstermijn is verstreken. Hieruit kan je in één oogopslag aflezen of jouw abonnement binnenkort afloopt en of je opzoek kan naar een ander abonnement.

Tijdsindicatie verloop abonnement | Contractstatus.nl
Opzeg herinnering email voor afloopt van abonnement | Contractstatus.nl

Herinneringen

Alleen bij Premium of Pro

Om te voorkomen dat jij onnodig kosten betaald voor een abonnement dat je eigenlijk had willen stopzetten, kan je eenvoudig een herinnering instellen voor de afloop van jouw abonnementen. Hierdoor krijg je ruim op tijd een email dat jouw abonnement bijna afloopt en heb jij de tijd om te beslissen of je verder wilt gaan met dit abonnement.

Financieel Overzicht

Alleen bij Premium of Pro

Een online overzicht van al jouw abonnementen is al handig, maar het financiele overzicht geeft een grafisch beeld van jouw kostenverdeling. Hierdoor kan jij goed zien welk abonnement het grootste aandeel heeft in jouw vaste maandlasten.

Financieel overzicht abonnementen | Contractstatus.nl
Handige standaard opzegbrieven | Contractstatus.nl

Opzeggen

Alleen bij Premium of Pro

Opzeggen vanuit jouw beheer overzicht kan heel eenvoudig met onze handige opzegbrieven. Jouw gegevens zijn automatisch ingevuld in de opzegbrief en jij hoeft alleen nog maar de brief op te sturen. Wil je liever dat wij de brief voor je opsturen? Dat kan ook, met onze verzorgde opzegservice.

Prijsvergelijken

Alleen bij Premium of Pro

Door abonnementen goed met elkaar te vergelijken en te bekijken wat je wel en wat je niet nodig hebt binnen een abonnement, kan je vele euro's per maand besparen. Met onze prijsvergelijkers kan jij direct bekijken wat de beste aanbieding is voor jou. Er is altijd wel een abonnement dat bij jou past.

Prijsvergelijkers voor alle type abonnementen | Contractstatus.nl
Abonnement aanbiedingen op maat | Contractstatus.nl

Advies op maat

Alleen bij Premium of PRO

Als jij wel wat hulp kan gebruiken bij het uitzoeken van het beste abonnement en daar ook vele euro's mee wilt besparen, dan kunnen wij jou helpen door advies op maat te geven. Dit houdt in dat wij contact met jou opnemen als jouw abonnement bijna afloopt en een voorstel doen voor een goede aanbieding.Nu aanmelden