Samsung Galaxy Ace S6802 DuoSim

Samsung Galaxy Ace S6802 DuoSim

De Samsung Galaxy Ace DuoSim is de opvolger van de succesvolle Galaxy Ace. Beide zijn telefoons uit de populaire Galaxy-serie van Samsung. Deze touchscreen telefoons zijn helemaal aangepast aan de moderne tijd van nu en van bijna alle gemakken voorzien. De Galaxy Ace DuoSim loopt op het besturingssysteem van Android, waardoor hij volledig aan te passen is aan uw wensen; download vele app's in de Google Play Store en ontdek de vele mogelijkheden van het Samsung toestel.

DuoSim-functie
De Samsung Galaxy Ace DuoSim heeft als belangrijke toevoeging natuurlijk de DuoSim-functie. Deze functie zorgt ervoor dat u meerdere simkaarten tegelijk kunt gebruiken. Hierdoor heeft u overzicht over beide simkaarten en zult u gemakkelijk kunnen switchen, zonder de simkaarten eruit te hoeven halen. De Galaxy-telefoon beschikt tevens over 'always on dual-SIM', dit betekent dat u beide simkaarten tegelijk kunt gebruiken.

Modern toestel
De Samsung Galaxy Ace DuoSim is een erg modern toestel. Dit is niet alleen aan de buitenkant te zien, die erg trendy is met zijn rond afgewerkte hoeken, maar ook aan de binnenkant. Het toestel is voorzien van een 5-megapixel camera en heeft ook een filmcamera. Het touchscreen is voorzien van multi-touch en een nabijheidssensor. Ook heeft het scherm een accelerometer. Raak daarnaast nooit meer de weg kwijt met het navigatiesysteem, die werkt via de A-GPS!

Ik wil aanbiedingen zien

Contractstatus biedt een grote hoeveelheid prijsvergelijkingen aan, zodat er altijd een type abonnement tussen zit dat bij jou past. Wij bieden jou de mogelijkheid om prijzen te vergelijken voor Energie, Internet, bellen en TV, Mobiele Telefoons, Tijdschriften, Dagbladen en Verzekeringen te vergelijken.


Benieuwd hoe je geld kan besparen?

Beheer overzicht voor snel inzicht in al jouw abonnementen | Contractstatus.nl

Beheer overzicht

Beheer al jouw abonnementen eenvoudig online met onze handige beheer overzichten. Hierdoor krijg jij jouw administratie volledig op orde en heb je bovendien een compleet inzicht in jouw vaste kosten en zie je snel waar jij op kan besparen.

Nu aanmelden Meer informatie

Tijdsindicatie

De tijdsindicatie balk geeft in procenten weer hoe ver de contractstermijn is verstreken. Hieruit kan je in één oogopslag aflezen of jouw abonnement binnenkort afloopt en of je opzoek kan naar een ander abonnement.

Tijdsindicatie verloop abonnement | Contractstatus.nl
Opzeg herinnering email voor afloopt van abonnement | Contractstatus.nl

Herinneringen

Alleen bij Premium of Pro

Om te voorkomen dat jij onnodig kosten betaald voor een abonnement dat je eigenlijk had willen stopzetten, kan je eenvoudig een herinnering instellen voor de afloop van jouw abonnementen. Hierdoor krijg je ruim op tijd een email dat jouw abonnement bijna afloopt en heb jij de tijd om te beslissen of je verder wilt gaan met dit abonnement.

Financieel Overzicht

Alleen bij Premium of Pro

Een online overzicht van al jouw abonnementen is al handig, maar het financiele overzicht geeft een grafisch beeld van jouw kostenverdeling. Hierdoor kan jij goed zien welk abonnement het grootste aandeel heeft in jouw vaste maandlasten.

Financieel overzicht abonnementen | Contractstatus.nl
Handige standaard opzegbrieven | Contractstatus.nl

Opzeggen

Alleen bij Premium of Pro

Opzeggen vanuit jouw beheer overzicht kan heel eenvoudig met onze handige opzegbrieven. Jouw gegevens zijn automatisch ingevuld in de opzegbrief en jij hoeft alleen nog maar de brief op te sturen. Wil je liever dat wij de brief voor je opsturen? Dat kan ook, met onze verzorgde opzegservice.

Prijsvergelijken

Alleen bij Premium of Pro

Door abonnementen goed met elkaar te vergelijken en te bekijken wat je wel en wat je niet nodig hebt binnen een abonnement, kan je vele euro's per maand besparen. Met onze prijsvergelijkers kan jij direct bekijken wat de beste aanbieding is voor jou. Er is altijd wel een abonnement dat bij jou past.

Prijsvergelijkers voor alle type abonnementen | Contractstatus.nl
Abonnement aanbiedingen op maat | Contractstatus.nl

Advies op maat

Alleen bij Premium of PRO

Als jij wel wat hulp kan gebruiken bij het uitzoeken van het beste abonnement en daar ook vele euro's mee wilt besparen, dan kunnen wij jou helpen door advies op maat te geven. Dit houdt in dat wij contact met jou opnemen als jouw abonnement bijna afloopt en een voorstel doen voor een goede aanbieding.Nu aanmelden