Samsung Galaxy Core i8262 Dual Sim

Samsung Galaxy Core i8262 Dual Sim

De Samsung Galaxy Core heeft een mooi touchscreen van 4.3 inch met een resolutie van 480x800 pixels. Hierdoor wordt er een mooie realistische weergave van het beeld gegeven. Met zijn 9 mm dik en 124 gram is het een compact toestel. De Galaxy Core draait op Android 4.1 en bevat een batterij van 1800 mAh waar het toestel zeker wel even mee aan blijft staan. Het interne geheugen van 8GB biedt genoeg ruimte voor vele foto's, bestanden en liedjes. Mocht dit toch niet genoeg zijn en wilt u meer ruimte, dan is het geheugen uit te breiden middels een microSD-geheugenkaart.

Altijd iets te doen
Dit toestel van Samsung bevat een 5-megapixel camera waarmee u mooie foto's en filmpjes maakt. De camera aan de voorkant van de Galaxy Core maakt het gemakkelijk om even te videobellen of te skypen met uw telefoon. Wil u uw foto's of video's graag delen met uw vrienden? Verzend het bestand dan via bluetooth, MMS of deel het via uw social media. Met de MP3-speler en de radio speelt u waar u ook bent muziek af. Mocht u een keer verdwalen of de weg niet weten, vrees dan niet. Het navigatiesysteem van dit toestel zal u overal heen leiden.

Dual sim
Dit toestel kan met twee simkaarten tegelijk werken, het is een dualsim toestel. De Galaxy Core biedt u de mogelijkheid om twee simkaarten tegelijk in één toestel te gebruiken. Heeft u bijvoorbeeld een simkaart voor in het buitenland en een simkaart voor in Nederland, of een simkaart voor werk en een simkaart voor privé, dan is deze functie zeer handig. Zo kunt u beide simkaarten op één telefoon bedienen. Zo kunt u niet meer in de war raken door twee telefoons, en het scheelt ook in de broekzak.

Ik wil aanbiedingen zien

Contractstatus biedt een grote hoeveelheid prijsvergelijkingen aan, zodat er altijd een type abonnement tussen zit dat bij jou past. Wij bieden jou de mogelijkheid om prijzen te vergelijken voor Energie, Internet, bellen en TV, Mobiele Telefoons, Tijdschriften, Dagbladen en Verzekeringen te vergelijken.


Benieuwd hoe je geld kan besparen?

Beheer overzicht voor snel inzicht in al jouw abonnementen | Contractstatus.nl

Beheer overzicht

Beheer al jouw abonnementen eenvoudig online met onze handige beheer overzichten. Hierdoor krijg jij jouw administratie volledig op orde en heb je bovendien een compleet inzicht in jouw vaste kosten en zie je snel waar jij op kan besparen.

Nu aanmelden Meer informatie

Tijdsindicatie

De tijdsindicatie balk geeft in procenten weer hoe ver de contractstermijn is verstreken. Hieruit kan je in één oogopslag aflezen of jouw abonnement binnenkort afloopt en of je opzoek kan naar een ander abonnement.

Tijdsindicatie verloop abonnement | Contractstatus.nl
Opzeg herinnering email voor afloopt van abonnement | Contractstatus.nl

Herinneringen

Alleen bij Premium of Pro

Om te voorkomen dat jij onnodig kosten betaald voor een abonnement dat je eigenlijk had willen stopzetten, kan je eenvoudig een herinnering instellen voor de afloop van jouw abonnementen. Hierdoor krijg je ruim op tijd een email dat jouw abonnement bijna afloopt en heb jij de tijd om te beslissen of je verder wilt gaan met dit abonnement.

Financieel Overzicht

Alleen bij Premium of Pro

Een online overzicht van al jouw abonnementen is al handig, maar het financiele overzicht geeft een grafisch beeld van jouw kostenverdeling. Hierdoor kan jij goed zien welk abonnement het grootste aandeel heeft in jouw vaste maandlasten.

Financieel overzicht abonnementen | Contractstatus.nl
Handige standaard opzegbrieven | Contractstatus.nl

Opzeggen

Alleen bij Premium of Pro

Opzeggen vanuit jouw beheer overzicht kan heel eenvoudig met onze handige opzegbrieven. Jouw gegevens zijn automatisch ingevuld in de opzegbrief en jij hoeft alleen nog maar de brief op te sturen. Wil je liever dat wij de brief voor je opsturen? Dat kan ook, met onze verzorgde opzegservice.

Prijsvergelijken

Alleen bij Premium of Pro

Door abonnementen goed met elkaar te vergelijken en te bekijken wat je wel en wat je niet nodig hebt binnen een abonnement, kan je vele euro's per maand besparen. Met onze prijsvergelijkers kan jij direct bekijken wat de beste aanbieding is voor jou. Er is altijd wel een abonnement dat bij jou past.

Prijsvergelijkers voor alle type abonnementen | Contractstatus.nl
Abonnement aanbiedingen op maat | Contractstatus.nl

Advies op maat

Alleen bij Premium of PRO

Als jij wel wat hulp kan gebruiken bij het uitzoeken van het beste abonnement en daar ook vele euro's mee wilt besparen, dan kunnen wij jou helpen door advies op maat te geven. Dit houdt in dat wij contact met jou opnemen als jouw abonnement bijna afloopt en een voorstel doen voor een goede aanbieding.Nu aanmelden