Samsung Galaxy Mini 2 S6500

Samsung Galaxy Mini 2 S6500

Zoals de naam al doet vermoeden, is de Samsung Galaxy Mini 2 een zeer compact toestel. Dit is erg handig, want hierdoor steekt u hem zo in uw broekzak, waardoor u hem altijd bij de hand heeft. Ondanks het compacte uiterlijk, heeft het apparaatje een zeer krachtig innerlijk. Zo zorgt de processor in combinatie met het Android besturingssyteem ervoor dat u razendsnel door de telefoon heen kunt navigeren. De accu maakt het mogelijk om extra lang te bellen, muziek te luisteren en video's af te spelen.

MMM-app
Dit complete apparaatje is in het bezit van de Movies, Music & Media-app, waarmee u direct toegang heeft tot films, muziek en het laatste nieuws waar en wanneer u maar wilt. Zo biedt het handig geïntegreerde programma's, zoals Buienradar en ANWB verkeer, waarmee u voorbereid bent op plotselinge buien of files. Door dagbladen en tijdschriften van de Telegraaf Media Groep te lezen, zult u altijd op de hoogte zijn van de laatste updates uit de wereld.

Camera
De ingebouwde 3-megapixel camera zorgt er voor dat u voortaan al uw favoriete momenten vast kunt leggen via een foto of een video. En wanneer u tevreden bent over de opname is het mogelijk om hem te delen met uw social networks, zoals Facebook en Twitter. Hierdoor zijn al uw vrienden op de hoogte van uw laatste activiteiten en kunnen zij bovendien meegenieten van de prachtige momenten die u beleeft.

Ik wil aanbiedingen zien

Contractstatus biedt een grote hoeveelheid prijsvergelijkingen aan, zodat er altijd een type abonnement tussen zit dat bij jou past. Wij bieden jou de mogelijkheid om prijzen te vergelijken voor Energie, Internet, bellen en TV, Mobiele Telefoons, Tijdschriften, Dagbladen en Verzekeringen te vergelijken.


Benieuwd hoe je geld kan besparen?

Beheer overzicht voor snel inzicht in al jouw abonnementen | Contractstatus.nl

Beheer overzicht

Beheer al jouw abonnementen eenvoudig online met onze handige beheer overzichten. Hierdoor krijg jij jouw administratie volledig op orde en heb je bovendien een compleet inzicht in jouw vaste kosten en zie je snel waar jij op kan besparen.

Nu aanmelden Meer informatie

Tijdsindicatie

De tijdsindicatie balk geeft in procenten weer hoe ver de contractstermijn is verstreken. Hieruit kan je in één oogopslag aflezen of jouw abonnement binnenkort afloopt en of je opzoek kan naar een ander abonnement.

Tijdsindicatie verloop abonnement | Contractstatus.nl
Opzeg herinnering email voor afloopt van abonnement | Contractstatus.nl

Herinneringen

Alleen bij Premium of Pro

Om te voorkomen dat jij onnodig kosten betaald voor een abonnement dat je eigenlijk had willen stopzetten, kan je eenvoudig een herinnering instellen voor de afloop van jouw abonnementen. Hierdoor krijg je ruim op tijd een email dat jouw abonnement bijna afloopt en heb jij de tijd om te beslissen of je verder wilt gaan met dit abonnement.

Financieel Overzicht

Alleen bij Premium of Pro

Een online overzicht van al jouw abonnementen is al handig, maar het financiele overzicht geeft een grafisch beeld van jouw kostenverdeling. Hierdoor kan jij goed zien welk abonnement het grootste aandeel heeft in jouw vaste maandlasten.

Financieel overzicht abonnementen | Contractstatus.nl
Handige standaard opzegbrieven | Contractstatus.nl

Opzeggen

Alleen bij Premium of Pro

Opzeggen vanuit jouw beheer overzicht kan heel eenvoudig met onze handige opzegbrieven. Jouw gegevens zijn automatisch ingevuld in de opzegbrief en jij hoeft alleen nog maar de brief op te sturen. Wil je liever dat wij de brief voor je opsturen? Dat kan ook, met onze verzorgde opzegservice.

Prijsvergelijken

Alleen bij Premium of Pro

Door abonnementen goed met elkaar te vergelijken en te bekijken wat je wel en wat je niet nodig hebt binnen een abonnement, kan je vele euro's per maand besparen. Met onze prijsvergelijkers kan jij direct bekijken wat de beste aanbieding is voor jou. Er is altijd wel een abonnement dat bij jou past.

Prijsvergelijkers voor alle type abonnementen | Contractstatus.nl
Abonnement aanbiedingen op maat | Contractstatus.nl

Advies op maat

Alleen bij Premium of PRO

Als jij wel wat hulp kan gebruiken bij het uitzoeken van het beste abonnement en daar ook vele euro's mee wilt besparen, dan kunnen wij jou helpen door advies op maat te geven. Dit houdt in dat wij contact met jou opnemen als jouw abonnement bijna afloopt en een voorstel doen voor een goede aanbieding.Nu aanmelden