Samsung Galaxy Note 2 N7100

Samsung Galaxy Note 2 N7100

De Samsung Galaxy Note 2 is de opvolger van de Galaxy Note. Beide toestellen zijn onderdeel van Samsung's populaire Galaxy-serie. Wanneer u de Galaxy Note 2 bekijkt, valt het 5.5 inch Super Amoled-scherm meteen op. Het grote scherm zorgt voor veel gebruiksgemak, wat wordt vergroot door het besturingssysteem van Android. Het toestel heeft een accu van wel 3100 mAh, wat erg veel is voor een smartphone! U kunt de Galaxy Note 2 dus ook gerust ergens mee naartoe nemen zonder dat u bang hoeft te zijn dat hij opgeladen moet worden.

3G-verbinding
De Samsung Exynos quadcore-processor van 1,6GHz zorgt ervoor dat u vlekkeloos met het toestel kunt werken. Beelden lopen soepel en geïnstalleerde applicaties zullen mooi en goed werken. Internetten, spelletjes doen, social media checken, navigeren: de Samsung Galaxy Note 2 kan het allemaal. Super snel internetten kan via uw eigen WiFi-verbinding thuis, maar heeft u ook behoefte om buiten het thuisfront te kunnen internetten, dan biedt de 3G-verbinding een oplossing.

Prachtige plaatjes schieten
Mooie plaatjes schieten doet u met de 8-megapixel van de bruine Samsung Galaxy Note 2. Heeft u liever bewegend beeld? Maak dan levensechte filmpjes met de 1080p HD-filmcamera. Komen er mensen langs en wilt u graag uw gemaakte beelden op (nog) groter scherm laten zien? Sluit uw Galaxy Note 2 dan via de HDMI-kabel aan op uw televisie of laptop. Gegarandeerd mooie grote beelden! U kunt bovendien al uw foto's bewaren, dankzij het geheugen dat tot wel 64GB uitgebreid kan worden.

Ik wil aanbiedingen zien

Contractstatus biedt een grote hoeveelheid prijsvergelijkingen aan, zodat er altijd een type abonnement tussen zit dat bij jou past. Wij bieden jou de mogelijkheid om prijzen te vergelijken voor Energie, Internet, bellen en TV, Mobiele Telefoons, Tijdschriften, Dagbladen en Verzekeringen te vergelijken.


Benieuwd hoe je geld kan besparen?

Beheer overzicht voor snel inzicht in al jouw abonnementen | Contractstatus.nl

Beheer overzicht

Beheer al jouw abonnementen eenvoudig online met onze handige beheer overzichten. Hierdoor krijg jij jouw administratie volledig op orde en heb je bovendien een compleet inzicht in jouw vaste kosten en zie je snel waar jij op kan besparen.

Nu aanmelden Meer informatie

Tijdsindicatie

De tijdsindicatie balk geeft in procenten weer hoe ver de contractstermijn is verstreken. Hieruit kan je in één oogopslag aflezen of jouw abonnement binnenkort afloopt en of je opzoek kan naar een ander abonnement.

Tijdsindicatie verloop abonnement | Contractstatus.nl
Opzeg herinnering email voor afloopt van abonnement | Contractstatus.nl

Herinneringen

Alleen bij Premium of Pro

Om te voorkomen dat jij onnodig kosten betaald voor een abonnement dat je eigenlijk had willen stopzetten, kan je eenvoudig een herinnering instellen voor de afloop van jouw abonnementen. Hierdoor krijg je ruim op tijd een email dat jouw abonnement bijna afloopt en heb jij de tijd om te beslissen of je verder wilt gaan met dit abonnement.

Financieel Overzicht

Alleen bij Premium of Pro

Een online overzicht van al jouw abonnementen is al handig, maar het financiele overzicht geeft een grafisch beeld van jouw kostenverdeling. Hierdoor kan jij goed zien welk abonnement het grootste aandeel heeft in jouw vaste maandlasten.

Financieel overzicht abonnementen | Contractstatus.nl
Handige standaard opzegbrieven | Contractstatus.nl

Opzeggen

Alleen bij Premium of Pro

Opzeggen vanuit jouw beheer overzicht kan heel eenvoudig met onze handige opzegbrieven. Jouw gegevens zijn automatisch ingevuld in de opzegbrief en jij hoeft alleen nog maar de brief op te sturen. Wil je liever dat wij de brief voor je opsturen? Dat kan ook, met onze verzorgde opzegservice.

Prijsvergelijken

Alleen bij Premium of Pro

Door abonnementen goed met elkaar te vergelijken en te bekijken wat je wel en wat je niet nodig hebt binnen een abonnement, kan je vele euro's per maand besparen. Met onze prijsvergelijkers kan jij direct bekijken wat de beste aanbieding is voor jou. Er is altijd wel een abonnement dat bij jou past.

Prijsvergelijkers voor alle type abonnementen | Contractstatus.nl
Abonnement aanbiedingen op maat | Contractstatus.nl

Advies op maat

Alleen bij Premium of PRO

Als jij wel wat hulp kan gebruiken bij het uitzoeken van het beste abonnement en daar ook vele euro's mee wilt besparen, dan kunnen wij jou helpen door advies op maat te geven. Dit houdt in dat wij contact met jou opnemen als jouw abonnement bijna afloopt en een voorstel doen voor een goede aanbieding.Nu aanmelden