Samsung Galaxy S2 Plus i9105

Samsung Galaxy S2 Plus i9105

De Samsung Galaxy S2 Plus i9105 is de nieuwe versie van voormalig topmodel de Galaxy S2. De Galaxy S2 Plus is een moderne telefoon die voorzien is van geweldige specificaties. Het toestel beschikt over alles wat u maar wilt wensen. U kunt genieten van uw favoriete muziek dankzij een MP3-speler en FM Radio, van foto's, video's dankzij de 8-megapixel camera. Bovendien kunt u altijd internetten en e-mailen. Dankzij Android 4.1 Jelly Bean heeft u ontzettend veel mogelijkheden, want via de Google Play Store kunt u applicaties en games installeren op uw Samsung Galaxy S2 Plus i9105.

Online mogelijkheden
Met de Samsung Galaxy S2 Plus kunt u altijd en overal gebruik maken van het internet. Thuis kunt u bijvoorbeeld via WiFi op het web surfen, maar op sommige plekken buiten u huis kunt ook verbinding maken met een WiFi-netwerk. Is er geen gratis WiFi-netwerk in de buurt? Geen probleem, want de Galaxy S2 Plus ondersteunt 3G-verbinding. U kunt razendsnel uw status op Facebook aanpassen, een bericht via Twitterversturen of een e-mail verzenden via 3G-netwerk.

Camera
U hebt geen digitale camera meer mee te nemen op vakantie, want de Samsung Galaxy S2 Plus kan prachtige foto's en video's maken. U hoeft bijzonder momenten met familie of vrienden nooit meer te vergeten, want foto's schieten doet u met een 8-megapixel camera (met LED flitser en autofocus). Video's worden opgenomen in HD 1080p kwaliteit. Aan de voorkant zit nog een 2-megapixel camera waarmee u kunt videobellen.

Ik wil aanbiedingen zien

Contractstatus biedt een grote hoeveelheid prijsvergelijkingen aan, zodat er altijd een type abonnement tussen zit dat bij jou past. Wij bieden jou de mogelijkheid om prijzen te vergelijken voor Energie, Internet, bellen en TV, Mobiele Telefoons, Tijdschriften, Dagbladen en Verzekeringen te vergelijken.


Benieuwd hoe je geld kan besparen?

Beheer overzicht voor snel inzicht in al jouw abonnementen | Contractstatus.nl

Beheer overzicht

Beheer al jouw abonnementen eenvoudig online met onze handige beheer overzichten. Hierdoor krijg jij jouw administratie volledig op orde en heb je bovendien een compleet inzicht in jouw vaste kosten en zie je snel waar jij op kan besparen.

Nu aanmelden Meer informatie

Tijdsindicatie

De tijdsindicatie balk geeft in procenten weer hoe ver de contractstermijn is verstreken. Hieruit kan je in één oogopslag aflezen of jouw abonnement binnenkort afloopt en of je opzoek kan naar een ander abonnement.

Tijdsindicatie verloop abonnement | Contractstatus.nl
Opzeg herinnering email voor afloopt van abonnement | Contractstatus.nl

Herinneringen

Alleen bij Premium of Pro

Om te voorkomen dat jij onnodig kosten betaald voor een abonnement dat je eigenlijk had willen stopzetten, kan je eenvoudig een herinnering instellen voor de afloop van jouw abonnementen. Hierdoor krijg je ruim op tijd een email dat jouw abonnement bijna afloopt en heb jij de tijd om te beslissen of je verder wilt gaan met dit abonnement.

Financieel Overzicht

Alleen bij Premium of Pro

Een online overzicht van al jouw abonnementen is al handig, maar het financiele overzicht geeft een grafisch beeld van jouw kostenverdeling. Hierdoor kan jij goed zien welk abonnement het grootste aandeel heeft in jouw vaste maandlasten.

Financieel overzicht abonnementen | Contractstatus.nl
Handige standaard opzegbrieven | Contractstatus.nl

Opzeggen

Alleen bij Premium of Pro

Opzeggen vanuit jouw beheer overzicht kan heel eenvoudig met onze handige opzegbrieven. Jouw gegevens zijn automatisch ingevuld in de opzegbrief en jij hoeft alleen nog maar de brief op te sturen. Wil je liever dat wij de brief voor je opsturen? Dat kan ook, met onze verzorgde opzegservice.

Prijsvergelijken

Alleen bij Premium of Pro

Door abonnementen goed met elkaar te vergelijken en te bekijken wat je wel en wat je niet nodig hebt binnen een abonnement, kan je vele euro's per maand besparen. Met onze prijsvergelijkers kan jij direct bekijken wat de beste aanbieding is voor jou. Er is altijd wel een abonnement dat bij jou past.

Prijsvergelijkers voor alle type abonnementen | Contractstatus.nl
Abonnement aanbiedingen op maat | Contractstatus.nl

Advies op maat

Alleen bij Premium of PRO

Als jij wel wat hulp kan gebruiken bij het uitzoeken van het beste abonnement en daar ook vele euro's mee wilt besparen, dan kunnen wij jou helpen door advies op maat te geven. Dit houdt in dat wij contact met jou opnemen als jouw abonnement bijna afloopt en een voorstel doen voor een goede aanbieding.Nu aanmelden