Samsung Galaxy S3 i9300

Samsung Galaxy S3 i9300

De Samsung Galaxy S 3 III i9300 is een nieuwe toevoeging aan de populaire Galaxy-serie van Samsung. De Galaxy S 3 heeft een mooi modern en stijlvol uiterlijk, met een groot 4.8 inch Super AMOLED-touchscreen. Met zijn 1,4GHz quadcore-processor is de weergave ontzettend soepel, kunt u applicaties en spelletjes vlekkeloos spelen en bekijkt u prachtige HD-video's zonder dat ze vastlopen. Het Samsung-toestel werkt op het besturingssysteem van Android (versie 4.0) met de eigen interface van Samsung: TouchWiz. Het mooie aan Android is dat u van alles kunt aanpassen zodat de telefoon volledig aan uw wensen voldoet.

Eindeloos bereikbaar
De mooie Samsung Galaxy S3 heeft een accu van wel 2100 mAh! Deze zorgt ervoor dat u eindeloos bereikbaar bent, zonder dat u hem op hoeft te laden. Neem het toestel gerust een paar dagen mee, stand-by kan hij wel 770 uur aan blijven! U bent tevens eindeloos bereikbaar via de verschillende manieren van communicatie: bellen, sms-en, WhatsApp-en, social media... Het kan allemaal! Houd uw vrienden en familie op de hoogte van wat u allemaal doet via de social media en bel of stuur ze eens een persoonlijk berichtje. Via de 2-megapixel frontcamera kunt u ook heel persoonlijk bellen, want hierdoor kunt u elkaar zien!

Prachtige plaatjes
De Samsung Galaxy S3 heeft een mooie camera meegekregen van 8-megapixel. U kunt niet alleen prachtige plaatjes schieten, ook filmpjes maken in de hoogste kwaliteit is mogelijk met de HD-filmcamera. U zult ieder moment op de mooiste manier voor altijd vast kunnen leggen. Wilt u deze graag showen aan uw omgeving? Sluit het toestel dan aan op uw televisie of computer via de HDMI-aansluiting. Zo bekijkt u uw media nog groter. Wilt u van nog meer mogelijkheden genieten? Dat kan! De Galaxy S3 heeft nog zoveel meer in huis! Zoals NFC, WiFi, oogdetectie, S Beam, A-GPS en ondersteuning voor een 3G-netwerk!

Ik wil aanbiedingen zien

Contractstatus biedt een grote hoeveelheid prijsvergelijkingen aan, zodat er altijd een type abonnement tussen zit dat bij jou past. Wij bieden jou de mogelijkheid om prijzen te vergelijken voor Energie, Internet, bellen en TV, Mobiele Telefoons, Tijdschriften, Dagbladen en Verzekeringen te vergelijken.


Benieuwd hoe je geld kan besparen?

Beheer overzicht voor snel inzicht in al jouw abonnementen | Contractstatus.nl

Beheer overzicht

Beheer al jouw abonnementen eenvoudig online met onze handige beheer overzichten. Hierdoor krijg jij jouw administratie volledig op orde en heb je bovendien een compleet inzicht in jouw vaste kosten en zie je snel waar jij op kan besparen.

Nu aanmelden Meer informatie

Tijdsindicatie

De tijdsindicatie balk geeft in procenten weer hoe ver de contractstermijn is verstreken. Hieruit kan je in één oogopslag aflezen of jouw abonnement binnenkort afloopt en of je opzoek kan naar een ander abonnement.

Tijdsindicatie verloop abonnement | Contractstatus.nl
Opzeg herinnering email voor afloopt van abonnement | Contractstatus.nl

Herinneringen

Alleen bij Premium of Pro

Om te voorkomen dat jij onnodig kosten betaald voor een abonnement dat je eigenlijk had willen stopzetten, kan je eenvoudig een herinnering instellen voor de afloop van jouw abonnementen. Hierdoor krijg je ruim op tijd een email dat jouw abonnement bijna afloopt en heb jij de tijd om te beslissen of je verder wilt gaan met dit abonnement.

Financieel Overzicht

Alleen bij Premium of Pro

Een online overzicht van al jouw abonnementen is al handig, maar het financiele overzicht geeft een grafisch beeld van jouw kostenverdeling. Hierdoor kan jij goed zien welk abonnement het grootste aandeel heeft in jouw vaste maandlasten.

Financieel overzicht abonnementen | Contractstatus.nl
Handige standaard opzegbrieven | Contractstatus.nl

Opzeggen

Alleen bij Premium of Pro

Opzeggen vanuit jouw beheer overzicht kan heel eenvoudig met onze handige opzegbrieven. Jouw gegevens zijn automatisch ingevuld in de opzegbrief en jij hoeft alleen nog maar de brief op te sturen. Wil je liever dat wij de brief voor je opsturen? Dat kan ook, met onze verzorgde opzegservice.

Prijsvergelijken

Alleen bij Premium of Pro

Door abonnementen goed met elkaar te vergelijken en te bekijken wat je wel en wat je niet nodig hebt binnen een abonnement, kan je vele euro's per maand besparen. Met onze prijsvergelijkers kan jij direct bekijken wat de beste aanbieding is voor jou. Er is altijd wel een abonnement dat bij jou past.

Prijsvergelijkers voor alle type abonnementen | Contractstatus.nl
Abonnement aanbiedingen op maat | Contractstatus.nl

Advies op maat

Alleen bij Premium of PRO

Als jij wel wat hulp kan gebruiken bij het uitzoeken van het beste abonnement en daar ook vele euro's mee wilt besparen, dan kunnen wij jou helpen door advies op maat te geven. Dit houdt in dat wij contact met jou opnemen als jouw abonnement bijna afloopt en een voorstel doen voor een goede aanbieding.Nu aanmelden