Samsung Galaxy S3 Mini i8190

Samsung Galaxy S3 Mini i8190

Wanneer u naar de Samsung Galaxy S3 Mini i8190 kijkt, zult u waarschijnlijk veel gelijkenis zien met de grote Galaxy S3. De S3 Mini is namelijk het kleine broertje van de S3 en biedt een goede optie voor personen die niet de allerbeste specificaties en hoogste prijs willen betalen. De Galaxy S3 Mini heeft een 1GHz dual-core processor en een accu van 1500 mAh. Het besturingssysteem is net als bij alle andere Samsung Galaxy-producten Android. Dit besturingssysteem biedt de Google Play Store waar een tal van app's te vinden zijn. Ook kunt u uw toestel erg persoonlijk inrichten en het ziet er erg mooi uit.

Een tal van herinneringen
De Samsung Galaxy S3 Mini is uitgerust met een 5-megapixel camera. Hier maakt u de mooiste foto's mee. Ook voor video's kunt u bij het toestel terecht, want er is een 720p HD-filmcamera aanwezig! Zo kunt u een heleboel mooie herinneringen meenemen op uw toestel. Er is 8GB geheugen beschikbaar, dus u zult alle kanten op kunnen. Bovendien is het geheugen ook uitbreidbaar met maximaal 32GB, zodat u nooit om te weinig geheugen verlegen zit.

Social media
Houd altijd contact met uw vrienden en familie via social media en andere communicatie-mogelijkheden. U kunt verbinding maken met 3G-internet of met een WiFi-netwerk. En hiernaast valt er zoveel meer te ontdekken, denk maar aan S Voice waarmee u het toestel met spraak kunt bedienen of aan SmartStay die het beeld alleen dimt als u er niet naar kijkt. Daarnaast kunt u muziek luisteren via de MP3-speler of de FM Radio, beeldbellen met de frontcamera of filmpjes bekijken op YouTube!

Ik wil aanbiedingen zien

Contractstatus biedt een grote hoeveelheid prijsvergelijkingen aan, zodat er altijd een type abonnement tussen zit dat bij jou past. Wij bieden jou de mogelijkheid om prijzen te vergelijken voor Energie, Internet, bellen en TV, Mobiele Telefoons, Tijdschriften, Dagbladen en Verzekeringen te vergelijken.


Benieuwd hoe je geld kan besparen?

Beheer overzicht voor snel inzicht in al jouw abonnementen | Contractstatus.nl

Beheer overzicht

Beheer al jouw abonnementen eenvoudig online met onze handige beheer overzichten. Hierdoor krijg jij jouw administratie volledig op orde en heb je bovendien een compleet inzicht in jouw vaste kosten en zie je snel waar jij op kan besparen.

Nu aanmelden Meer informatie

Tijdsindicatie

De tijdsindicatie balk geeft in procenten weer hoe ver de contractstermijn is verstreken. Hieruit kan je in één oogopslag aflezen of jouw abonnement binnenkort afloopt en of je opzoek kan naar een ander abonnement.

Tijdsindicatie verloop abonnement | Contractstatus.nl
Opzeg herinnering email voor afloopt van abonnement | Contractstatus.nl

Herinneringen

Alleen bij Premium of Pro

Om te voorkomen dat jij onnodig kosten betaald voor een abonnement dat je eigenlijk had willen stopzetten, kan je eenvoudig een herinnering instellen voor de afloop van jouw abonnementen. Hierdoor krijg je ruim op tijd een email dat jouw abonnement bijna afloopt en heb jij de tijd om te beslissen of je verder wilt gaan met dit abonnement.

Financieel Overzicht

Alleen bij Premium of Pro

Een online overzicht van al jouw abonnementen is al handig, maar het financiele overzicht geeft een grafisch beeld van jouw kostenverdeling. Hierdoor kan jij goed zien welk abonnement het grootste aandeel heeft in jouw vaste maandlasten.

Financieel overzicht abonnementen | Contractstatus.nl
Handige standaard opzegbrieven | Contractstatus.nl

Opzeggen

Alleen bij Premium of Pro

Opzeggen vanuit jouw beheer overzicht kan heel eenvoudig met onze handige opzegbrieven. Jouw gegevens zijn automatisch ingevuld in de opzegbrief en jij hoeft alleen nog maar de brief op te sturen. Wil je liever dat wij de brief voor je opsturen? Dat kan ook, met onze verzorgde opzegservice.

Prijsvergelijken

Alleen bij Premium of Pro

Door abonnementen goed met elkaar te vergelijken en te bekijken wat je wel en wat je niet nodig hebt binnen een abonnement, kan je vele euro's per maand besparen. Met onze prijsvergelijkers kan jij direct bekijken wat de beste aanbieding is voor jou. Er is altijd wel een abonnement dat bij jou past.

Prijsvergelijkers voor alle type abonnementen | Contractstatus.nl
Abonnement aanbiedingen op maat | Contractstatus.nl

Advies op maat

Alleen bij Premium of PRO

Als jij wel wat hulp kan gebruiken bij het uitzoeken van het beste abonnement en daar ook vele euro's mee wilt besparen, dan kunnen wij jou helpen door advies op maat te geven. Dit houdt in dat wij contact met jou opnemen als jouw abonnement bijna afloopt en een voorstel doen voor een goede aanbieding.Nu aanmelden