Samsung Galaxy S4 i9505

Samsung Galaxy S4 i9505

De Samsung Galaxy S4 heeft alles wat u maar wilt. Het beeldscherm van 5 inch met een 1080p Full-HD resolutie is enorm scherp. Het toestel maakt dan ook gebruik van een nieuw soort beeldscherm, namelijk 'Pholed'. Het toestel bevat een 13-megapixel camera, dus foto's worden met zekerheid scherp genomen. De S4 draait op een 1,9 GHz Snapdragon 600. Het toestel zal dus zeker snel reageren op uw aanrakingen. Dankzij de accu van 2600 mAh zal het toestel het lang volhouden en kunt u er veel plezier mee hebben.

Smart Pause/Scroll
De Samsung Galaxy S4 heeft een nieuwe functie aan het systeem toegevoegd. Het toestel is zo slim dat het doorheeft wanneer het scherm moet pauzeren, of naar beneden of boven moet scrollen. Deze functies heten Smart Pause and Smart Scroll. De telefoon scant als het ware uw oog, waardoor het weet waar u bent met het lezen of het doorkijken van een pagina. Hierdoor weet het beeldscherm of het moet rollen of pauzeren. Ook blijft het scherm helder wanneer u aan het lezen bent, en gaat het bijvoorbeeld niet opeens op vergrendeling. Hiermee hoeft u het scherm dus niet meer aan te raken wanneer u aan het lezen of even rustig aan het kijken bent! Ook is het mogelijk het scherm te gebruiken zonder het daadwerkelijk aan te raken: door een vinger boven een mail te houden ziet u alvast een voorproefje.

Uitermate compleet
De Samsung Galaxy S4 is een high-end smartphone en dat zien we ook aan de diverse ondersteunde technieken terug. De S4 beschikt over NFC, WiFi, DLNA en diverse andere technieken. Dit maakt het mogelijk om de complete smartphone ervaring te vinden in de Galaxy S4: deel een foto snel via internet, kijk via uw telefoon een filmpje op uw tv of zet automatisch uw wekker door met uw S4 op een NFC-tag te tikken!

Ik wil aanbiedingen zien

Contractstatus biedt een grote hoeveelheid prijsvergelijkingen aan, zodat er altijd een type abonnement tussen zit dat bij jou past. Wij bieden jou de mogelijkheid om prijzen te vergelijken voor Energie, Internet, bellen en TV, Mobiele Telefoons, Tijdschriften, Dagbladen en Verzekeringen te vergelijken.


Benieuwd hoe je geld kan besparen?

Beheer overzicht voor snel inzicht in al jouw abonnementen | Contractstatus.nl

Beheer overzicht

Beheer al jouw abonnementen eenvoudig online met onze handige beheer overzichten. Hierdoor krijg jij jouw administratie volledig op orde en heb je bovendien een compleet inzicht in jouw vaste kosten en zie je snel waar jij op kan besparen.

Nu aanmelden Meer informatie

Tijdsindicatie

De tijdsindicatie balk geeft in procenten weer hoe ver de contractstermijn is verstreken. Hieruit kan je in één oogopslag aflezen of jouw abonnement binnenkort afloopt en of je opzoek kan naar een ander abonnement.

Tijdsindicatie verloop abonnement | Contractstatus.nl
Opzeg herinnering email voor afloopt van abonnement | Contractstatus.nl

Herinneringen

Alleen bij Premium of Pro

Om te voorkomen dat jij onnodig kosten betaald voor een abonnement dat je eigenlijk had willen stopzetten, kan je eenvoudig een herinnering instellen voor de afloop van jouw abonnementen. Hierdoor krijg je ruim op tijd een email dat jouw abonnement bijna afloopt en heb jij de tijd om te beslissen of je verder wilt gaan met dit abonnement.

Financieel Overzicht

Alleen bij Premium of Pro

Een online overzicht van al jouw abonnementen is al handig, maar het financiele overzicht geeft een grafisch beeld van jouw kostenverdeling. Hierdoor kan jij goed zien welk abonnement het grootste aandeel heeft in jouw vaste maandlasten.

Financieel overzicht abonnementen | Contractstatus.nl
Handige standaard opzegbrieven | Contractstatus.nl

Opzeggen

Alleen bij Premium of Pro

Opzeggen vanuit jouw beheer overzicht kan heel eenvoudig met onze handige opzegbrieven. Jouw gegevens zijn automatisch ingevuld in de opzegbrief en jij hoeft alleen nog maar de brief op te sturen. Wil je liever dat wij de brief voor je opsturen? Dat kan ook, met onze verzorgde opzegservice.

Prijsvergelijken

Alleen bij Premium of Pro

Door abonnementen goed met elkaar te vergelijken en te bekijken wat je wel en wat je niet nodig hebt binnen een abonnement, kan je vele euro's per maand besparen. Met onze prijsvergelijkers kan jij direct bekijken wat de beste aanbieding is voor jou. Er is altijd wel een abonnement dat bij jou past.

Prijsvergelijkers voor alle type abonnementen | Contractstatus.nl
Abonnement aanbiedingen op maat | Contractstatus.nl

Advies op maat

Alleen bij Premium of PRO

Als jij wel wat hulp kan gebruiken bij het uitzoeken van het beste abonnement en daar ook vele euro's mee wilt besparen, dan kunnen wij jou helpen door advies op maat te geven. Dit houdt in dat wij contact met jou opnemen als jouw abonnement bijna afloopt en een voorstel doen voor een goede aanbieding.Nu aanmelden