Samsung Galaxy S4 Zoom SM-C1010

Samsung Galaxy S4 Zoom SM-C1010

De Samsung Galaxy S4 Zoom is een smartphone die beschikt over een professionele camera aan de achterkant van 16-megapixels met maar liefst 25 verschillende fotostanden. Wanneer u graag wilt fotograferen en filmen maar tegelijkertijd de functies van een smartphone wilt hebben is de Galaxy S4 Zoom SM-C1010 een toestel die gemaakts is voor u! Deze telefoon draait op Android 4.2 Jelly Bean, dit betekent dat u allerlei applicaties op uw toestel kunt installeren. U zou bijvoorbeeld extra camera-apps kunnen downloaden om de mogelijkheden bij het maken van foto's te vergroten. De S4 Zoom is te bedienen via een 4.3 inch Super AMOLED display, dit scherm is beschermd tegen krassen dankzij het sterke Corning Gorilla Glass 3. U hebt 5GB opslaggeheugen tot uw beschikking om bestanden te kunnen opslaan, maar u heeft de mogelijkheid om het geheugen uit te breiden met een MicroSD-kaart.

16-megapixel camera
Er is geen twijfel over mogelijk dat de Samsung Galaxy S4 Zoom SM-C1010 geschikt is voor mensen die graag foto's maken. Deze 16-megapixel camera is de eerste smartphone met 10x optische zoom, zodat u prachtige close-ups kunt maken met uw telefoon. Dankzij de zoom-ring functie kunt u de camera-app gelijk opstarten en kunt u uit verschillende camerastanden kiezen. De gevoelige CMOS-sensor maakt bij elke lichtomstandigheid (dus bij veel en bij weinig licht) uitstekende foto's en dankzij Optical Image Stabilization blijft een foto bij veel beweging altijd scherp.

Deel uw foto's en video's
U zult de Galaxy S4 Zoom voornamelijk gebruiken voor het maken van foto's en video's. Het is natuurlijk fijn om dit te kunnen delen met vrienden, familie of kennissen. De Samsung Galaxy S4 Zoom heeft een aantal functies waarmee u dit eenvoudig kunt doen. Via Bluetooth of NFC kunt u bestanden versturen. Het is nog leuker om afbeeldingen en filmpjes op een groter scherm (bijvoorbeeld uw televisie) te laten zien, dit kunt u doen via DLNA of MHL.

Ik wil aanbiedingen zien

Contractstatus biedt een grote hoeveelheid prijsvergelijkingen aan, zodat er altijd een type abonnement tussen zit dat bij jou past. Wij bieden jou de mogelijkheid om prijzen te vergelijken voor Energie, Internet, bellen en TV, Mobiele Telefoons, Tijdschriften, Dagbladen en Verzekeringen te vergelijken.


Benieuwd hoe je geld kan besparen?

Beheer overzicht voor snel inzicht in al jouw abonnementen | Contractstatus.nl

Beheer overzicht

Beheer al jouw abonnementen eenvoudig online met onze handige beheer overzichten. Hierdoor krijg jij jouw administratie volledig op orde en heb je bovendien een compleet inzicht in jouw vaste kosten en zie je snel waar jij op kan besparen.

Nu aanmelden Meer informatie

Tijdsindicatie

De tijdsindicatie balk geeft in procenten weer hoe ver de contractstermijn is verstreken. Hieruit kan je in één oogopslag aflezen of jouw abonnement binnenkort afloopt en of je opzoek kan naar een ander abonnement.

Tijdsindicatie verloop abonnement | Contractstatus.nl
Opzeg herinnering email voor afloopt van abonnement | Contractstatus.nl

Herinneringen

Alleen bij Premium of Pro

Om te voorkomen dat jij onnodig kosten betaald voor een abonnement dat je eigenlijk had willen stopzetten, kan je eenvoudig een herinnering instellen voor de afloop van jouw abonnementen. Hierdoor krijg je ruim op tijd een email dat jouw abonnement bijna afloopt en heb jij de tijd om te beslissen of je verder wilt gaan met dit abonnement.

Financieel Overzicht

Alleen bij Premium of Pro

Een online overzicht van al jouw abonnementen is al handig, maar het financiele overzicht geeft een grafisch beeld van jouw kostenverdeling. Hierdoor kan jij goed zien welk abonnement het grootste aandeel heeft in jouw vaste maandlasten.

Financieel overzicht abonnementen | Contractstatus.nl
Handige standaard opzegbrieven | Contractstatus.nl

Opzeggen

Alleen bij Premium of Pro

Opzeggen vanuit jouw beheer overzicht kan heel eenvoudig met onze handige opzegbrieven. Jouw gegevens zijn automatisch ingevuld in de opzegbrief en jij hoeft alleen nog maar de brief op te sturen. Wil je liever dat wij de brief voor je opsturen? Dat kan ook, met onze verzorgde opzegservice.

Prijsvergelijken

Alleen bij Premium of Pro

Door abonnementen goed met elkaar te vergelijken en te bekijken wat je wel en wat je niet nodig hebt binnen een abonnement, kan je vele euro's per maand besparen. Met onze prijsvergelijkers kan jij direct bekijken wat de beste aanbieding is voor jou. Er is altijd wel een abonnement dat bij jou past.

Prijsvergelijkers voor alle type abonnementen | Contractstatus.nl
Abonnement aanbiedingen op maat | Contractstatus.nl

Advies op maat

Alleen bij Premium of PRO

Als jij wel wat hulp kan gebruiken bij het uitzoeken van het beste abonnement en daar ook vele euro's mee wilt besparen, dan kunnen wij jou helpen door advies op maat te geven. Dit houdt in dat wij contact met jou opnemen als jouw abonnement bijna afloopt en een voorstel doen voor een goede aanbieding.Nu aanmelden