Samsung Galaxy Trend S7560

Samsung Galaxy Trend S7560

De Samsung Galaxy Trend S7560 heeft een groot 4 inch beeldscherm. De telefoon is uitgerust met Android en is daardoor gemakkelijk te bedienen. Het toestel is behalve mooi vormgegeven ook nog eens krachtig, uitgerust met een 1GHz processor, die de telefoon razendsnel laat functioneren. Met deze Samsung hoeft u zich gewoon nooit te vervelen!

Contact
Als u iemand bent die in contact wil blijven met uw omgeving, dan is deze telefoon echt wat voor u! De Samsung Galaxy Trend beschikt over een ChatON functie, hierdoor blijf je non stop in contact met uw vrienden. Het is meer dan gewoon berichten sturen naar elkaar, zo kun je makkelijk chatten met vrienden die een andere taal praten door de ''Auto Translation Function''. Me dit toestel hoeft u gewoon nooit te stoppen met het delen van de leuke momenten uit uw leven! Geinstalleerd met Android stopt u online sociale leven niet bij ChatON. U kunt in de Google Play Store nog een heel scala aan andere social media apps downloaden die deze telefoon uitermate goed zal ondersteunen in alle opzichten.

Beeld
Op het grote scherm van de Samsung Galaxy Trend is een spel spelen een genot voor het oog. De telefoon schiet plaatjes met een mooi 5 megapixel camera, en dat is zeker niet mis. Nadat u uw foto's heeft gemaakt wilt u ze natuurlijk bekijken en dat kan zeer goed op dit toestel. Niet alleen omdat de telefoon beschikt over een 4 inch scherm, maar ook omdat de telefoon glashelder beeld geeft en prachtige kleuren. Bij dit toestel wordt het bekijken van uw foto's en video's een prachtige visuele ervaring. Deze telefoon beschikt ook over een camera aan de voorkant, waarmee u natuurlijk kunt skypen of videochatten. De Samsung Galaxy Trend S7560 heeft u veel te bieden!

Ik wil aanbiedingen zien

Contractstatus biedt een grote hoeveelheid prijsvergelijkingen aan, zodat er altijd een type abonnement tussen zit dat bij jou past. Wij bieden jou de mogelijkheid om prijzen te vergelijken voor Energie, Internet, bellen en TV, Mobiele Telefoons, Tijdschriften, Dagbladen en Verzekeringen te vergelijken.


Benieuwd hoe je geld kan besparen?

Beheer overzicht voor snel inzicht in al jouw abonnementen | Contractstatus.nl

Beheer overzicht

Beheer al jouw abonnementen eenvoudig online met onze handige beheer overzichten. Hierdoor krijg jij jouw administratie volledig op orde en heb je bovendien een compleet inzicht in jouw vaste kosten en zie je snel waar jij op kan besparen.

Nu aanmelden Meer informatie

Tijdsindicatie

De tijdsindicatie balk geeft in procenten weer hoe ver de contractstermijn is verstreken. Hieruit kan je in één oogopslag aflezen of jouw abonnement binnenkort afloopt en of je opzoek kan naar een ander abonnement.

Tijdsindicatie verloop abonnement | Contractstatus.nl
Opzeg herinnering email voor afloopt van abonnement | Contractstatus.nl

Herinneringen

Alleen bij Premium of Pro

Om te voorkomen dat jij onnodig kosten betaald voor een abonnement dat je eigenlijk had willen stopzetten, kan je eenvoudig een herinnering instellen voor de afloop van jouw abonnementen. Hierdoor krijg je ruim op tijd een email dat jouw abonnement bijna afloopt en heb jij de tijd om te beslissen of je verder wilt gaan met dit abonnement.

Financieel Overzicht

Alleen bij Premium of Pro

Een online overzicht van al jouw abonnementen is al handig, maar het financiele overzicht geeft een grafisch beeld van jouw kostenverdeling. Hierdoor kan jij goed zien welk abonnement het grootste aandeel heeft in jouw vaste maandlasten.

Financieel overzicht abonnementen | Contractstatus.nl
Handige standaard opzegbrieven | Contractstatus.nl

Opzeggen

Alleen bij Premium of Pro

Opzeggen vanuit jouw beheer overzicht kan heel eenvoudig met onze handige opzegbrieven. Jouw gegevens zijn automatisch ingevuld in de opzegbrief en jij hoeft alleen nog maar de brief op te sturen. Wil je liever dat wij de brief voor je opsturen? Dat kan ook, met onze verzorgde opzegservice.

Prijsvergelijken

Alleen bij Premium of Pro

Door abonnementen goed met elkaar te vergelijken en te bekijken wat je wel en wat je niet nodig hebt binnen een abonnement, kan je vele euro's per maand besparen. Met onze prijsvergelijkers kan jij direct bekijken wat de beste aanbieding is voor jou. Er is altijd wel een abonnement dat bij jou past.

Prijsvergelijkers voor alle type abonnementen | Contractstatus.nl
Abonnement aanbiedingen op maat | Contractstatus.nl

Advies op maat

Alleen bij Premium of PRO

Als jij wel wat hulp kan gebruiken bij het uitzoeken van het beste abonnement en daar ook vele euro's mee wilt besparen, dan kunnen wij jou helpen door advies op maat te geven. Dit houdt in dat wij contact met jou opnemen als jouw abonnement bijna afloopt en een voorstel doen voor een goede aanbieding.Nu aanmelden