Samsung Galaxy W i8150

Samsung Galaxy W i8150

De Samsung Galaxy W is voorzien van een 1.4 Ghz processor en draait op het Android 2.3 besturingssysteem. De W staat hierin voor Wonder. Dankzij dit systeem kunt u op de Android Market allerlei applicaties downloaden en zo uw toestel uitbreiden en helemaal naar uw zin maken.

Mobiel internet
Mobiele toestellen zijn steeds meer voorzien van internet aansluitingen en deze aansluitingen worden ook steeds beter. Dit heeft alles te maken met de behoefte om ook mobiel over het web kunnen surfen. De Samsung Galaxy W beschikt over een 14.4 mbit/s downloadsnelheid waarmee u zich snel over het web kunt manoeuvreren. U kunt hiermee uw e-mail overal bekijken en ook sociale netwerken kunt u overal bekijken en bijwerken. U kunt verschillende tabbladen openen en zo snel van site naar site bewegen, ideaal als u een druk en sociaal leven hebt.

Multimedia
Met de 5-megapixel camera waarover de Samsung Galaxy W beschikt kunt u kwalitatief zeer goede opnames maken. Omdat de telefoon ook over een flitser beschikt maakt u ook bij zwak licht mooie foto's en video's. De gemaakte opnames kunt u verzenden via een MMS-bericht of, als de ontvanger in de buurt is, kosteloos via Bluetooth. Op deze manier houdt u uw vrienden en familie ook met beeld op de hoogte van uw leven. Verder heeft u natuurlijk de mogelijkheid tot muziek luisteren. Met de MP3-speler kunt u uw eigen muziek overal beluisteren en met de FM-radio ontvanger ontvangt u overal uw favoriete radiozenders.

Ik wil aanbiedingen zien

Contractstatus biedt een grote hoeveelheid prijsvergelijkingen aan, zodat er altijd een type abonnement tussen zit dat bij jou past. Wij bieden jou de mogelijkheid om prijzen te vergelijken voor Energie, Internet, bellen en TV, Mobiele Telefoons, Tijdschriften, Dagbladen en Verzekeringen te vergelijken.


Benieuwd hoe je geld kan besparen?

Beheer overzicht voor snel inzicht in al jouw abonnementen | Contractstatus.nl

Beheer overzicht

Beheer al jouw abonnementen eenvoudig online met onze handige beheer overzichten. Hierdoor krijg jij jouw administratie volledig op orde en heb je bovendien een compleet inzicht in jouw vaste kosten en zie je snel waar jij op kan besparen.

Nu aanmelden Meer informatie

Tijdsindicatie

De tijdsindicatie balk geeft in procenten weer hoe ver de contractstermijn is verstreken. Hieruit kan je in één oogopslag aflezen of jouw abonnement binnenkort afloopt en of je opzoek kan naar een ander abonnement.

Tijdsindicatie verloop abonnement | Contractstatus.nl
Opzeg herinnering email voor afloopt van abonnement | Contractstatus.nl

Herinneringen

Alleen bij Premium of Pro

Om te voorkomen dat jij onnodig kosten betaald voor een abonnement dat je eigenlijk had willen stopzetten, kan je eenvoudig een herinnering instellen voor de afloop van jouw abonnementen. Hierdoor krijg je ruim op tijd een email dat jouw abonnement bijna afloopt en heb jij de tijd om te beslissen of je verder wilt gaan met dit abonnement.

Financieel Overzicht

Alleen bij Premium of Pro

Een online overzicht van al jouw abonnementen is al handig, maar het financiele overzicht geeft een grafisch beeld van jouw kostenverdeling. Hierdoor kan jij goed zien welk abonnement het grootste aandeel heeft in jouw vaste maandlasten.

Financieel overzicht abonnementen | Contractstatus.nl
Handige standaard opzegbrieven | Contractstatus.nl

Opzeggen

Alleen bij Premium of Pro

Opzeggen vanuit jouw beheer overzicht kan heel eenvoudig met onze handige opzegbrieven. Jouw gegevens zijn automatisch ingevuld in de opzegbrief en jij hoeft alleen nog maar de brief op te sturen. Wil je liever dat wij de brief voor je opsturen? Dat kan ook, met onze verzorgde opzegservice.

Prijsvergelijken

Alleen bij Premium of Pro

Door abonnementen goed met elkaar te vergelijken en te bekijken wat je wel en wat je niet nodig hebt binnen een abonnement, kan je vele euro's per maand besparen. Met onze prijsvergelijkers kan jij direct bekijken wat de beste aanbieding is voor jou. Er is altijd wel een abonnement dat bij jou past.

Prijsvergelijkers voor alle type abonnementen | Contractstatus.nl
Abonnement aanbiedingen op maat | Contractstatus.nl

Advies op maat

Alleen bij Premium of PRO

Als jij wel wat hulp kan gebruiken bij het uitzoeken van het beste abonnement en daar ook vele euro's mee wilt besparen, dan kunnen wij jou helpen door advies op maat te geven. Dit houdt in dat wij contact met jou opnemen als jouw abonnement bijna afloopt en een voorstel doen voor een goede aanbieding.Nu aanmelden