Samsung Galaxy Xcover 2 S7710

Samsung Galaxy Xcover 2 S7710

De meest belangrijke specificatie van de Samsung Galaxy Xcover 2 is tegelijkertijd een unieke eigenschap, de telefoon heeft een IP67-certificering. Dit betekent dat het toestel robuust is. De Xcover 2 heeft nog veel meer te bieden. De telefoon heeft bijvoorbeeld een goede 5-megapixel camera, een snelle 1.0 GHz dual-core processor en Android 4.1 Jelly Bean.

Stof- en waterdicht
De Samsung Galaxy Xcover 2 heeft een IP67-certificering, dit betekent dat het toestel stof- en waterbestendig is. Dit toestel is dus uitermate geschikt als u veel buiten bent. Verder is de Galaxy Xcover 2 een robuuste smartphone: de telefoon kan een stootje hebben en is niet gelijk defect wanneer u de telefoon laat vallen. Het scherm van de Xcover 2 is van speciaal glas gemaakt en is daardoor krasbestendig. Dus u zult geen last hebben van krassen op het scherm.

Entertainment
De Samsung Galaxy Xcover 2 wordt ook wel een 'bouwvakkerstelefoon' genoemd, maar de smartphone heeft nog veel meer te bieden. Dankzij het besturingssysteem Android 4.1 Jelly Bean kunt u de mogelijkheden uitbreiden. U kunt bijvoorbeeld applicaties en games downloaden vanuit de Google Play Store en deze vervolgens op uw toestel installeren. De Galaxy Xcover 2 beschikt verder over een 5-megapixel camera (met HD 720p video-opname) voor het maken van foto's en video's. Dankzij een MP3-speler én FM Radio kunt u altijd van uw favoriete muziek genieten. U kunt ook gebruik maken van Google Maps voor het navigeren van de weg of om plaatsen, adressen, restaurants, hotels etc. in de buurt op te zoeken.

Ik wil aanbiedingen zien

Contractstatus biedt een grote hoeveelheid prijsvergelijkingen aan, zodat er altijd een type abonnement tussen zit dat bij jou past. Wij bieden jou de mogelijkheid om prijzen te vergelijken voor Energie, Internet, bellen en TV, Mobiele Telefoons, Tijdschriften, Dagbladen en Verzekeringen te vergelijken.


Benieuwd hoe je geld kan besparen?

Beheer overzicht voor snel inzicht in al jouw abonnementen | Contractstatus.nl

Beheer overzicht

Beheer al jouw abonnementen eenvoudig online met onze handige beheer overzichten. Hierdoor krijg jij jouw administratie volledig op orde en heb je bovendien een compleet inzicht in jouw vaste kosten en zie je snel waar jij op kan besparen.

Nu aanmelden Meer informatie

Tijdsindicatie

De tijdsindicatie balk geeft in procenten weer hoe ver de contractstermijn is verstreken. Hieruit kan je in één oogopslag aflezen of jouw abonnement binnenkort afloopt en of je opzoek kan naar een ander abonnement.

Tijdsindicatie verloop abonnement | Contractstatus.nl
Opzeg herinnering email voor afloopt van abonnement | Contractstatus.nl

Herinneringen

Alleen bij Premium of Pro

Om te voorkomen dat jij onnodig kosten betaald voor een abonnement dat je eigenlijk had willen stopzetten, kan je eenvoudig een herinnering instellen voor de afloop van jouw abonnementen. Hierdoor krijg je ruim op tijd een email dat jouw abonnement bijna afloopt en heb jij de tijd om te beslissen of je verder wilt gaan met dit abonnement.

Financieel Overzicht

Alleen bij Premium of Pro

Een online overzicht van al jouw abonnementen is al handig, maar het financiele overzicht geeft een grafisch beeld van jouw kostenverdeling. Hierdoor kan jij goed zien welk abonnement het grootste aandeel heeft in jouw vaste maandlasten.

Financieel overzicht abonnementen | Contractstatus.nl
Handige standaard opzegbrieven | Contractstatus.nl

Opzeggen

Alleen bij Premium of Pro

Opzeggen vanuit jouw beheer overzicht kan heel eenvoudig met onze handige opzegbrieven. Jouw gegevens zijn automatisch ingevuld in de opzegbrief en jij hoeft alleen nog maar de brief op te sturen. Wil je liever dat wij de brief voor je opsturen? Dat kan ook, met onze verzorgde opzegservice.

Prijsvergelijken

Alleen bij Premium of Pro

Door abonnementen goed met elkaar te vergelijken en te bekijken wat je wel en wat je niet nodig hebt binnen een abonnement, kan je vele euro's per maand besparen. Met onze prijsvergelijkers kan jij direct bekijken wat de beste aanbieding is voor jou. Er is altijd wel een abonnement dat bij jou past.

Prijsvergelijkers voor alle type abonnementen | Contractstatus.nl
Abonnement aanbiedingen op maat | Contractstatus.nl

Advies op maat

Alleen bij Premium of PRO

Als jij wel wat hulp kan gebruiken bij het uitzoeken van het beste abonnement en daar ook vele euro's mee wilt besparen, dan kunnen wij jou helpen door advies op maat te geven. Dit houdt in dat wij contact met jou opnemen als jouw abonnement bijna afloopt en een voorstel doen voor een goede aanbieding.Nu aanmelden