Samsung Galaxy Xcover S5690

Samsung Galaxy Xcover S5690

De Samsung Galaxy Xcover S5690 kan door de robuuste materialen waarvan het toestel gemaakt is, is de telefoon slijtvast en kan het toestel 30 minuten in 1 meter diep water gehouden worden. Verder is de telefoon luchtdicht zodat het geen vuil- en waterschade kan oplopen. De telefoon is te bedienen via het touchscreen dat goed op uw aanrakingen reageert en ook het scherm is extra stevig, het is namelijk een Gorilla Glass. Het toestel draait op het Android 2.3 besturingssysteem, hiermee kunt u op de Android Market allerlei applicaties downloaden om uw toestel verder uit te breiden.

Internet
Mobiel internet heeft een belangrijke plek ingenomen in onze maatschappij. Zowel privé als zakelijk wordt er veel gebruik van gemaakt voor verschillende doeleinden. Bestanden downloaden is simpel en werkroosters bekijken kan met een paar drukken op het scherm bereikt worden. E-mailen kan altijd en overal, op deze manier kunt u bijvoorbeeld ook zakelijke deadlines halen. Verder kunt u online netwerken zoals Facebook en Twitter overal bijhouden en bijwerken.

Multimedia
Dit robuuste harde toestel kan nog veel meer dan het voorgaande. Zo kunt u altijd van muziek genieten, hier heeft het toestel twee mogelijkheden voor. Met de FM-radio ontvanger kunt u uw eigen radiozenders overal ontvangen en beluisteren. Met de MP3-speler kunt u uw eigen muziek overal beluisteren en afspeellijsten samenstellen. De telefoon beschikt verder over een 3.2-megapixel camera waarmee u zowel foto's als video's kunt maken van goede kwaliteit. De gemaakte opnames kunt u vervolgens verzenden via een MMS-bericht of via Bluetooth.

Ik wil aanbiedingen zien

Contractstatus biedt een grote hoeveelheid prijsvergelijkingen aan, zodat er altijd een type abonnement tussen zit dat bij jou past. Wij bieden jou de mogelijkheid om prijzen te vergelijken voor Energie, Internet, bellen en TV, Mobiele Telefoons, Tijdschriften, Dagbladen en Verzekeringen te vergelijken.


Benieuwd hoe je geld kan besparen?

Beheer overzicht voor snel inzicht in al jouw abonnementen | Contractstatus.nl

Beheer overzicht

Beheer al jouw abonnementen eenvoudig online met onze handige beheer overzichten. Hierdoor krijg jij jouw administratie volledig op orde en heb je bovendien een compleet inzicht in jouw vaste kosten en zie je snel waar jij op kan besparen.

Nu aanmelden Meer informatie

Tijdsindicatie

De tijdsindicatie balk geeft in procenten weer hoe ver de contractstermijn is verstreken. Hieruit kan je in één oogopslag aflezen of jouw abonnement binnenkort afloopt en of je opzoek kan naar een ander abonnement.

Tijdsindicatie verloop abonnement | Contractstatus.nl
Opzeg herinnering email voor afloopt van abonnement | Contractstatus.nl

Herinneringen

Alleen bij Premium of Pro

Om te voorkomen dat jij onnodig kosten betaald voor een abonnement dat je eigenlijk had willen stopzetten, kan je eenvoudig een herinnering instellen voor de afloop van jouw abonnementen. Hierdoor krijg je ruim op tijd een email dat jouw abonnement bijna afloopt en heb jij de tijd om te beslissen of je verder wilt gaan met dit abonnement.

Financieel Overzicht

Alleen bij Premium of Pro

Een online overzicht van al jouw abonnementen is al handig, maar het financiele overzicht geeft een grafisch beeld van jouw kostenverdeling. Hierdoor kan jij goed zien welk abonnement het grootste aandeel heeft in jouw vaste maandlasten.

Financieel overzicht abonnementen | Contractstatus.nl
Handige standaard opzegbrieven | Contractstatus.nl

Opzeggen

Alleen bij Premium of Pro

Opzeggen vanuit jouw beheer overzicht kan heel eenvoudig met onze handige opzegbrieven. Jouw gegevens zijn automatisch ingevuld in de opzegbrief en jij hoeft alleen nog maar de brief op te sturen. Wil je liever dat wij de brief voor je opsturen? Dat kan ook, met onze verzorgde opzegservice.

Prijsvergelijken

Alleen bij Premium of Pro

Door abonnementen goed met elkaar te vergelijken en te bekijken wat je wel en wat je niet nodig hebt binnen een abonnement, kan je vele euro's per maand besparen. Met onze prijsvergelijkers kan jij direct bekijken wat de beste aanbieding is voor jou. Er is altijd wel een abonnement dat bij jou past.

Prijsvergelijkers voor alle type abonnementen | Contractstatus.nl
Abonnement aanbiedingen op maat | Contractstatus.nl

Advies op maat

Alleen bij Premium of PRO

Als jij wel wat hulp kan gebruiken bij het uitzoeken van het beste abonnement en daar ook vele euro's mee wilt besparen, dan kunnen wij jou helpen door advies op maat te geven. Dit houdt in dat wij contact met jou opnemen als jouw abonnement bijna afloopt en een voorstel doen voor een goede aanbieding.Nu aanmelden