Samsung Galaxy Y DuoSim S6102

Samsung Galaxy Y DuoSim S6102

De Samsung Galaxy Y DuoSim is een Dual Sim toestel is; er kunnen dus twee simkaarten in. De telefoon is te bedienen via het touchscreen en u zet hiermee makkelijk en snel berichten in elkaar. Opnames maken is eenvoudig dankzij de goede camera waarover dit toestel beschikt, deel ze met vrienden en familie en geniet er samen van. Luister naar uw muziek met de MP3-speler of de FM-radio ontvanger.

Mobiel internet
Mobiel internet is erg belangrijk vandaag te dag. In het drukke bestaan dan veel mensen hebben is het bijna onmisbaar. Ook met dit mooie toestel kunt u razendsnel over het web surfen. U maakt verbinding met WiFi en surft zo over het web of u surft over het web dankzij uw eigen internet. U kunt allerlei sites bekijken en de communicatiemogelijkheden nemen toe! Stuur mails wanneer u wilt, u kunt u Facebook of Twitter status bijwerken wanneer u wilt en met één druk op de knop plaatst u foto's op uw online netwerken.

Dual Sim
De Samsung Galaxy Y DuoSim is, zoals de naam al zegt, een Dual Sim toestel. Dit houdt in dat er twee simkaarten tegelijkertijd in de telefoon kunnen. U bent zo dus op twee nummers tegelijk bereikbaar en dit heeft vele voordelen. U kunt zo namelijk uw zakelijke en privé telefoon combineren tot één toestel en bent zo voor iedereen altijd goed bereikbaar. Ook heeft u al uw nummers altijd bij de hand en kunt u overal en altijd bellen, privé en zakelijk.

Ik wil aanbiedingen zien

Contractstatus biedt een grote hoeveelheid prijsvergelijkingen aan, zodat er altijd een type abonnement tussen zit dat bij jou past. Wij bieden jou de mogelijkheid om prijzen te vergelijken voor Energie, Internet, bellen en TV, Mobiele Telefoons, Tijdschriften, Dagbladen en Verzekeringen te vergelijken.


Benieuwd hoe je geld kan besparen?

Beheer overzicht voor snel inzicht in al jouw abonnementen | Contractstatus.nl

Beheer overzicht

Beheer al jouw abonnementen eenvoudig online met onze handige beheer overzichten. Hierdoor krijg jij jouw administratie volledig op orde en heb je bovendien een compleet inzicht in jouw vaste kosten en zie je snel waar jij op kan besparen.

Nu aanmelden Meer informatie

Tijdsindicatie

De tijdsindicatie balk geeft in procenten weer hoe ver de contractstermijn is verstreken. Hieruit kan je in één oogopslag aflezen of jouw abonnement binnenkort afloopt en of je opzoek kan naar een ander abonnement.

Tijdsindicatie verloop abonnement | Contractstatus.nl
Opzeg herinnering email voor afloopt van abonnement | Contractstatus.nl

Herinneringen

Alleen bij Premium of Pro

Om te voorkomen dat jij onnodig kosten betaald voor een abonnement dat je eigenlijk had willen stopzetten, kan je eenvoudig een herinnering instellen voor de afloop van jouw abonnementen. Hierdoor krijg je ruim op tijd een email dat jouw abonnement bijna afloopt en heb jij de tijd om te beslissen of je verder wilt gaan met dit abonnement.

Financieel Overzicht

Alleen bij Premium of Pro

Een online overzicht van al jouw abonnementen is al handig, maar het financiele overzicht geeft een grafisch beeld van jouw kostenverdeling. Hierdoor kan jij goed zien welk abonnement het grootste aandeel heeft in jouw vaste maandlasten.

Financieel overzicht abonnementen | Contractstatus.nl
Handige standaard opzegbrieven | Contractstatus.nl

Opzeggen

Alleen bij Premium of Pro

Opzeggen vanuit jouw beheer overzicht kan heel eenvoudig met onze handige opzegbrieven. Jouw gegevens zijn automatisch ingevuld in de opzegbrief en jij hoeft alleen nog maar de brief op te sturen. Wil je liever dat wij de brief voor je opsturen? Dat kan ook, met onze verzorgde opzegservice.

Prijsvergelijken

Alleen bij Premium of Pro

Door abonnementen goed met elkaar te vergelijken en te bekijken wat je wel en wat je niet nodig hebt binnen een abonnement, kan je vele euro's per maand besparen. Met onze prijsvergelijkers kan jij direct bekijken wat de beste aanbieding is voor jou. Er is altijd wel een abonnement dat bij jou past.

Prijsvergelijkers voor alle type abonnementen | Contractstatus.nl
Abonnement aanbiedingen op maat | Contractstatus.nl

Advies op maat

Alleen bij Premium of PRO

Als jij wel wat hulp kan gebruiken bij het uitzoeken van het beste abonnement en daar ook vele euro's mee wilt besparen, dan kunnen wij jou helpen door advies op maat te geven. Dit houdt in dat wij contact met jou opnemen als jouw abonnement bijna afloopt en een voorstel doen voor een goede aanbieding.Nu aanmelden