Samsung Galaxy Y S5360

Samsung Galaxy Y S5360

De Samsung Galaxy Y heeft een 3.0 Inch touchscreen met een resolutie van 240x320 pixels. Nooit meer onhandige fysieke knoppen die eigenlijk net te klein zijn voor uw vingers, u kunt eenvoudig tekst invoeren met het virtuele toetsenbord! Tevens is de S5360 erg handzaam, met zijn geringe afmetingen en gewicht heeft u een mooie compacte telefoon die gemakkelijk mee op pad te nemen is!

Besturingssysteem
De Samsung Galaxy Y gebruikt Android 2.3 als besturingssysteem. Dit brengt nogal wat voordelen met zich mee. Zo kunt u eenvoudig de Google Play Market bezoeken, daar kunt u met een internetverbinding applicaties downloaden. Gelukkig hoeft u daar niet altijd de portemonnee voor te trekken, de meeste applicaties zijn namelijk gratis! De mogelijkheden zijn onbegrensd, bekijk nog snel even voordat u op pad de laatste weersverwachtingen of lees het laatste nieuws, het kan allemaal! Weet u even niet meer welke route u moet nemen om op uw bestemming te komen? Raadpleeg Google Maps en laat het A-GPS systeem voor u werken!

Bereikbaarheid
Gebruik de Samsung Galaxy Y en u weet zeker dat u ten aller tijden goed bereikbaar bent voor al uw contacten. De S5360 ondersteunt namelijk naast het gebruikelijke SMS-en en bellen ook 3G. Met 3G kunt u zeer snel mobiel internetten, daardoor bent u niet meer belemmerd tot het bereik van de WiFi signalen in uw thuisomgeving. Ook kunt u beschikken over Bluetooth 3.0, daarmee kunt u allerlei bestanden versturen op de kortere afstanden. Maak de leukste foto's met de 2-megapixel camera, stuur ze het World Wide Web op en laat al uw vrienden meegenieten! Contact onderhouden was nog nooit zo leuk geweest!

Ik wil aanbiedingen zien

Contractstatus biedt een grote hoeveelheid prijsvergelijkingen aan, zodat er altijd een type abonnement tussen zit dat bij jou past. Wij bieden jou de mogelijkheid om prijzen te vergelijken voor Energie, Internet, bellen en TV, Mobiele Telefoons, Tijdschriften, Dagbladen en Verzekeringen te vergelijken.


Benieuwd hoe je geld kan besparen?

Beheer overzicht voor snel inzicht in al jouw abonnementen | Contractstatus.nl

Beheer overzicht

Beheer al jouw abonnementen eenvoudig online met onze handige beheer overzichten. Hierdoor krijg jij jouw administratie volledig op orde en heb je bovendien een compleet inzicht in jouw vaste kosten en zie je snel waar jij op kan besparen.

Nu aanmelden Meer informatie

Tijdsindicatie

De tijdsindicatie balk geeft in procenten weer hoe ver de contractstermijn is verstreken. Hieruit kan je in één oogopslag aflezen of jouw abonnement binnenkort afloopt en of je opzoek kan naar een ander abonnement.

Tijdsindicatie verloop abonnement | Contractstatus.nl
Opzeg herinnering email voor afloopt van abonnement | Contractstatus.nl

Herinneringen

Alleen bij Premium of Pro

Om te voorkomen dat jij onnodig kosten betaald voor een abonnement dat je eigenlijk had willen stopzetten, kan je eenvoudig een herinnering instellen voor de afloop van jouw abonnementen. Hierdoor krijg je ruim op tijd een email dat jouw abonnement bijna afloopt en heb jij de tijd om te beslissen of je verder wilt gaan met dit abonnement.

Financieel Overzicht

Alleen bij Premium of Pro

Een online overzicht van al jouw abonnementen is al handig, maar het financiele overzicht geeft een grafisch beeld van jouw kostenverdeling. Hierdoor kan jij goed zien welk abonnement het grootste aandeel heeft in jouw vaste maandlasten.

Financieel overzicht abonnementen | Contractstatus.nl
Handige standaard opzegbrieven | Contractstatus.nl

Opzeggen

Alleen bij Premium of Pro

Opzeggen vanuit jouw beheer overzicht kan heel eenvoudig met onze handige opzegbrieven. Jouw gegevens zijn automatisch ingevuld in de opzegbrief en jij hoeft alleen nog maar de brief op te sturen. Wil je liever dat wij de brief voor je opsturen? Dat kan ook, met onze verzorgde opzegservice.

Prijsvergelijken

Alleen bij Premium of Pro

Door abonnementen goed met elkaar te vergelijken en te bekijken wat je wel en wat je niet nodig hebt binnen een abonnement, kan je vele euro's per maand besparen. Met onze prijsvergelijkers kan jij direct bekijken wat de beste aanbieding is voor jou. Er is altijd wel een abonnement dat bij jou past.

Prijsvergelijkers voor alle type abonnementen | Contractstatus.nl
Abonnement aanbiedingen op maat | Contractstatus.nl

Advies op maat

Alleen bij Premium of PRO

Als jij wel wat hulp kan gebruiken bij het uitzoeken van het beste abonnement en daar ook vele euro's mee wilt besparen, dan kunnen wij jou helpen door advies op maat te geven. Dit houdt in dat wij contact met jou opnemen als jouw abonnement bijna afloopt en een voorstel doen voor een goede aanbieding.Nu aanmelden