Samsung REX60 C3310R

Samsung REX60 C3310R

Met een 2.8-inch scherm, kleine afmetingen en een licht gewicht is de Samsung C3310R Rex60 erg compact en een makkelijke compagnon wanneer u weggaat. De accu van 1100 mAh is goed voor een spreektijd van 888 minuten en een stand-by tijd van 490 uur. Het besturingssysteem van de Rex60 is TouchWiz.

Communicatie
Met de Samsung C3310R Rex60 kunt u uiteraard bellen en sms-en. Op deze manier behoudt u gemakkelijk contact met uw vrienden en familie wanneer u niet bij elkaar in de buurt bent. Maar ook op andere manieren kunt u communiceren. Denk bijvoorbeeld aan mms-en en e-mailen. Gemakkelijk een afbeelding mailen om te laten zien wat u aan het doen bent gaat erg gemakkelijk. Wanneer u verbinding heeft met een 2G-netwerk kunt u ook via andere wegen contact houden. Bijvoorbeeld via Facebook, Twitter of YouTube.

Vergroot de ruimte
De opslagruimte van de Samsung C3310R Rex60 is 30MB. Voor degenen die meer ruimte wil hebben is een microSD-kaartje de oplossing. Wanneer u deze aanschaft kunt u het opslaggeheugen van het Samsung Rex-toestel uitbreiden met maximaal 16GB. Voor degenen die graag veel foto's, muziek of video's op hun toestel hebben staan is dit het overwegen zeker waard. U kunt naar al uw favoriete artiesten luisteren, maar ook overschakelen naar de leukste radiozenders is mogelijk met dit toestel.

Ik wil aanbiedingen zien

Contractstatus biedt een grote hoeveelheid prijsvergelijkingen aan, zodat er altijd een type abonnement tussen zit dat bij jou past. Wij bieden jou de mogelijkheid om prijzen te vergelijken voor Energie, Internet, bellen en TV, Mobiele Telefoons, Tijdschriften, Dagbladen en Verzekeringen te vergelijken.


Benieuwd hoe je geld kan besparen?

Beheer overzicht voor snel inzicht in al jouw abonnementen | Contractstatus.nl

Beheer overzicht

Beheer al jouw abonnementen eenvoudig online met onze handige beheer overzichten. Hierdoor krijg jij jouw administratie volledig op orde en heb je bovendien een compleet inzicht in jouw vaste kosten en zie je snel waar jij op kan besparen.

Nu aanmelden Meer informatie

Tijdsindicatie

De tijdsindicatie balk geeft in procenten weer hoe ver de contractstermijn is verstreken. Hieruit kan je in één oogopslag aflezen of jouw abonnement binnenkort afloopt en of je opzoek kan naar een ander abonnement.

Tijdsindicatie verloop abonnement | Contractstatus.nl
Opzeg herinnering email voor afloopt van abonnement | Contractstatus.nl

Herinneringen

Alleen bij Premium of Pro

Om te voorkomen dat jij onnodig kosten betaald voor een abonnement dat je eigenlijk had willen stopzetten, kan je eenvoudig een herinnering instellen voor de afloop van jouw abonnementen. Hierdoor krijg je ruim op tijd een email dat jouw abonnement bijna afloopt en heb jij de tijd om te beslissen of je verder wilt gaan met dit abonnement.

Financieel Overzicht

Alleen bij Premium of Pro

Een online overzicht van al jouw abonnementen is al handig, maar het financiele overzicht geeft een grafisch beeld van jouw kostenverdeling. Hierdoor kan jij goed zien welk abonnement het grootste aandeel heeft in jouw vaste maandlasten.

Financieel overzicht abonnementen | Contractstatus.nl
Handige standaard opzegbrieven | Contractstatus.nl

Opzeggen

Alleen bij Premium of Pro

Opzeggen vanuit jouw beheer overzicht kan heel eenvoudig met onze handige opzegbrieven. Jouw gegevens zijn automatisch ingevuld in de opzegbrief en jij hoeft alleen nog maar de brief op te sturen. Wil je liever dat wij de brief voor je opsturen? Dat kan ook, met onze verzorgde opzegservice.

Prijsvergelijken

Alleen bij Premium of Pro

Door abonnementen goed met elkaar te vergelijken en te bekijken wat je wel en wat je niet nodig hebt binnen een abonnement, kan je vele euro's per maand besparen. Met onze prijsvergelijkers kan jij direct bekijken wat de beste aanbieding is voor jou. Er is altijd wel een abonnement dat bij jou past.

Prijsvergelijkers voor alle type abonnementen | Contractstatus.nl
Abonnement aanbiedingen op maat | Contractstatus.nl

Advies op maat

Alleen bij Premium of PRO

Als jij wel wat hulp kan gebruiken bij het uitzoeken van het beste abonnement en daar ook vele euro's mee wilt besparen, dan kunnen wij jou helpen door advies op maat te geven. Dit houdt in dat wij contact met jou opnemen als jouw abonnement bijna afloopt en een voorstel doen voor een goede aanbieding.Nu aanmelden