Samsung REX80 S5220

Samsung REX80 S5220

De Samsung REX80 is zeer eenvoudig in gebruik. Het touchscreen van 3.0 inch heeft een resolutie van 240x320, waardoor het scherm zeer scherp is. Het toestel is 102 mm lang, 58 mm breed en 11 mm dun. Het interne geheugen van 20MB biedt u de mogelijkheid om content op te slaan, mocht dit niet genoeg zijn voor u dan is het mogelijk om het geheugen uit te breiden met een microSD-geheugenkaart. Uw telefoon kan uw beste vriend worden en dankzij de batterij van 1000 mAh houdt het toestel het wel eventjes met u uit.

Multimedia
Met deze Samsung hoeft u zich geen moment te vervelen in uw leven. Heeft u juist een druk leven en wilt u graag een momentje rust? Ook dit is mogelijk met dit toestel. Met de MP3-speler en de FM-radio kunt u waar u ook bent naar een muziekje luisteren. Op de MP3-speler kunt u uw eigen muziek afspelen en in afspeellijsten indelen. De FM-radio houdt u elk uur op de hoogte van het verkeer, het weer en het nieuws. Met de 3.2-megapixel camera maakt u mooie foto's en filmpjes. Wilt u deze graag met uw naasten bekijken op een groter scherm, dan is ook dat mogelijk. Met de microUSB-kabel zet u ze makkelijk over op uw PC. Zo maakt u makkelijk een back-up van uw bestanden en kunt u aan iedereen uw gemaakte foto's en filmpjes laten zien.

Ik wil aanbiedingen zien

Contractstatus biedt een grote hoeveelheid prijsvergelijkingen aan, zodat er altijd een type abonnement tussen zit dat bij jou past. Wij bieden jou de mogelijkheid om prijzen te vergelijken voor Energie, Internet, bellen en TV, Mobiele Telefoons, Tijdschriften, Dagbladen en Verzekeringen te vergelijken.


Benieuwd hoe je geld kan besparen?

Beheer overzicht voor snel inzicht in al jouw abonnementen | Contractstatus.nl

Beheer overzicht

Beheer al jouw abonnementen eenvoudig online met onze handige beheer overzichten. Hierdoor krijg jij jouw administratie volledig op orde en heb je bovendien een compleet inzicht in jouw vaste kosten en zie je snel waar jij op kan besparen.

Nu aanmelden Meer informatie

Tijdsindicatie

De tijdsindicatie balk geeft in procenten weer hoe ver de contractstermijn is verstreken. Hieruit kan je in één oogopslag aflezen of jouw abonnement binnenkort afloopt en of je opzoek kan naar een ander abonnement.

Tijdsindicatie verloop abonnement | Contractstatus.nl
Opzeg herinnering email voor afloopt van abonnement | Contractstatus.nl

Herinneringen

Alleen bij Premium of Pro

Om te voorkomen dat jij onnodig kosten betaald voor een abonnement dat je eigenlijk had willen stopzetten, kan je eenvoudig een herinnering instellen voor de afloop van jouw abonnementen. Hierdoor krijg je ruim op tijd een email dat jouw abonnement bijna afloopt en heb jij de tijd om te beslissen of je verder wilt gaan met dit abonnement.

Financieel Overzicht

Alleen bij Premium of Pro

Een online overzicht van al jouw abonnementen is al handig, maar het financiele overzicht geeft een grafisch beeld van jouw kostenverdeling. Hierdoor kan jij goed zien welk abonnement het grootste aandeel heeft in jouw vaste maandlasten.

Financieel overzicht abonnementen | Contractstatus.nl
Handige standaard opzegbrieven | Contractstatus.nl

Opzeggen

Alleen bij Premium of Pro

Opzeggen vanuit jouw beheer overzicht kan heel eenvoudig met onze handige opzegbrieven. Jouw gegevens zijn automatisch ingevuld in de opzegbrief en jij hoeft alleen nog maar de brief op te sturen. Wil je liever dat wij de brief voor je opsturen? Dat kan ook, met onze verzorgde opzegservice.

Prijsvergelijken

Alleen bij Premium of Pro

Door abonnementen goed met elkaar te vergelijken en te bekijken wat je wel en wat je niet nodig hebt binnen een abonnement, kan je vele euro's per maand besparen. Met onze prijsvergelijkers kan jij direct bekijken wat de beste aanbieding is voor jou. Er is altijd wel een abonnement dat bij jou past.

Prijsvergelijkers voor alle type abonnementen | Contractstatus.nl
Abonnement aanbiedingen op maat | Contractstatus.nl

Advies op maat

Alleen bij Premium of PRO

Als jij wel wat hulp kan gebruiken bij het uitzoeken van het beste abonnement en daar ook vele euro's mee wilt besparen, dan kunnen wij jou helpen door advies op maat te geven. Dit houdt in dat wij contact met jou opnemen als jouw abonnement bijna afloopt en een voorstel doen voor een goede aanbieding.Nu aanmelden