Samsung S3350

Samsung S3350

De Samsung S3550 is compact en ligt heerlijk in de hand. Deze sliderphone weegt 79 gram en is 96 x 46 x 14 millimeter groot. Het draait op een door Samsung zelf ontwikkeld besturingssysteem en de interface is erg gebruiksvriendelijk. U kunt in weinig stappen door het menu navigeren, omdat in het hoofdscherm snelkoppelingen naar de meest gebruikte applicaties staan. De spreektijd bedraagt 450 minuten en de standbytijd 430 uur.

Camera
Met de 2 megapixel camera kunt u altijd en overal momenten vastleggen. Zowel als fotobestand als een videobestand. Als u te weinig heeft aan het interne geheugen van 35 MB, kunt u het uitbreiden met een microSD-kaart tot maximaal 8 GB. U kunt uw opnames direct delen met al uw vrienden en familie door ze op sociale netwerken als Facebook of Hyves te plaatsen. Ook kunt u ze via een USB-kabeltje op de computer zetten of via Bluetooth versturen naar iemand die in de buurt staat.

Muziek
Met de Samsung S3550 kunt u elke dag genieten van de muziek via de mp3-speler of via de FM-radio. Dankzij de 3D - geluidstechnologie (DNSe) klinkt het geluid prachtig en zeer realistisch in uw oren. Wanneer u lekker naar de radio aan het luisteren bent en een leuk nummer hoort die u wel als ringtone wilt hebben, kunt u die opnemen. Vervolgens kunt u het muziekfragment direct omzetten naar een ringtone en instellen.

Ik wil aanbiedingen zien

Contractstatus biedt een grote hoeveelheid prijsvergelijkingen aan, zodat er altijd een type abonnement tussen zit dat bij jou past. Wij bieden jou de mogelijkheid om prijzen te vergelijken voor Energie, Internet, bellen en TV, Mobiele Telefoons, Tijdschriften, Dagbladen en Verzekeringen te vergelijken.


Benieuwd hoe je geld kan besparen?

Beheer overzicht voor snel inzicht in al jouw abonnementen | Contractstatus.nl

Beheer overzicht

Beheer al jouw abonnementen eenvoudig online met onze handige beheer overzichten. Hierdoor krijg jij jouw administratie volledig op orde en heb je bovendien een compleet inzicht in jouw vaste kosten en zie je snel waar jij op kan besparen.

Nu aanmelden Meer informatie

Tijdsindicatie

De tijdsindicatie balk geeft in procenten weer hoe ver de contractstermijn is verstreken. Hieruit kan je in één oogopslag aflezen of jouw abonnement binnenkort afloopt en of je opzoek kan naar een ander abonnement.

Tijdsindicatie verloop abonnement | Contractstatus.nl
Opzeg herinnering email voor afloopt van abonnement | Contractstatus.nl

Herinneringen

Alleen bij Premium of Pro

Om te voorkomen dat jij onnodig kosten betaald voor een abonnement dat je eigenlijk had willen stopzetten, kan je eenvoudig een herinnering instellen voor de afloop van jouw abonnementen. Hierdoor krijg je ruim op tijd een email dat jouw abonnement bijna afloopt en heb jij de tijd om te beslissen of je verder wilt gaan met dit abonnement.

Financieel Overzicht

Alleen bij Premium of Pro

Een online overzicht van al jouw abonnementen is al handig, maar het financiele overzicht geeft een grafisch beeld van jouw kostenverdeling. Hierdoor kan jij goed zien welk abonnement het grootste aandeel heeft in jouw vaste maandlasten.

Financieel overzicht abonnementen | Contractstatus.nl
Handige standaard opzegbrieven | Contractstatus.nl

Opzeggen

Alleen bij Premium of Pro

Opzeggen vanuit jouw beheer overzicht kan heel eenvoudig met onze handige opzegbrieven. Jouw gegevens zijn automatisch ingevuld in de opzegbrief en jij hoeft alleen nog maar de brief op te sturen. Wil je liever dat wij de brief voor je opsturen? Dat kan ook, met onze verzorgde opzegservice.

Prijsvergelijken

Alleen bij Premium of Pro

Door abonnementen goed met elkaar te vergelijken en te bekijken wat je wel en wat je niet nodig hebt binnen een abonnement, kan je vele euro's per maand besparen. Met onze prijsvergelijkers kan jij direct bekijken wat de beste aanbieding is voor jou. Er is altijd wel een abonnement dat bij jou past.

Prijsvergelijkers voor alle type abonnementen | Contractstatus.nl
Abonnement aanbiedingen op maat | Contractstatus.nl

Advies op maat

Alleen bij Premium of PRO

Als jij wel wat hulp kan gebruiken bij het uitzoeken van het beste abonnement en daar ook vele euro's mee wilt besparen, dan kunnen wij jou helpen door advies op maat te geven. Dit houdt in dat wij contact met jou opnemen als jouw abonnement bijna afloopt en een voorstel doen voor een goede aanbieding.Nu aanmelden