Sony Xperia Acro S

Sony Xperia Acro S

Ontdek de Sony Xperia Acro S: een smartphone die méér is dan smart. Dit toestel maakt onderdeel uit van de Xperia-serie van Sony. Deze toestellen zijn volledig aangepast op de tegenwoordige gebruiker en kunnen ontzettend veel. Zo ook deze Xperia Acro S. Met een dual core 1,5GHz-processor en een 1910 mAh accu is hij goed vertegenwoordigd op de markt van de telefonie. Het besturingssysteem van dit Sony-toestel is dat van Android. Deze biedt een tal van mogelijkheden en ontzettend veel applicaties.

Water- en stofbestendig
Zoals hierboven al beschreven is deze smartphone meer dan smart. Zo is het toestel uitgerust met een water- en stofbestendige behuizing. Voor veel mensen is dit een groot voordeel. Geen last meer hebben van schade aangericht door water of stof, iets wat toch wel eens voorkomt. Dit zal niet het geval zijn met de Sony Xperia Acro S. Dit toestel heeft een 4.3-inch scherm en zorgt ervoor dat u een goed overzicht heeft over alles waar u mee bezig bent. Bekijkt u bijvoorbeeld een internetpagina, dan zult u gemakkelijk alle informatie kunnen lezen.

Prachtige beelden
Veel toestellen die bestendig zijn tegen water en stof moeten op andere vlakken aan kwaliteit inleveren. De Xperia Acro S is gezegend met ook nog andere goede specificaties. Eén daarvan is de 12,1-megapixel camera. Hiermee maakt u zeker weten prachtige plaatjes. Een andere is de 1080p HD-filmcamera. Een filmcamera van zo'n kwaliteit maakt het vastleggen van speciale momenten nog mooier! Andere mooie functies van dit toestel zijn NFC, HDMI-connectie en GPS.

Ik wil aanbiedingen zien

Contractstatus biedt een grote hoeveelheid prijsvergelijkingen aan, zodat er altijd een type abonnement tussen zit dat bij jou past. Wij bieden jou de mogelijkheid om prijzen te vergelijken voor Energie, Internet, bellen en TV, Mobiele Telefoons, Tijdschriften, Dagbladen en Verzekeringen te vergelijken.


Benieuwd hoe je geld kan besparen?

Beheer overzicht voor snel inzicht in al jouw abonnementen | Contractstatus.nl

Beheer overzicht

Beheer al jouw abonnementen eenvoudig online met onze handige beheer overzichten. Hierdoor krijg jij jouw administratie volledig op orde en heb je bovendien een compleet inzicht in jouw vaste kosten en zie je snel waar jij op kan besparen.

Nu aanmelden Meer informatie

Tijdsindicatie

De tijdsindicatie balk geeft in procenten weer hoe ver de contractstermijn is verstreken. Hieruit kan je in één oogopslag aflezen of jouw abonnement binnenkort afloopt en of je opzoek kan naar een ander abonnement.

Tijdsindicatie verloop abonnement | Contractstatus.nl
Opzeg herinnering email voor afloopt van abonnement | Contractstatus.nl

Herinneringen

Alleen bij Premium of Pro

Om te voorkomen dat jij onnodig kosten betaald voor een abonnement dat je eigenlijk had willen stopzetten, kan je eenvoudig een herinnering instellen voor de afloop van jouw abonnementen. Hierdoor krijg je ruim op tijd een email dat jouw abonnement bijna afloopt en heb jij de tijd om te beslissen of je verder wilt gaan met dit abonnement.

Financieel Overzicht

Alleen bij Premium of Pro

Een online overzicht van al jouw abonnementen is al handig, maar het financiele overzicht geeft een grafisch beeld van jouw kostenverdeling. Hierdoor kan jij goed zien welk abonnement het grootste aandeel heeft in jouw vaste maandlasten.

Financieel overzicht abonnementen | Contractstatus.nl
Handige standaard opzegbrieven | Contractstatus.nl

Opzeggen

Alleen bij Premium of Pro

Opzeggen vanuit jouw beheer overzicht kan heel eenvoudig met onze handige opzegbrieven. Jouw gegevens zijn automatisch ingevuld in de opzegbrief en jij hoeft alleen nog maar de brief op te sturen. Wil je liever dat wij de brief voor je opsturen? Dat kan ook, met onze verzorgde opzegservice.

Prijsvergelijken

Alleen bij Premium of Pro

Door abonnementen goed met elkaar te vergelijken en te bekijken wat je wel en wat je niet nodig hebt binnen een abonnement, kan je vele euro's per maand besparen. Met onze prijsvergelijkers kan jij direct bekijken wat de beste aanbieding is voor jou. Er is altijd wel een abonnement dat bij jou past.

Prijsvergelijkers voor alle type abonnementen | Contractstatus.nl
Abonnement aanbiedingen op maat | Contractstatus.nl

Advies op maat

Alleen bij Premium of PRO

Als jij wel wat hulp kan gebruiken bij het uitzoeken van het beste abonnement en daar ook vele euro's mee wilt besparen, dan kunnen wij jou helpen door advies op maat te geven. Dit houdt in dat wij contact met jou opnemen als jouw abonnement bijna afloopt en een voorstel doen voor een goede aanbieding.Nu aanmelden