Sony Xperia E

Sony Xperia E

De Sony Xperia E is een mooi onderdeel uit de Xperia-lijn van Sony. Deze smartphone heeft een snelle processor. Dit betekent dat uw toestel nauwelijks haperingen zal vertonen en dat is toch erg fijn werken. De Xperia E heeft een 3.2-megapixel camera en een videocamera aan boord. Daarnaast is er een accu aanwezig van 1500 mAh en A-GPS. Met deze laatste functie kunt u uw toestel gebruiken om de route naar uw bestemming te vinden. Uw toestel kan ontzettend nauwkeurig berekenen waar u zich bevindt, om u zo goed mogelijk te begeleiden.

3.5-inch
De Xperia E heeft een beeldschem van 3.5-inch. Dit beeldscherm heeft een perfecte grootte om met één hand te bedienen. Wanneer u niet beide handen vrij hebt om uw smartphone te besturen is dit ontzettend handig. U zult opkijken hoe vaak u niet beide handen vrij hebt! Het toestel is bovendien compact genoeg om nog in uw broekzak te kunnen stoppen en is dus niet onhandig groot! Het scherm heeft een krasbestendige laag en beschermt uw Sony-toestel tegen krassen.

Persoonlijk toestel
Maak de Sony Xperia E helemaal eigen door middel van het Android-besturingssysteem! U kunt niet alleen applicaties in de Play Store downloaden om uw toestel te personaliseren, maar ook andere features dragen hieraan bij. Denk bijvoorbeeld aan het startscherm dat u naar eigen wens kan inrichten. Er is 4GB geheugen beschikbaar om uw bestanden op te zetten. Dit interne geheugen kan uitgebreid worden met een microSD-kaartje van maximaal 32GB.

Ik wil aanbiedingen zien

Contractstatus biedt een grote hoeveelheid prijsvergelijkingen aan, zodat er altijd een type abonnement tussen zit dat bij jou past. Wij bieden jou de mogelijkheid om prijzen te vergelijken voor Energie, Internet, bellen en TV, Mobiele Telefoons, Tijdschriften, Dagbladen en Verzekeringen te vergelijken.


Benieuwd hoe je geld kan besparen?

Beheer overzicht voor snel inzicht in al jouw abonnementen | Contractstatus.nl

Beheer overzicht

Beheer al jouw abonnementen eenvoudig online met onze handige beheer overzichten. Hierdoor krijg jij jouw administratie volledig op orde en heb je bovendien een compleet inzicht in jouw vaste kosten en zie je snel waar jij op kan besparen.

Nu aanmelden Meer informatie

Tijdsindicatie

De tijdsindicatie balk geeft in procenten weer hoe ver de contractstermijn is verstreken. Hieruit kan je in één oogopslag aflezen of jouw abonnement binnenkort afloopt en of je opzoek kan naar een ander abonnement.

Tijdsindicatie verloop abonnement | Contractstatus.nl
Opzeg herinnering email voor afloopt van abonnement | Contractstatus.nl

Herinneringen

Alleen bij Premium of Pro

Om te voorkomen dat jij onnodig kosten betaald voor een abonnement dat je eigenlijk had willen stopzetten, kan je eenvoudig een herinnering instellen voor de afloop van jouw abonnementen. Hierdoor krijg je ruim op tijd een email dat jouw abonnement bijna afloopt en heb jij de tijd om te beslissen of je verder wilt gaan met dit abonnement.

Financieel Overzicht

Alleen bij Premium of Pro

Een online overzicht van al jouw abonnementen is al handig, maar het financiele overzicht geeft een grafisch beeld van jouw kostenverdeling. Hierdoor kan jij goed zien welk abonnement het grootste aandeel heeft in jouw vaste maandlasten.

Financieel overzicht abonnementen | Contractstatus.nl
Handige standaard opzegbrieven | Contractstatus.nl

Opzeggen

Alleen bij Premium of Pro

Opzeggen vanuit jouw beheer overzicht kan heel eenvoudig met onze handige opzegbrieven. Jouw gegevens zijn automatisch ingevuld in de opzegbrief en jij hoeft alleen nog maar de brief op te sturen. Wil je liever dat wij de brief voor je opsturen? Dat kan ook, met onze verzorgde opzegservice.

Prijsvergelijken

Alleen bij Premium of Pro

Door abonnementen goed met elkaar te vergelijken en te bekijken wat je wel en wat je niet nodig hebt binnen een abonnement, kan je vele euro's per maand besparen. Met onze prijsvergelijkers kan jij direct bekijken wat de beste aanbieding is voor jou. Er is altijd wel een abonnement dat bij jou past.

Prijsvergelijkers voor alle type abonnementen | Contractstatus.nl
Abonnement aanbiedingen op maat | Contractstatus.nl

Advies op maat

Alleen bij Premium of PRO

Als jij wel wat hulp kan gebruiken bij het uitzoeken van het beste abonnement en daar ook vele euro's mee wilt besparen, dan kunnen wij jou helpen door advies op maat te geven. Dit houdt in dat wij contact met jou opnemen als jouw abonnement bijna afloopt en een voorstel doen voor een goede aanbieding.Nu aanmelden