Sony Xperia E Dual

Sony Xperia E Dual

De mooie Sony Xperia E Dual is een prachtig en zeer gebruiksvriendelijk toestel waarmee u in al uw behoeftes voorzien bent. Het toestel is een mooie telefoon die u kunt bedienen met het 3.5 inch grote touchscreen dat erg fijn in gebruik is. De accu van de telefoon gaat lang mee en zorgt ervoor dat u de hele dag van uw toestel en alle functies kunt genieten. Het energielevel van je toestel wordt goed in de gaten gehouden zodat u altijd op tijd actie kunt ondernemen tegen uw leger wordende batterij!

Besturingssysteem
De Sony Xperia E Dual draait op het populaire Android systeem, dit is een veelgebruikt systeem en dat is natuurlijk niet voor niets! Dankzij dit Android systeem kunt u uw toestel voorzien van vele nieuwe functies en toepassingen. U kunt ontzettend veel applicaties downloaden in de Android Market en zo de ideale telefoon creëren! Wat u ook bedenkt dat u op uw toestel wilt hebben, vrijwel alles is mogelijk. Er zijn vele spelletjes te downloaden maar ook allerlei handige applicaties. Op het toestel is ook een app te vinden die uw datagebruik bij houdt, zo kunt u goed in de gaten houden hoeveel u besteed en loopt u niet tegen onverwacht hoge rekeningen aan!

Entertainment
De Sony Xperia E Dual biedt u vermaak op allerlei niveaus. Natuurlijk kunt u zich vermaken met alle games die u kunt downloaden maar dat is niet alles. Het toestel beschikt ook over een camera waarmee u mooie foto's en video's kunt maken. Dankzij de internetverbinding kunt u deze opnames op veel verschillende manieren delen met vrienden en familie. Die internetverbinding geeft u nog veel meer mogelijkheden, u kunt nu optimaal gebruik maken van uw social netwerkaccounts en eindeloos over het web surfen.

Ik wil aanbiedingen zien

Contractstatus biedt een grote hoeveelheid prijsvergelijkingen aan, zodat er altijd een type abonnement tussen zit dat bij jou past. Wij bieden jou de mogelijkheid om prijzen te vergelijken voor Energie, Internet, bellen en TV, Mobiele Telefoons, Tijdschriften, Dagbladen en Verzekeringen te vergelijken.


Benieuwd hoe je geld kan besparen?

Beheer overzicht voor snel inzicht in al jouw abonnementen | Contractstatus.nl

Beheer overzicht

Beheer al jouw abonnementen eenvoudig online met onze handige beheer overzichten. Hierdoor krijg jij jouw administratie volledig op orde en heb je bovendien een compleet inzicht in jouw vaste kosten en zie je snel waar jij op kan besparen.

Nu aanmelden Meer informatie

Tijdsindicatie

De tijdsindicatie balk geeft in procenten weer hoe ver de contractstermijn is verstreken. Hieruit kan je in één oogopslag aflezen of jouw abonnement binnenkort afloopt en of je opzoek kan naar een ander abonnement.

Tijdsindicatie verloop abonnement | Contractstatus.nl
Opzeg herinnering email voor afloopt van abonnement | Contractstatus.nl

Herinneringen

Alleen bij Premium of Pro

Om te voorkomen dat jij onnodig kosten betaald voor een abonnement dat je eigenlijk had willen stopzetten, kan je eenvoudig een herinnering instellen voor de afloop van jouw abonnementen. Hierdoor krijg je ruim op tijd een email dat jouw abonnement bijna afloopt en heb jij de tijd om te beslissen of je verder wilt gaan met dit abonnement.

Financieel Overzicht

Alleen bij Premium of Pro

Een online overzicht van al jouw abonnementen is al handig, maar het financiele overzicht geeft een grafisch beeld van jouw kostenverdeling. Hierdoor kan jij goed zien welk abonnement het grootste aandeel heeft in jouw vaste maandlasten.

Financieel overzicht abonnementen | Contractstatus.nl
Handige standaard opzegbrieven | Contractstatus.nl

Opzeggen

Alleen bij Premium of Pro

Opzeggen vanuit jouw beheer overzicht kan heel eenvoudig met onze handige opzegbrieven. Jouw gegevens zijn automatisch ingevuld in de opzegbrief en jij hoeft alleen nog maar de brief op te sturen. Wil je liever dat wij de brief voor je opsturen? Dat kan ook, met onze verzorgde opzegservice.

Prijsvergelijken

Alleen bij Premium of Pro

Door abonnementen goed met elkaar te vergelijken en te bekijken wat je wel en wat je niet nodig hebt binnen een abonnement, kan je vele euro's per maand besparen. Met onze prijsvergelijkers kan jij direct bekijken wat de beste aanbieding is voor jou. Er is altijd wel een abonnement dat bij jou past.

Prijsvergelijkers voor alle type abonnementen | Contractstatus.nl
Abonnement aanbiedingen op maat | Contractstatus.nl

Advies op maat

Alleen bij Premium of PRO

Als jij wel wat hulp kan gebruiken bij het uitzoeken van het beste abonnement en daar ook vele euro's mee wilt besparen, dan kunnen wij jou helpen door advies op maat te geven. Dit houdt in dat wij contact met jou opnemen als jouw abonnement bijna afloopt en een voorstel doen voor een goede aanbieding.Nu aanmelden