Sony Xperia Go

Sony Xperia Go

Als u in het bezit bent van een smartphone met touchscreen komt het u vast bekend voor dat berichten typen terwijl het regent niet erg makkelijk is. De Sony Xperia Go is hiervoor de oplossing! Het toestel heeft een scherm dat zich niks aantrekt van de regen en u kunt gewoon berichten in elkaar zetten en nummers intoetsen terwijl het scherm nat wordt. Naast deze fijne eigenschap is het scherm ook nog stof- en spatwaterdicht! Het toestel is dus een erg solide telefoon maar hierdoor niet minder mooi en ook de kwaliteit is erg goed. U kunt al uw contacten uitstekend onderhouden met dit mooie toestel en nog veel meer!

Besturing
Zoals gezegd is het toestel te bedienen via een touchscreen. Dit touchscreen reageert goed op uw aanrakingen, zelfs als u met maar liefst vier vingers tegelijkertijd op het scherm bezig bent. Alle afbeeldingen en video's zijn in goede kwaliteit en tot in de detail goed te bekijken op het scherm. Verder draait de telefoon op het populaire Android systeem waarmee u allerlei applicaties kunt downloaden. U kunt met deze applicaties uw toestel uitbreiden en de ideale telefoon creëren. U kunt allerlei spelletjes downloaden maar ook handige functies en gadgets aan uw toestel toevoegen! En als u er zat van bent verwijdert u de applicaties even snel als u ze gedownload heeft.

Camera
Natuurlijk kunt u alle contacten die heeft uitstekend onderhouden met dit toestel, maar er is meer! U kunt zich ook op elk mogelijk moment uitstekend vermaken zonder contact te hoeven hebben. U kunt hiervoor allerlei applicaties downloaden maar ook de camera van de telefoon kan voor veel vermaak zorgen. Deze camera is een 5-megapixel camera waarmee u zowel foto's als video's van goede kwaliteit kunt maken. De opnames zet u snel en makkelijk online door de op uw Facebook of Twitter pagina te plaatsen en zo kunt u ze delen met vrienden en familie. Bij minder licht kunt u gebruik maken van de flitser om toch nog mooie opnames te maken!

Ik wil aanbiedingen zien

Contractstatus biedt een grote hoeveelheid prijsvergelijkingen aan, zodat er altijd een type abonnement tussen zit dat bij jou past. Wij bieden jou de mogelijkheid om prijzen te vergelijken voor Energie, Internet, bellen en TV, Mobiele Telefoons, Tijdschriften, Dagbladen en Verzekeringen te vergelijken.


Benieuwd hoe je geld kan besparen?

Beheer overzicht voor snel inzicht in al jouw abonnementen | Contractstatus.nl

Beheer overzicht

Beheer al jouw abonnementen eenvoudig online met onze handige beheer overzichten. Hierdoor krijg jij jouw administratie volledig op orde en heb je bovendien een compleet inzicht in jouw vaste kosten en zie je snel waar jij op kan besparen.

Nu aanmelden Meer informatie

Tijdsindicatie

De tijdsindicatie balk geeft in procenten weer hoe ver de contractstermijn is verstreken. Hieruit kan je in één oogopslag aflezen of jouw abonnement binnenkort afloopt en of je opzoek kan naar een ander abonnement.

Tijdsindicatie verloop abonnement | Contractstatus.nl
Opzeg herinnering email voor afloopt van abonnement | Contractstatus.nl

Herinneringen

Alleen bij Premium of Pro

Om te voorkomen dat jij onnodig kosten betaald voor een abonnement dat je eigenlijk had willen stopzetten, kan je eenvoudig een herinnering instellen voor de afloop van jouw abonnementen. Hierdoor krijg je ruim op tijd een email dat jouw abonnement bijna afloopt en heb jij de tijd om te beslissen of je verder wilt gaan met dit abonnement.

Financieel Overzicht

Alleen bij Premium of Pro

Een online overzicht van al jouw abonnementen is al handig, maar het financiele overzicht geeft een grafisch beeld van jouw kostenverdeling. Hierdoor kan jij goed zien welk abonnement het grootste aandeel heeft in jouw vaste maandlasten.

Financieel overzicht abonnementen | Contractstatus.nl
Handige standaard opzegbrieven | Contractstatus.nl

Opzeggen

Alleen bij Premium of Pro

Opzeggen vanuit jouw beheer overzicht kan heel eenvoudig met onze handige opzegbrieven. Jouw gegevens zijn automatisch ingevuld in de opzegbrief en jij hoeft alleen nog maar de brief op te sturen. Wil je liever dat wij de brief voor je opsturen? Dat kan ook, met onze verzorgde opzegservice.

Prijsvergelijken

Alleen bij Premium of Pro

Door abonnementen goed met elkaar te vergelijken en te bekijken wat je wel en wat je niet nodig hebt binnen een abonnement, kan je vele euro's per maand besparen. Met onze prijsvergelijkers kan jij direct bekijken wat de beste aanbieding is voor jou. Er is altijd wel een abonnement dat bij jou past.

Prijsvergelijkers voor alle type abonnementen | Contractstatus.nl
Abonnement aanbiedingen op maat | Contractstatus.nl

Advies op maat

Alleen bij Premium of PRO

Als jij wel wat hulp kan gebruiken bij het uitzoeken van het beste abonnement en daar ook vele euro's mee wilt besparen, dan kunnen wij jou helpen door advies op maat te geven. Dit houdt in dat wij contact met jou opnemen als jouw abonnement bijna afloopt en een voorstel doen voor een goede aanbieding.Nu aanmelden