Sony Xperia J

Sony Xperia J

De Sony Xperia J maakt onderdeel uit van de bekende Xperia-serie van Sony. Deze lijn toestellen zijn touchscreen-smartphones die allemaal voldoen aan de eisen die tegenwoordig van smartphones gevraagd worden. De Xperia J is uitgerust met een 4 inch scherm, van 480 bij 854 pixels. Ondanks dit vrij grote scherm heeft het toestel kleine afmetingen en ligt hij fijn in de hand. Met het moderne besturingssysteem van Android kunt u werkelijk alle kanten op die u wilt en kunt u het uiterlijk volledig aanpassen aan wie u bent.

1GHz processor
De Sony Xperia J heeft een single-core processor van 1GHz. Deze processor zorgt ervoor dat hij hoge snelheden kan bereiken waardoor uw telefoon snel blijft werken. Dit is erg handig wanneer u graag applicaties uit de Google Play Store download. Deze applicaties zullen door deze processor goed werken. In de Play Store zijn bovendien ontelbare app's te vinden en dit aantal groeit nog elke dag. Voor een ieder wat wils dus!

Altijd online
Met deze mooie Xperia J van Sony bent u altijd makkelijk en snel online. U hoeft geen moment te missen van wat er in de rest van de wereld gebeurt. Ook uw vrienden hoeft u niet teleur te stellen, want via de sociale netwerken en de verschillende berichtenservices kunt u ze altijd bereiken. Daarnaast kunt u overal foto's en video's maken, uploaden en bekijken. Kortom; ontzettend veel mogelijkheden om u niet te hoeven vervelen met dit multimediatoestel!

Ik wil aanbiedingen zien

Contractstatus biedt een grote hoeveelheid prijsvergelijkingen aan, zodat er altijd een type abonnement tussen zit dat bij jou past. Wij bieden jou de mogelijkheid om prijzen te vergelijken voor Energie, Internet, bellen en TV, Mobiele Telefoons, Tijdschriften, Dagbladen en Verzekeringen te vergelijken.


Benieuwd hoe je geld kan besparen?

Beheer overzicht voor snel inzicht in al jouw abonnementen | Contractstatus.nl

Beheer overzicht

Beheer al jouw abonnementen eenvoudig online met onze handige beheer overzichten. Hierdoor krijg jij jouw administratie volledig op orde en heb je bovendien een compleet inzicht in jouw vaste kosten en zie je snel waar jij op kan besparen.

Nu aanmelden Meer informatie

Tijdsindicatie

De tijdsindicatie balk geeft in procenten weer hoe ver de contractstermijn is verstreken. Hieruit kan je in één oogopslag aflezen of jouw abonnement binnenkort afloopt en of je opzoek kan naar een ander abonnement.

Tijdsindicatie verloop abonnement | Contractstatus.nl
Opzeg herinnering email voor afloopt van abonnement | Contractstatus.nl

Herinneringen

Alleen bij Premium of Pro

Om te voorkomen dat jij onnodig kosten betaald voor een abonnement dat je eigenlijk had willen stopzetten, kan je eenvoudig een herinnering instellen voor de afloop van jouw abonnementen. Hierdoor krijg je ruim op tijd een email dat jouw abonnement bijna afloopt en heb jij de tijd om te beslissen of je verder wilt gaan met dit abonnement.

Financieel Overzicht

Alleen bij Premium of Pro

Een online overzicht van al jouw abonnementen is al handig, maar het financiele overzicht geeft een grafisch beeld van jouw kostenverdeling. Hierdoor kan jij goed zien welk abonnement het grootste aandeel heeft in jouw vaste maandlasten.

Financieel overzicht abonnementen | Contractstatus.nl
Handige standaard opzegbrieven | Contractstatus.nl

Opzeggen

Alleen bij Premium of Pro

Opzeggen vanuit jouw beheer overzicht kan heel eenvoudig met onze handige opzegbrieven. Jouw gegevens zijn automatisch ingevuld in de opzegbrief en jij hoeft alleen nog maar de brief op te sturen. Wil je liever dat wij de brief voor je opsturen? Dat kan ook, met onze verzorgde opzegservice.

Prijsvergelijken

Alleen bij Premium of Pro

Door abonnementen goed met elkaar te vergelijken en te bekijken wat je wel en wat je niet nodig hebt binnen een abonnement, kan je vele euro's per maand besparen. Met onze prijsvergelijkers kan jij direct bekijken wat de beste aanbieding is voor jou. Er is altijd wel een abonnement dat bij jou past.

Prijsvergelijkers voor alle type abonnementen | Contractstatus.nl
Abonnement aanbiedingen op maat | Contractstatus.nl

Advies op maat

Alleen bij Premium of PRO

Als jij wel wat hulp kan gebruiken bij het uitzoeken van het beste abonnement en daar ook vele euro's mee wilt besparen, dan kunnen wij jou helpen door advies op maat te geven. Dit houdt in dat wij contact met jou opnemen als jouw abonnement bijna afloopt en een voorstel doen voor een goede aanbieding.Nu aanmelden