Sony Xperia L

Sony Xperia L

De Sony Xperia L is een mid-range smartphone. Deze telefoon heeft een prachtig uiterlijk en komt daar bovenop dat hij over een uitstekende camera beschikt. Enkele belangrijke specificaties van dit toestel zijn Android 4.1 Jelly Bean, een 4.3 inch display met een schermresolutie van 854 bij 480 pixels, een razendsnelle 1.0 GHz dual-core Snapdragon S4 processor, een 8-megapixel camera en 8GB intern opslaggeheugen (mogelijkheid om met microSD kaart geheugen uit te breiden tot 32GB). Sony heeft voor de Xperia L een aantal hele handige functies ontwikkeld die u voor verschillende doeleinden kunt gebruiken. De Sony Xperia L heeft een opvallend design met aflopende boven- en onderkant. Onderaan het toestel bevindt zich een doorzichtig notificatiebalk, hierin zin een LED-lampje. U kunt de kleuren van de notificatiebalk aanpassen naar uw voorkeur. De kleuren kunnen bovendien knipperen op de muziek. Met deze smartphone loopt u er dus altijd stijlvol bij.

Camera
'Sony heeft duidelijk gemaakt dat de camera-ervaring met de Sony Xperia L ongekend hoog is. Het toestel beschikt over een uitstekende 8-megapixel camera, deze camera heeft enkele geavanceerde functies. Zo heeft de camera een Exmor RS-sensor en HDR-functionaliteit, deze Exmor RS-sensor en HDR-functionaliteit moeten ervoor zorgen dat foto's van uitstekende kwaliteit gemaakt kunnen worden bij veel tegenlicht maar ook bij minder licht. Verder kunt u via een aparte cameraknop binnen één seconde vanuit de slaapstand de camera openen. Video's maken doet u in HD kwaliteit.

Handige features
Zoals gezegd beschikt de Sony Xperia L over enkele zeer handige functies. U kunt bijvoorbeeld de Stamina-modus inschakelen, met deze modus kunt u de batterij besparen. Stamina-modus zorgt er voor dat applicaties niet met internet verbinding maken als ze niet worden gebruikt, dit zorgt voor een langere batterijduur. Als u een muziekliefhebber bent is deze telefoon een uitstekende keuze voor u. De Xperia L is namelijk voorzien van Walkman applicatie met heel veel opties om de muziekervaring te verbeteren. U kunt verder gebruik maken van bijvoorbeeld streamingdienst Music Unlimited en Sony media applicaties als Album en Movies.

Ik wil aanbiedingen zien

Contractstatus biedt een grote hoeveelheid prijsvergelijkingen aan, zodat er altijd een type abonnement tussen zit dat bij jou past. Wij bieden jou de mogelijkheid om prijzen te vergelijken voor Energie, Internet, bellen en TV, Mobiele Telefoons, Tijdschriften, Dagbladen en Verzekeringen te vergelijken.


Benieuwd hoe je geld kan besparen?

Beheer overzicht voor snel inzicht in al jouw abonnementen | Contractstatus.nl

Beheer overzicht

Beheer al jouw abonnementen eenvoudig online met onze handige beheer overzichten. Hierdoor krijg jij jouw administratie volledig op orde en heb je bovendien een compleet inzicht in jouw vaste kosten en zie je snel waar jij op kan besparen.

Nu aanmelden Meer informatie

Tijdsindicatie

De tijdsindicatie balk geeft in procenten weer hoe ver de contractstermijn is verstreken. Hieruit kan je in één oogopslag aflezen of jouw abonnement binnenkort afloopt en of je opzoek kan naar een ander abonnement.

Tijdsindicatie verloop abonnement | Contractstatus.nl
Opzeg herinnering email voor afloopt van abonnement | Contractstatus.nl

Herinneringen

Alleen bij Premium of Pro

Om te voorkomen dat jij onnodig kosten betaald voor een abonnement dat je eigenlijk had willen stopzetten, kan je eenvoudig een herinnering instellen voor de afloop van jouw abonnementen. Hierdoor krijg je ruim op tijd een email dat jouw abonnement bijna afloopt en heb jij de tijd om te beslissen of je verder wilt gaan met dit abonnement.

Financieel Overzicht

Alleen bij Premium of Pro

Een online overzicht van al jouw abonnementen is al handig, maar het financiele overzicht geeft een grafisch beeld van jouw kostenverdeling. Hierdoor kan jij goed zien welk abonnement het grootste aandeel heeft in jouw vaste maandlasten.

Financieel overzicht abonnementen | Contractstatus.nl
Handige standaard opzegbrieven | Contractstatus.nl

Opzeggen

Alleen bij Premium of Pro

Opzeggen vanuit jouw beheer overzicht kan heel eenvoudig met onze handige opzegbrieven. Jouw gegevens zijn automatisch ingevuld in de opzegbrief en jij hoeft alleen nog maar de brief op te sturen. Wil je liever dat wij de brief voor je opsturen? Dat kan ook, met onze verzorgde opzegservice.

Prijsvergelijken

Alleen bij Premium of Pro

Door abonnementen goed met elkaar te vergelijken en te bekijken wat je wel en wat je niet nodig hebt binnen een abonnement, kan je vele euro's per maand besparen. Met onze prijsvergelijkers kan jij direct bekijken wat de beste aanbieding is voor jou. Er is altijd wel een abonnement dat bij jou past.

Prijsvergelijkers voor alle type abonnementen | Contractstatus.nl
Abonnement aanbiedingen op maat | Contractstatus.nl

Advies op maat

Alleen bij Premium of PRO

Als jij wel wat hulp kan gebruiken bij het uitzoeken van het beste abonnement en daar ook vele euro's mee wilt besparen, dan kunnen wij jou helpen door advies op maat te geven. Dit houdt in dat wij contact met jou opnemen als jouw abonnement bijna afloopt en een voorstel doen voor een goede aanbieding.Nu aanmelden