Sony Xperia M

Sony Xperia M

'Op het gebied van connectiviteit is de betaalbare Sony Xperia M een zeer interessante smartphone! Met dit toestel kunt u eenvoudig foto's, video's en muziek delen met u vrienden. Ook bij deze smartphone is de camera weer voorzien van enkele handige functies en zal u het gevoel hebben alsof een professionele fotograaf bent. Naast een zeer goede 1750 mAh batterij kunt u de batterijduur van uw Xperia M verbeteren dankzij de Battery STAMINA-modus. Met deze modus kunt u ervoor zorgen dat de accu onnodig veel energie zal verspillen, de STAMINA-modus zal bijvoorbeeld herkennen wanneer de display uit staat. De telefoon draait op Android 4.1 Jelly Bean, u kunt dus via de Google Play Store applicaties en games installeren op uw toestel.

One-touchfuncties
Sony richt zich met de Xperia M vooral op connectiviteit, bijvoorbeeld het delen van foto's met uw vrienden of het verbinden met andere apparaten is zeer eenvoudig. Met NFC kunt u met één tik verbinding maken met apparaten zonder dat u kabels of snoeren moet gebruiken. U tikt de Sony Xperia M bijvoorbeeld tegen de afstandsbediening van uw televisie en u kunt alles vanaf uw tv bekijken. U kunt deze handeling eveneens doen bij een draadloze luidspreker of hoofdtelefoon van Sony.

Camera
Sony heeft een aantal technische snufjes toegevoegd aan de camera van de Sony Xperia M. Aan de voorkant zit een 0.3-megapixel camera waarmee u kunt videobellen. Aan de achterkant bevindt zich een pareltje: een 5-megapixel camera met autofocus en een LED flitser. U kunt dankzij de flitser in donkere ruimtes toch nog goede foto's maken. HDR zorgt er voor dat u ook geweldige foto's kunt maken bij juist teveel licht. De video's die opneemt zijn in HD kwaliteit. Een leuke eigenschap van de camera is dat u vanuit een vergrendeld scherm binnen een seconde de camera kan aanzetten, zo mist u geen moment meer.

Ik wil aanbiedingen zien

Contractstatus biedt een grote hoeveelheid prijsvergelijkingen aan, zodat er altijd een type abonnement tussen zit dat bij jou past. Wij bieden jou de mogelijkheid om prijzen te vergelijken voor Energie, Internet, bellen en TV, Mobiele Telefoons, Tijdschriften, Dagbladen en Verzekeringen te vergelijken.


Benieuwd hoe je geld kan besparen?

Beheer overzicht voor snel inzicht in al jouw abonnementen | Contractstatus.nl

Beheer overzicht

Beheer al jouw abonnementen eenvoudig online met onze handige beheer overzichten. Hierdoor krijg jij jouw administratie volledig op orde en heb je bovendien een compleet inzicht in jouw vaste kosten en zie je snel waar jij op kan besparen.

Nu aanmelden Meer informatie

Tijdsindicatie

De tijdsindicatie balk geeft in procenten weer hoe ver de contractstermijn is verstreken. Hieruit kan je in één oogopslag aflezen of jouw abonnement binnenkort afloopt en of je opzoek kan naar een ander abonnement.

Tijdsindicatie verloop abonnement | Contractstatus.nl
Opzeg herinnering email voor afloopt van abonnement | Contractstatus.nl

Herinneringen

Alleen bij Premium of Pro

Om te voorkomen dat jij onnodig kosten betaald voor een abonnement dat je eigenlijk had willen stopzetten, kan je eenvoudig een herinnering instellen voor de afloop van jouw abonnementen. Hierdoor krijg je ruim op tijd een email dat jouw abonnement bijna afloopt en heb jij de tijd om te beslissen of je verder wilt gaan met dit abonnement.

Financieel Overzicht

Alleen bij Premium of Pro

Een online overzicht van al jouw abonnementen is al handig, maar het financiele overzicht geeft een grafisch beeld van jouw kostenverdeling. Hierdoor kan jij goed zien welk abonnement het grootste aandeel heeft in jouw vaste maandlasten.

Financieel overzicht abonnementen | Contractstatus.nl
Handige standaard opzegbrieven | Contractstatus.nl

Opzeggen

Alleen bij Premium of Pro

Opzeggen vanuit jouw beheer overzicht kan heel eenvoudig met onze handige opzegbrieven. Jouw gegevens zijn automatisch ingevuld in de opzegbrief en jij hoeft alleen nog maar de brief op te sturen. Wil je liever dat wij de brief voor je opsturen? Dat kan ook, met onze verzorgde opzegservice.

Prijsvergelijken

Alleen bij Premium of Pro

Door abonnementen goed met elkaar te vergelijken en te bekijken wat je wel en wat je niet nodig hebt binnen een abonnement, kan je vele euro's per maand besparen. Met onze prijsvergelijkers kan jij direct bekijken wat de beste aanbieding is voor jou. Er is altijd wel een abonnement dat bij jou past.

Prijsvergelijkers voor alle type abonnementen | Contractstatus.nl
Abonnement aanbiedingen op maat | Contractstatus.nl

Advies op maat

Alleen bij Premium of PRO

Als jij wel wat hulp kan gebruiken bij het uitzoeken van het beste abonnement en daar ook vele euro's mee wilt besparen, dan kunnen wij jou helpen door advies op maat te geven. Dit houdt in dat wij contact met jou opnemen als jouw abonnement bijna afloopt en een voorstel doen voor een goede aanbieding.Nu aanmelden