Sony Xperia Miro

Sony Xperia Miro

Dit prachtige toestel hoort helemaal bij de Xperia lijn waaraan het is toegevoegd. De telefoon is mooi strak vormgegeven en ligt prettig in de hand. De bediening verloopt via het 3.5 inch touchscreen dat wel 16 miljoen kleuren kan vertonen. Het toestel is verder voorzien van het Android 4.0 besturingssysteem, het nieuwste van het nieuwste, waarmee u allerlei applicaties kunt downloaden. Met deze applicaties kunt u allerlei functies aan uw toestel toevoegen en zo de ideale telefoon creëren! De telefoon is uitermate goed geschikt om al uw contacten te kunnen onderhouden en om u op saaie momenten te vermaken met allerlei functies.

Online mogelijkheden
Dankzij mobiel internet kunnen telefoons tegenwoordig veel meer dan enkele jaren geleden. U kunt nu e-mailen waar en wanneer u wilt en blijft zo altijd goed op de hoogte. Natuurlijk kunt u overal elke mogelijke site bekijken en bent u up-to-date over het nieuws in de wereld. Op dit toestel is Facebook tot in de puntjes geïntegreerd, het toestel geeft een seintje als er een nieuw bericht ontvangen wordt en via een kleurrijke verlichting blijft u op de hoogte van updates van sociale netwerken. Ook van uw Twitter account kunt u nu optimaal gebruik maken!

Muziekervaring en camerawerk
De Sony Xperia Miro produceert muziek van prachtige kwaliteit dankzij de xLOUD audio technologie van Sony. U kunt muziek beluisteren die u zelf uitkiest via de MP3-speler maar u kunt natuurlijk ook naar uw favoriete radiozender luisteren. De telefoon beschikt over 2 camera's, één aan de voorzijde en één aan de achterzijde. Dankzij de camera aan de voorzijde kunt u video chatten met vrienden en familie, zo wordt contact nog een stukje persoonlijker dan alleen een belletje. De camera aan de achterzijde is een 5-megapixel camera waarmee u zowel foto's als video's kunt maken. Dankzij de flitser kunt u ook bij minder goed licht prachtige opnames maken.

Ik wil aanbiedingen zien

Contractstatus biedt een grote hoeveelheid prijsvergelijkingen aan, zodat er altijd een type abonnement tussen zit dat bij jou past. Wij bieden jou de mogelijkheid om prijzen te vergelijken voor Energie, Internet, bellen en TV, Mobiele Telefoons, Tijdschriften, Dagbladen en Verzekeringen te vergelijken.


Benieuwd hoe je geld kan besparen?

Beheer overzicht voor snel inzicht in al jouw abonnementen | Contractstatus.nl

Beheer overzicht

Beheer al jouw abonnementen eenvoudig online met onze handige beheer overzichten. Hierdoor krijg jij jouw administratie volledig op orde en heb je bovendien een compleet inzicht in jouw vaste kosten en zie je snel waar jij op kan besparen.

Nu aanmelden Meer informatie

Tijdsindicatie

De tijdsindicatie balk geeft in procenten weer hoe ver de contractstermijn is verstreken. Hieruit kan je in één oogopslag aflezen of jouw abonnement binnenkort afloopt en of je opzoek kan naar een ander abonnement.

Tijdsindicatie verloop abonnement | Contractstatus.nl
Opzeg herinnering email voor afloopt van abonnement | Contractstatus.nl

Herinneringen

Alleen bij Premium of Pro

Om te voorkomen dat jij onnodig kosten betaald voor een abonnement dat je eigenlijk had willen stopzetten, kan je eenvoudig een herinnering instellen voor de afloop van jouw abonnementen. Hierdoor krijg je ruim op tijd een email dat jouw abonnement bijna afloopt en heb jij de tijd om te beslissen of je verder wilt gaan met dit abonnement.

Financieel Overzicht

Alleen bij Premium of Pro

Een online overzicht van al jouw abonnementen is al handig, maar het financiele overzicht geeft een grafisch beeld van jouw kostenverdeling. Hierdoor kan jij goed zien welk abonnement het grootste aandeel heeft in jouw vaste maandlasten.

Financieel overzicht abonnementen | Contractstatus.nl
Handige standaard opzegbrieven | Contractstatus.nl

Opzeggen

Alleen bij Premium of Pro

Opzeggen vanuit jouw beheer overzicht kan heel eenvoudig met onze handige opzegbrieven. Jouw gegevens zijn automatisch ingevuld in de opzegbrief en jij hoeft alleen nog maar de brief op te sturen. Wil je liever dat wij de brief voor je opsturen? Dat kan ook, met onze verzorgde opzegservice.

Prijsvergelijken

Alleen bij Premium of Pro

Door abonnementen goed met elkaar te vergelijken en te bekijken wat je wel en wat je niet nodig hebt binnen een abonnement, kan je vele euro's per maand besparen. Met onze prijsvergelijkers kan jij direct bekijken wat de beste aanbieding is voor jou. Er is altijd wel een abonnement dat bij jou past.

Prijsvergelijkers voor alle type abonnementen | Contractstatus.nl
Abonnement aanbiedingen op maat | Contractstatus.nl

Advies op maat

Alleen bij Premium of PRO

Als jij wel wat hulp kan gebruiken bij het uitzoeken van het beste abonnement en daar ook vele euro's mee wilt besparen, dan kunnen wij jou helpen door advies op maat te geven. Dit houdt in dat wij contact met jou opnemen als jouw abonnement bijna afloopt en een voorstel doen voor een goede aanbieding.Nu aanmelden