Sony Xperia P

Sony Xperia P

Deze moderne Sony Xperia P beschikt over de allernieuwste snufjes en innovaties. Een goed voorbeeld hiervan is dual-core processor die draait op een kloksnelheid van maar liefst 1 GHz! Hierdoor hoeft u nooit meer lang te wachten op het uitvoeren van een taak. Het werkgeheugen van 1GB helpt hier natuurlijk ook aan mee. Met zijn 4.0 inch LCD scherm hoeft u niet bang te zijn om dingen over het hoofd te zien, ook niet wanneer het gaat om kleine details. Handig, zeker wanneer de 8-megapixel camera deze kleine details ook kan waarnemen!

Bereikbaarheid
U wilt natuurlijk zo goed mogelijk bereikbaar zijn voor al uw contacten en de Sony Xperia P is hiervoor gebouwd. Met zijn grote 1305 mAh Li-Ion batterij heeft u een standbytijd van maar liefst 475 uur! Naast het bekende bellen en SMS-en beschikt de Xperia P over vele andere manieren van communicatie. U kunt bijvoorbeeld op de korte afstand bestanden versturen met Bluetooth v2.1. Voor de grotere afstanden kunt u gebruik maken van het mobiele internet. De Xperia P kan grote snelheden van het mobiele internet verwerken waardoor ook grotere bestanden binnen een mum van tijd verzonden kunnen worden.

Besturingssysteem
Het is belangrijk voor een mobiele telefoon om een goed besturingssysteem te hebben. Gelukkig beschikt de Sony Xperia P over Android v2.3, wat veelal wordt beschouwd als een van de beste besturingssystemen ter wereld! Er gaat werkelijk een nieuwe wereld voor u open wanneer u de Android Market opent. Duizenden applicaties, veelal gratis, helpen u om nog meer uit uw mobiele telefoon te halen. Van de leukste games tot het laatste nieuws, u bent altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Ik wil aanbiedingen zien

Contractstatus biedt een grote hoeveelheid prijsvergelijkingen aan, zodat er altijd een type abonnement tussen zit dat bij jou past. Wij bieden jou de mogelijkheid om prijzen te vergelijken voor Energie, Internet, bellen en TV, Mobiele Telefoons, Tijdschriften, Dagbladen en Verzekeringen te vergelijken.


Benieuwd hoe je geld kan besparen?

Beheer overzicht voor snel inzicht in al jouw abonnementen | Contractstatus.nl

Beheer overzicht

Beheer al jouw abonnementen eenvoudig online met onze handige beheer overzichten. Hierdoor krijg jij jouw administratie volledig op orde en heb je bovendien een compleet inzicht in jouw vaste kosten en zie je snel waar jij op kan besparen.

Nu aanmelden Meer informatie

Tijdsindicatie

De tijdsindicatie balk geeft in procenten weer hoe ver de contractstermijn is verstreken. Hieruit kan je in één oogopslag aflezen of jouw abonnement binnenkort afloopt en of je opzoek kan naar een ander abonnement.

Tijdsindicatie verloop abonnement | Contractstatus.nl
Opzeg herinnering email voor afloopt van abonnement | Contractstatus.nl

Herinneringen

Alleen bij Premium of Pro

Om te voorkomen dat jij onnodig kosten betaald voor een abonnement dat je eigenlijk had willen stopzetten, kan je eenvoudig een herinnering instellen voor de afloop van jouw abonnementen. Hierdoor krijg je ruim op tijd een email dat jouw abonnement bijna afloopt en heb jij de tijd om te beslissen of je verder wilt gaan met dit abonnement.

Financieel Overzicht

Alleen bij Premium of Pro

Een online overzicht van al jouw abonnementen is al handig, maar het financiele overzicht geeft een grafisch beeld van jouw kostenverdeling. Hierdoor kan jij goed zien welk abonnement het grootste aandeel heeft in jouw vaste maandlasten.

Financieel overzicht abonnementen | Contractstatus.nl
Handige standaard opzegbrieven | Contractstatus.nl

Opzeggen

Alleen bij Premium of Pro

Opzeggen vanuit jouw beheer overzicht kan heel eenvoudig met onze handige opzegbrieven. Jouw gegevens zijn automatisch ingevuld in de opzegbrief en jij hoeft alleen nog maar de brief op te sturen. Wil je liever dat wij de brief voor je opsturen? Dat kan ook, met onze verzorgde opzegservice.

Prijsvergelijken

Alleen bij Premium of Pro

Door abonnementen goed met elkaar te vergelijken en te bekijken wat je wel en wat je niet nodig hebt binnen een abonnement, kan je vele euro's per maand besparen. Met onze prijsvergelijkers kan jij direct bekijken wat de beste aanbieding is voor jou. Er is altijd wel een abonnement dat bij jou past.

Prijsvergelijkers voor alle type abonnementen | Contractstatus.nl
Abonnement aanbiedingen op maat | Contractstatus.nl

Advies op maat

Alleen bij Premium of PRO

Als jij wel wat hulp kan gebruiken bij het uitzoeken van het beste abonnement en daar ook vele euro's mee wilt besparen, dan kunnen wij jou helpen door advies op maat te geven. Dit houdt in dat wij contact met jou opnemen als jouw abonnement bijna afloopt en een voorstel doen voor een goede aanbieding.Nu aanmelden