Sony Xperia S

Sony Xperia S

Sony lanceert de eerste telefoon zonder Ericsson: de Sony Xperia S. Zijn 1.5 Ghz processor en zijn besturingssysteem Android 2.3 maken dit toestel super snel en makkelijk te gebruiken. Bovendien beschikt dit toestel over een 12.1-megapixel camera met flits en autofocus, waarmee u mooie foto's kunt maken van uitstekende kwaliteit. Naast deze camera, beschikt het toestel ook nog over een 1.3-megapixel frontcamera. Ook hoeft u niet bang te zijn dat u uw bestanden niet kwijt kunt, want met het 32 GB geheugen van deze telefoon is er ruimte genoeg.

Android 2.3 Gingerbread
Houdt u wel van een spelletje? Dan bent u bij dit besturingssysteem aan het juiste adres, want u kunt via de Android Market allerlei Playstation games downloaden. Elke week staan de nieuwste spellen alweer online, zodat u zich nooit hoeft te vervelen. Bovendien zorgt Sony Ericsson er voor, dat u altijd de nieuwste Androidversie ter beschikking heeft. Zo kunt u bijvoorbeeld in het tweede kwartaal van 2012 al upgraden naar Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Sony Entertainment Network
Naast alle leuke spelletjes, die u kunt downloaden via de Android Market, kunt u natuurlijk ook genieten van het kijken naar films of het luisteren naar muziek. Via Video unlimited en Music unlimited heeft u altijd uw favoriete nummers en films bij de hand. Natuurlijk kunt u ook muziek downloaden en deze toevoegen aan verschillende afspeellijsten. Bovendien bekijkt u alle films in HD-kwaliteit en kunt u zelfs chatten met uw vrienden in HD-kwaliteit.

Ik wil aanbiedingen zien

Contractstatus biedt een grote hoeveelheid prijsvergelijkingen aan, zodat er altijd een type abonnement tussen zit dat bij jou past. Wij bieden jou de mogelijkheid om prijzen te vergelijken voor Energie, Internet, bellen en TV, Mobiele Telefoons, Tijdschriften, Dagbladen en Verzekeringen te vergelijken.


Benieuwd hoe je geld kan besparen?

Beheer overzicht voor snel inzicht in al jouw abonnementen | Contractstatus.nl

Beheer overzicht

Beheer al jouw abonnementen eenvoudig online met onze handige beheer overzichten. Hierdoor krijg jij jouw administratie volledig op orde en heb je bovendien een compleet inzicht in jouw vaste kosten en zie je snel waar jij op kan besparen.

Nu aanmelden Meer informatie

Tijdsindicatie

De tijdsindicatie balk geeft in procenten weer hoe ver de contractstermijn is verstreken. Hieruit kan je in één oogopslag aflezen of jouw abonnement binnenkort afloopt en of je opzoek kan naar een ander abonnement.

Tijdsindicatie verloop abonnement | Contractstatus.nl
Opzeg herinnering email voor afloopt van abonnement | Contractstatus.nl

Herinneringen

Alleen bij Premium of Pro

Om te voorkomen dat jij onnodig kosten betaald voor een abonnement dat je eigenlijk had willen stopzetten, kan je eenvoudig een herinnering instellen voor de afloop van jouw abonnementen. Hierdoor krijg je ruim op tijd een email dat jouw abonnement bijna afloopt en heb jij de tijd om te beslissen of je verder wilt gaan met dit abonnement.

Financieel Overzicht

Alleen bij Premium of Pro

Een online overzicht van al jouw abonnementen is al handig, maar het financiele overzicht geeft een grafisch beeld van jouw kostenverdeling. Hierdoor kan jij goed zien welk abonnement het grootste aandeel heeft in jouw vaste maandlasten.

Financieel overzicht abonnementen | Contractstatus.nl
Handige standaard opzegbrieven | Contractstatus.nl

Opzeggen

Alleen bij Premium of Pro

Opzeggen vanuit jouw beheer overzicht kan heel eenvoudig met onze handige opzegbrieven. Jouw gegevens zijn automatisch ingevuld in de opzegbrief en jij hoeft alleen nog maar de brief op te sturen. Wil je liever dat wij de brief voor je opsturen? Dat kan ook, met onze verzorgde opzegservice.

Prijsvergelijken

Alleen bij Premium of Pro

Door abonnementen goed met elkaar te vergelijken en te bekijken wat je wel en wat je niet nodig hebt binnen een abonnement, kan je vele euro's per maand besparen. Met onze prijsvergelijkers kan jij direct bekijken wat de beste aanbieding is voor jou. Er is altijd wel een abonnement dat bij jou past.

Prijsvergelijkers voor alle type abonnementen | Contractstatus.nl
Abonnement aanbiedingen op maat | Contractstatus.nl

Advies op maat

Alleen bij Premium of PRO

Als jij wel wat hulp kan gebruiken bij het uitzoeken van het beste abonnement en daar ook vele euro's mee wilt besparen, dan kunnen wij jou helpen door advies op maat te geven. Dit houdt in dat wij contact met jou opnemen als jouw abonnement bijna afloopt en een voorstel doen voor een goede aanbieding.Nu aanmelden