Sony Xperia Sola

Sony Xperia Sola

Ervaar de gemakken van de Sony Xperia Sola. Dit toestel beschikt over Floating Touch. Hiermee kunt u uw vinger gewoon over een applicatie, die u wilt gebruiken, laten glijden, zonder er echt op te hoeven drukken. Dit maakt de bediening natuurlijk erg gemakkelijk. Bovendien beschikt dit toestel over een 3.7 inch beeldscherm, zodat u alles goed kunt zien en beschikt dit toestel over een 1 Ghz processor, wat hem erg snel maakt. Naast deze gemakken beschikt dit toestel ook over het besturingssysteem Android 2.3 van Google. Android maakt het mogelijk om gemakkelijk tussen de verschillende apps te switchen en meerdere apps tegelijk te gebruiken.

Entertainment
Met dit mobieltje kunt u optimaal genieten van uw vrije tijd. Download apps via de Android Market of via de Sony Market, zodat uw mobiel altijd voorzien is van de laatste snufjes. Ook beschikt deze telefoon over een 5-megapixel camera, waarmee u de mooiste plaatjes kunt schieten. Maak gebruik van de flitser en de autofocus voor een uitstekend fotoresultaat. Bovendien beschikt deze telefoon over een mp3-speler. Met de geluidskwaliteit van deze telefoon wordt het luisteren naar muziek één groot feest. Deze telefoon beschikt namelijk over de xLOUD Experience, die ervoor zorgt dat u uw muziek harder kunt zetten zonder dat het de kwaliteit aantast. Bovendien beschikt dit toestel over een 3D surround sound systeem, die uw muziek tot leven brengt.

Ook voor zakelijk gebruik
Naast voor privé-gebruik is dit mobieltje ook erg geschikt voor zakelijk gebruik. U hebt namelijk altijd beschikking tot het net, zodat u op ieder moment kunt mailen met uw collega's. Problemen met het openen van bijlagen kent deze telefoon niet, want met de Document Viewer kunt u uw bestanden gemakkelijk openen. Bovendien beschikt dit toestel over NFC, wat staat voor Near Field Communication. Dit betekent dat als uw toestel binnen 10 cm met een andere NFC chip staat, u informatie met het andere toestel kunt delen en andersom. Ook beschikt deze telefoon over Google Maps, zodat u altijd de weg kunt vinden naar uw afspraken. Om deze afspraken niet te vergeten kunt u ze bovendien gemakkelijk in de agenda zetten.

Ik wil aanbiedingen zien

Contractstatus biedt een grote hoeveelheid prijsvergelijkingen aan, zodat er altijd een type abonnement tussen zit dat bij jou past. Wij bieden jou de mogelijkheid om prijzen te vergelijken voor Energie, Internet, bellen en TV, Mobiele Telefoons, Tijdschriften, Dagbladen en Verzekeringen te vergelijken.


Benieuwd hoe je geld kan besparen?

Beheer overzicht voor snel inzicht in al jouw abonnementen | Contractstatus.nl

Beheer overzicht

Beheer al jouw abonnementen eenvoudig online met onze handige beheer overzichten. Hierdoor krijg jij jouw administratie volledig op orde en heb je bovendien een compleet inzicht in jouw vaste kosten en zie je snel waar jij op kan besparen.

Nu aanmelden Meer informatie

Tijdsindicatie

De tijdsindicatie balk geeft in procenten weer hoe ver de contractstermijn is verstreken. Hieruit kan je in één oogopslag aflezen of jouw abonnement binnenkort afloopt en of je opzoek kan naar een ander abonnement.

Tijdsindicatie verloop abonnement | Contractstatus.nl
Opzeg herinnering email voor afloopt van abonnement | Contractstatus.nl

Herinneringen

Alleen bij Premium of Pro

Om te voorkomen dat jij onnodig kosten betaald voor een abonnement dat je eigenlijk had willen stopzetten, kan je eenvoudig een herinnering instellen voor de afloop van jouw abonnementen. Hierdoor krijg je ruim op tijd een email dat jouw abonnement bijna afloopt en heb jij de tijd om te beslissen of je verder wilt gaan met dit abonnement.

Financieel Overzicht

Alleen bij Premium of Pro

Een online overzicht van al jouw abonnementen is al handig, maar het financiele overzicht geeft een grafisch beeld van jouw kostenverdeling. Hierdoor kan jij goed zien welk abonnement het grootste aandeel heeft in jouw vaste maandlasten.

Financieel overzicht abonnementen | Contractstatus.nl
Handige standaard opzegbrieven | Contractstatus.nl

Opzeggen

Alleen bij Premium of Pro

Opzeggen vanuit jouw beheer overzicht kan heel eenvoudig met onze handige opzegbrieven. Jouw gegevens zijn automatisch ingevuld in de opzegbrief en jij hoeft alleen nog maar de brief op te sturen. Wil je liever dat wij de brief voor je opsturen? Dat kan ook, met onze verzorgde opzegservice.

Prijsvergelijken

Alleen bij Premium of Pro

Door abonnementen goed met elkaar te vergelijken en te bekijken wat je wel en wat je niet nodig hebt binnen een abonnement, kan je vele euro's per maand besparen. Met onze prijsvergelijkers kan jij direct bekijken wat de beste aanbieding is voor jou. Er is altijd wel een abonnement dat bij jou past.

Prijsvergelijkers voor alle type abonnementen | Contractstatus.nl
Abonnement aanbiedingen op maat | Contractstatus.nl

Advies op maat

Alleen bij Premium of PRO

Als jij wel wat hulp kan gebruiken bij het uitzoeken van het beste abonnement en daar ook vele euro's mee wilt besparen, dan kunnen wij jou helpen door advies op maat te geven. Dit houdt in dat wij contact met jou opnemen als jouw abonnement bijna afloopt en een voorstel doen voor een goede aanbieding.Nu aanmelden