Sony Xperia SP

Sony Xperia SP

De Sony Xperia SP is een toestel met een 4.6 inch touchscreen met een resolutie van 720x1280 pixels. Het toestel draait op een processor van Qualcomm met 1.7 GHz. De telefoon gaat langdurig mee dankzij de batterij van 2370 mAh. De Xperia SP heeft een camera van 8-megapixel en kan filmen in 1080p HD kwaliteit. Hiermee kunt u de mooiste momenten in uw leven vastleggen en nog eens terugkijken. Dankzij het Gorilla Glass scherm is het beeldscherm krasbestendig. Handig als u nogal onhandig bent of u uw telefoon bewaart in uw tas!

One-touchfuncties
Sony voegt zelf nog een aantal functies aan dit toestel toe, bijvoorbeeld de One-touchfuncties. Een van deze functies is de NFC functie. Hiermee kunt u Sony apparaten met een tik op het beeldscherm met elkaar in verbinding brengen. Ook kunt u met NFC muziek laten afspelen via een draadloze speaker van Sony. Mocht u ook een Sony tv in bezit hebben, kunt u uw telefoon ook laten weerspiegelen op deze televisie. Kortom, u kunt met al uw Sony apparaten communiceren op deze manier!

Beeldscherm
Het beeldscherm van dit toestel wordt ondersteund door Mobile BRAVIA Engine 2. Hierdoor wordt het beeldscherm nog kleurijker en scherper. Met BRAVIA Engine 2 worden het contrast en de kleuren verbeterd, de ruis in het beeld wordt onderdrukt en details worden zichtbaarder. Hierdoor wordt het beeldscherm veel scherper en realistischer. Afbeeldingen en filmpjes kunnen hierdoor in goede kwaliteit worden laten zien. Dit beeldscherm geeft u de ervaring dat u ergens echt bij bent!

Ik wil aanbiedingen zien

Contractstatus biedt een grote hoeveelheid prijsvergelijkingen aan, zodat er altijd een type abonnement tussen zit dat bij jou past. Wij bieden jou de mogelijkheid om prijzen te vergelijken voor Energie, Internet, bellen en TV, Mobiele Telefoons, Tijdschriften, Dagbladen en Verzekeringen te vergelijken.


Benieuwd hoe je geld kan besparen?

Beheer overzicht voor snel inzicht in al jouw abonnementen | Contractstatus.nl

Beheer overzicht

Beheer al jouw abonnementen eenvoudig online met onze handige beheer overzichten. Hierdoor krijg jij jouw administratie volledig op orde en heb je bovendien een compleet inzicht in jouw vaste kosten en zie je snel waar jij op kan besparen.

Nu aanmelden Meer informatie

Tijdsindicatie

De tijdsindicatie balk geeft in procenten weer hoe ver de contractstermijn is verstreken. Hieruit kan je in één oogopslag aflezen of jouw abonnement binnenkort afloopt en of je opzoek kan naar een ander abonnement.

Tijdsindicatie verloop abonnement | Contractstatus.nl
Opzeg herinnering email voor afloopt van abonnement | Contractstatus.nl

Herinneringen

Alleen bij Premium of Pro

Om te voorkomen dat jij onnodig kosten betaald voor een abonnement dat je eigenlijk had willen stopzetten, kan je eenvoudig een herinnering instellen voor de afloop van jouw abonnementen. Hierdoor krijg je ruim op tijd een email dat jouw abonnement bijna afloopt en heb jij de tijd om te beslissen of je verder wilt gaan met dit abonnement.

Financieel Overzicht

Alleen bij Premium of Pro

Een online overzicht van al jouw abonnementen is al handig, maar het financiele overzicht geeft een grafisch beeld van jouw kostenverdeling. Hierdoor kan jij goed zien welk abonnement het grootste aandeel heeft in jouw vaste maandlasten.

Financieel overzicht abonnementen | Contractstatus.nl
Handige standaard opzegbrieven | Contractstatus.nl

Opzeggen

Alleen bij Premium of Pro

Opzeggen vanuit jouw beheer overzicht kan heel eenvoudig met onze handige opzegbrieven. Jouw gegevens zijn automatisch ingevuld in de opzegbrief en jij hoeft alleen nog maar de brief op te sturen. Wil je liever dat wij de brief voor je opsturen? Dat kan ook, met onze verzorgde opzegservice.

Prijsvergelijken

Alleen bij Premium of Pro

Door abonnementen goed met elkaar te vergelijken en te bekijken wat je wel en wat je niet nodig hebt binnen een abonnement, kan je vele euro's per maand besparen. Met onze prijsvergelijkers kan jij direct bekijken wat de beste aanbieding is voor jou. Er is altijd wel een abonnement dat bij jou past.

Prijsvergelijkers voor alle type abonnementen | Contractstatus.nl
Abonnement aanbiedingen op maat | Contractstatus.nl

Advies op maat

Alleen bij Premium of PRO

Als jij wel wat hulp kan gebruiken bij het uitzoeken van het beste abonnement en daar ook vele euro's mee wilt besparen, dan kunnen wij jou helpen door advies op maat te geven. Dit houdt in dat wij contact met jou opnemen als jouw abonnement bijna afloopt en een voorstel doen voor een goede aanbieding.Nu aanmelden