Sony Xperia T

Sony Xperia T

Een telefoon met een ontzettend goede camera, met de nieuwste software en een mooi uiterlijk, dit alles is te vinden in de prachtige Sony Xperia T. Het toestel brengt u de ultieme HD ervaring dankzij de goede camera en het prachtige scherm. Het toestel draait op de nieuwste Android software en dankzij de NFC kunt u eenvoudig beelden delen met vrienden, u hoeft alleen maar de toestellen bij elkaar in de buurt te houden! De Sony Xperia T is de ideale telefoon voor iemand die graag op de hoogte is van alles wat er in de wereld gebeurt, die anderen op de hoogte houdt van wat er in zijn wereld gebeurt en iemand die geniet van al het nieuws op mobiele telefonie gebied!

Camera en beeld
Nooit was het leuker om beelden vast te leggen dan met de prachtige HD camera van de Sony Xperia T. Prachtige opnames kunt u maken met de 13-megapixel HD camera waarmee u ook HD video's kunt opnemen met prachtig duidelijke details. Naast mooie opnames maken kunt u ook videobellen met deze prachtige telefoon. Er is namelijk ook nog een camera aan de voorzijde van het toestel te vinden. Deel opnames snel via online media en hou zo uw vrienden op de hoogte met prachtige beelden! De opnames zijn in uitstekende kwaliteit te bekijken op het mooie 4.55 inch touchscreen met een zeer hoge resolutie.

Online mogelijkheden
De Sony Xperia T geeft u de mogelijkheid om over het web te surfen met een ontzettend snelle verbinding! Heen en weer surfen tussen sites was nog nooit zo fijn en e-mails ontvangen en verzenden nog nooit zo makkelijk! Download allerlei handige apps en maak zo uw toestel compleet. Deel gebeurtenissen met vrienden en familie door deze online te zetten en bekijk online video's wanneer het u uit komt. Kort om, mogelijkheden genoeg met dit prachtige toestel!

Ik wil aanbiedingen zien

Contractstatus biedt een grote hoeveelheid prijsvergelijkingen aan, zodat er altijd een type abonnement tussen zit dat bij jou past. Wij bieden jou de mogelijkheid om prijzen te vergelijken voor Energie, Internet, bellen en TV, Mobiele Telefoons, Tijdschriften, Dagbladen en Verzekeringen te vergelijken.


Benieuwd hoe je geld kan besparen?

Beheer overzicht voor snel inzicht in al jouw abonnementen | Contractstatus.nl

Beheer overzicht

Beheer al jouw abonnementen eenvoudig online met onze handige beheer overzichten. Hierdoor krijg jij jouw administratie volledig op orde en heb je bovendien een compleet inzicht in jouw vaste kosten en zie je snel waar jij op kan besparen.

Nu aanmelden Meer informatie

Tijdsindicatie

De tijdsindicatie balk geeft in procenten weer hoe ver de contractstermijn is verstreken. Hieruit kan je in één oogopslag aflezen of jouw abonnement binnenkort afloopt en of je opzoek kan naar een ander abonnement.

Tijdsindicatie verloop abonnement | Contractstatus.nl
Opzeg herinnering email voor afloopt van abonnement | Contractstatus.nl

Herinneringen

Alleen bij Premium of Pro

Om te voorkomen dat jij onnodig kosten betaald voor een abonnement dat je eigenlijk had willen stopzetten, kan je eenvoudig een herinnering instellen voor de afloop van jouw abonnementen. Hierdoor krijg je ruim op tijd een email dat jouw abonnement bijna afloopt en heb jij de tijd om te beslissen of je verder wilt gaan met dit abonnement.

Financieel Overzicht

Alleen bij Premium of Pro

Een online overzicht van al jouw abonnementen is al handig, maar het financiele overzicht geeft een grafisch beeld van jouw kostenverdeling. Hierdoor kan jij goed zien welk abonnement het grootste aandeel heeft in jouw vaste maandlasten.

Financieel overzicht abonnementen | Contractstatus.nl
Handige standaard opzegbrieven | Contractstatus.nl

Opzeggen

Alleen bij Premium of Pro

Opzeggen vanuit jouw beheer overzicht kan heel eenvoudig met onze handige opzegbrieven. Jouw gegevens zijn automatisch ingevuld in de opzegbrief en jij hoeft alleen nog maar de brief op te sturen. Wil je liever dat wij de brief voor je opsturen? Dat kan ook, met onze verzorgde opzegservice.

Prijsvergelijken

Alleen bij Premium of Pro

Door abonnementen goed met elkaar te vergelijken en te bekijken wat je wel en wat je niet nodig hebt binnen een abonnement, kan je vele euro's per maand besparen. Met onze prijsvergelijkers kan jij direct bekijken wat de beste aanbieding is voor jou. Er is altijd wel een abonnement dat bij jou past.

Prijsvergelijkers voor alle type abonnementen | Contractstatus.nl
Abonnement aanbiedingen op maat | Contractstatus.nl

Advies op maat

Alleen bij Premium of PRO

Als jij wel wat hulp kan gebruiken bij het uitzoeken van het beste abonnement en daar ook vele euro's mee wilt besparen, dan kunnen wij jou helpen door advies op maat te geven. Dit houdt in dat wij contact met jou opnemen als jouw abonnement bijna afloopt en een voorstel doen voor een goede aanbieding.Nu aanmelden