Sony Xperia U

Sony Xperia U

Met de Sony Xperia U is er een zeer degelijke mobiele telefoon op de markt gekomen. U kunt genieten van zijn geweldige specificaties zoals de snelle 1GHz dual-core processor, die elke opdracht snel kan verwerken. Handig voor als u niet eeuwig wilt wachten op het verwerken van uw input. Met de scherpe 5-megapixel camera kunt u binnen een handomdraai mooie foto's maken van uw omgeving. Ook hebt u de mogelijkheid om 720p HD filmpjes te maken wanneer een enkel plaatje niet voldoet.

Bereikbaarheid
Het is belangrijk om goed bereikbaar te zijn voor uw contacten en de Sony Xperia U zorgt hiervoor. Bijvoorbeeld door een grote batterij van 1320 mAh waarmee hij een standby-tijd haalt van maar liefst 470 uur. Natuurlijk kan de Xperia U SMS-en en bellen, maar hier houdt het niet bij op. Zo kunt u dankzij het mobiele internet altijd en overal e-mail berichten sturen. Dit heeft een maximumsnelheid van 14.4 Mbps, u zult merken dat dit zeer snel is! Voor de kortere afstanden kunt u gebruik maken van Bluetooth v2.1. Met Bluetooth kunt u gemakkelijk bestanden versturen naar een andere persoon als deze in de buurt is.

Afmetingen en gebruik
De Sony Xperia U is een zeer handzame telefoon die er ook nog eens mooi uitziet. Zo heeft hij een 3.5 inch LCD scherm en afmetingen van 112x54x12 mm. U hoeft zich geen zorgen te maken over een enorm gewicht, hij is namelijk met zijn 110 gram erg licht en dus gemakkelijk te dragen.

Ik wil aanbiedingen zien

Contractstatus biedt een grote hoeveelheid prijsvergelijkingen aan, zodat er altijd een type abonnement tussen zit dat bij jou past. Wij bieden jou de mogelijkheid om prijzen te vergelijken voor Energie, Internet, bellen en TV, Mobiele Telefoons, Tijdschriften, Dagbladen en Verzekeringen te vergelijken.


Benieuwd hoe je geld kan besparen?

Beheer overzicht voor snel inzicht in al jouw abonnementen | Contractstatus.nl

Beheer overzicht

Beheer al jouw abonnementen eenvoudig online met onze handige beheer overzichten. Hierdoor krijg jij jouw administratie volledig op orde en heb je bovendien een compleet inzicht in jouw vaste kosten en zie je snel waar jij op kan besparen.

Nu aanmelden Meer informatie

Tijdsindicatie

De tijdsindicatie balk geeft in procenten weer hoe ver de contractstermijn is verstreken. Hieruit kan je in één oogopslag aflezen of jouw abonnement binnenkort afloopt en of je opzoek kan naar een ander abonnement.

Tijdsindicatie verloop abonnement | Contractstatus.nl
Opzeg herinnering email voor afloopt van abonnement | Contractstatus.nl

Herinneringen

Alleen bij Premium of Pro

Om te voorkomen dat jij onnodig kosten betaald voor een abonnement dat je eigenlijk had willen stopzetten, kan je eenvoudig een herinnering instellen voor de afloop van jouw abonnementen. Hierdoor krijg je ruim op tijd een email dat jouw abonnement bijna afloopt en heb jij de tijd om te beslissen of je verder wilt gaan met dit abonnement.

Financieel Overzicht

Alleen bij Premium of Pro

Een online overzicht van al jouw abonnementen is al handig, maar het financiele overzicht geeft een grafisch beeld van jouw kostenverdeling. Hierdoor kan jij goed zien welk abonnement het grootste aandeel heeft in jouw vaste maandlasten.

Financieel overzicht abonnementen | Contractstatus.nl
Handige standaard opzegbrieven | Contractstatus.nl

Opzeggen

Alleen bij Premium of Pro

Opzeggen vanuit jouw beheer overzicht kan heel eenvoudig met onze handige opzegbrieven. Jouw gegevens zijn automatisch ingevuld in de opzegbrief en jij hoeft alleen nog maar de brief op te sturen. Wil je liever dat wij de brief voor je opsturen? Dat kan ook, met onze verzorgde opzegservice.

Prijsvergelijken

Alleen bij Premium of Pro

Door abonnementen goed met elkaar te vergelijken en te bekijken wat je wel en wat je niet nodig hebt binnen een abonnement, kan je vele euro's per maand besparen. Met onze prijsvergelijkers kan jij direct bekijken wat de beste aanbieding is voor jou. Er is altijd wel een abonnement dat bij jou past.

Prijsvergelijkers voor alle type abonnementen | Contractstatus.nl
Abonnement aanbiedingen op maat | Contractstatus.nl

Advies op maat

Alleen bij Premium of PRO

Als jij wel wat hulp kan gebruiken bij het uitzoeken van het beste abonnement en daar ook vele euro's mee wilt besparen, dan kunnen wij jou helpen door advies op maat te geven. Dit houdt in dat wij contact met jou opnemen als jouw abonnement bijna afloopt en een voorstel doen voor een goede aanbieding.Nu aanmelden