Sony Xperia V

Sony Xperia V

Een prachtig toestel is de Sony Xperia V zonder twijfel! Maar naast dat het een prachtig uiterlijk heeft en dat het goed in de hand ligt is de telefoon ook kwalitatief zeer goed. Het toestel is voorzien van een krachtige processor waardoor applicaties snel kunnen laden en werken. U kunt genieten van razend snel internet en zo kunt u eindeloos veel sites bezoeken, e-mailen en genieten van social media zoals Facebook of Twitter. U zult zich met dit mooie toestel geen moment vervelen, mocht dit toch gebeuren dan kunt u allerlei applicaties downloaden dankzij het Android besturingssysteem.

Scherm en stevigheid
De Sony Xperia V is te bedienen via het grote 4.3 inch touchscreen. Dit scherm reageert goed op uw aanrakingen dankzij multitouch, zelfs als er 10 vingers bezig zijn op het scherm werkt dit nog goed! Naast het scherm zijn er drie algemenere touch-toetsen op het toestel te vinden waarmee de besturing vergemakkelijkt wordt. Op het scherm zijn alle afbeeldingen in prachtige kwaliteit en mooie heldere kleuren te bekijken en ook alle details zijn goed te zien. Verder is het toestel vuil en water bestendig en tot 1 meter en 30 minuten is het toestel waterdicht. Dit verkleint de kans op schade en is dus erg handig en fijn!

Camera
De Sony Xperia V is voorzien van een geweldig goede 13-megapixel camera. Hiermee kunt u prachtige opnames maken en alle momenten in uw leven vastleggen. Maar deze camera is niet alleen een camera, er zijn allerlei handige functies aan verbonden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan geo-tagging, touchfocus en gezicht en lachherkenning. Hierbij wordt opnames maken nog leuker dan het al is. Ook aan de voorkant van de telefoon is een camera te vinden, hiermee kunt u bijvoorbeeld beeldbellen. Dit maakt het contact een stuk persoonlijker en natuurlijk leuker!

Ik wil aanbiedingen zien

Contractstatus biedt een grote hoeveelheid prijsvergelijkingen aan, zodat er altijd een type abonnement tussen zit dat bij jou past. Wij bieden jou de mogelijkheid om prijzen te vergelijken voor Energie, Internet, bellen en TV, Mobiele Telefoons, Tijdschriften, Dagbladen en Verzekeringen te vergelijken.


Benieuwd hoe je geld kan besparen?

Beheer overzicht voor snel inzicht in al jouw abonnementen | Contractstatus.nl

Beheer overzicht

Beheer al jouw abonnementen eenvoudig online met onze handige beheer overzichten. Hierdoor krijg jij jouw administratie volledig op orde en heb je bovendien een compleet inzicht in jouw vaste kosten en zie je snel waar jij op kan besparen.

Nu aanmelden Meer informatie

Tijdsindicatie

De tijdsindicatie balk geeft in procenten weer hoe ver de contractstermijn is verstreken. Hieruit kan je in één oogopslag aflezen of jouw abonnement binnenkort afloopt en of je opzoek kan naar een ander abonnement.

Tijdsindicatie verloop abonnement | Contractstatus.nl
Opzeg herinnering email voor afloopt van abonnement | Contractstatus.nl

Herinneringen

Alleen bij Premium of Pro

Om te voorkomen dat jij onnodig kosten betaald voor een abonnement dat je eigenlijk had willen stopzetten, kan je eenvoudig een herinnering instellen voor de afloop van jouw abonnementen. Hierdoor krijg je ruim op tijd een email dat jouw abonnement bijna afloopt en heb jij de tijd om te beslissen of je verder wilt gaan met dit abonnement.

Financieel Overzicht

Alleen bij Premium of Pro

Een online overzicht van al jouw abonnementen is al handig, maar het financiele overzicht geeft een grafisch beeld van jouw kostenverdeling. Hierdoor kan jij goed zien welk abonnement het grootste aandeel heeft in jouw vaste maandlasten.

Financieel overzicht abonnementen | Contractstatus.nl
Handige standaard opzegbrieven | Contractstatus.nl

Opzeggen

Alleen bij Premium of Pro

Opzeggen vanuit jouw beheer overzicht kan heel eenvoudig met onze handige opzegbrieven. Jouw gegevens zijn automatisch ingevuld in de opzegbrief en jij hoeft alleen nog maar de brief op te sturen. Wil je liever dat wij de brief voor je opsturen? Dat kan ook, met onze verzorgde opzegservice.

Prijsvergelijken

Alleen bij Premium of Pro

Door abonnementen goed met elkaar te vergelijken en te bekijken wat je wel en wat je niet nodig hebt binnen een abonnement, kan je vele euro's per maand besparen. Met onze prijsvergelijkers kan jij direct bekijken wat de beste aanbieding is voor jou. Er is altijd wel een abonnement dat bij jou past.

Prijsvergelijkers voor alle type abonnementen | Contractstatus.nl
Abonnement aanbiedingen op maat | Contractstatus.nl

Advies op maat

Alleen bij Premium of PRO

Als jij wel wat hulp kan gebruiken bij het uitzoeken van het beste abonnement en daar ook vele euro's mee wilt besparen, dan kunnen wij jou helpen door advies op maat te geven. Dit houdt in dat wij contact met jou opnemen als jouw abonnement bijna afloopt en een voorstel doen voor een goede aanbieding.Nu aanmelden