Sony Xperia Z

Sony Xperia Z

De nieuwe generatie van mobiele telefoons baant zijn weg naar de consument, de Sony Xperia Z is het beste van het beste. Met de modernste specificaties weet u zeker dat dit Sony toestel ook voor u de perfecte keuze is! Het is duidelijk dat Sony veel aandacht heeft besteed aan het uiterlijk van het toestel, door het slanke design en goed afgemeten gewicht kunt u het toestel probleemloos meerdere uren achter elkaar gebruiken. Wanneer u contact wil houden met de buitenwereld dan bent u met de Z op het juiste adres, gebruik Bluetooth 4.0 om bestanden op de korte afstanden te versturen. Of ga het web op met mobiel internet, zo bent u altijd en overal bereikbaar! Het toestel is waterbestendig dankzij de IP-57 certificering.

Snelheid
De Sony Xperia Z kenmerkt zich door de uitzonderlijke rekenkracht waarover het toestel beschikt. Met de quad-core 1.5 Ghz processor en 2GB RAM werkgeheugen is werkelijk geen enkele applicatie vandaag de dag te zwaar voor het toestel. Wanneer u niet over genoeg opslaggeheugen beschikt dan kunt u dit eenvoudig uitbreiden met een microSD kaartje, wel zo handig! Dankzij deze kracht verwerkt de mobiele telefoon ook de gemaakte 13-megapixel foto's snel en accuraat. Mede daardoor kunt u snel achter elkaar een plaatje maken, of wanneer dit niet volstaat een filmpje schieten in 1080p HD kwaliteit!

Scherm
Misschien wel het meest noemenswaardig na al deze geweldige specificaties is het scherm van de Sony Xperia Z. Een FullHD resolutie van 1920x1280 is nog ongekend voor mobiele telefoons, maar de Xperia Z beschikt over juist die specificaties! Speel films af in extreme kwaliteit op het grote 5 inch scherm. U zult geen enkel detail meer over het hoofd zien! Wanneer alleen het beste goed genoeg is voor u dan is de Sony Xperia Z de keuze voor u!

Ik wil aanbiedingen zien

Contractstatus biedt een grote hoeveelheid prijsvergelijkingen aan, zodat er altijd een type abonnement tussen zit dat bij jou past. Wij bieden jou de mogelijkheid om prijzen te vergelijken voor Energie, Internet, bellen en TV, Mobiele Telefoons, Tijdschriften, Dagbladen en Verzekeringen te vergelijken.


Benieuwd hoe je geld kan besparen?

Beheer overzicht voor snel inzicht in al jouw abonnementen | Contractstatus.nl

Beheer overzicht

Beheer al jouw abonnementen eenvoudig online met onze handige beheer overzichten. Hierdoor krijg jij jouw administratie volledig op orde en heb je bovendien een compleet inzicht in jouw vaste kosten en zie je snel waar jij op kan besparen.

Nu aanmelden Meer informatie

Tijdsindicatie

De tijdsindicatie balk geeft in procenten weer hoe ver de contractstermijn is verstreken. Hieruit kan je in één oogopslag aflezen of jouw abonnement binnenkort afloopt en of je opzoek kan naar een ander abonnement.

Tijdsindicatie verloop abonnement | Contractstatus.nl
Opzeg herinnering email voor afloopt van abonnement | Contractstatus.nl

Herinneringen

Alleen bij Premium of Pro

Om te voorkomen dat jij onnodig kosten betaald voor een abonnement dat je eigenlijk had willen stopzetten, kan je eenvoudig een herinnering instellen voor de afloop van jouw abonnementen. Hierdoor krijg je ruim op tijd een email dat jouw abonnement bijna afloopt en heb jij de tijd om te beslissen of je verder wilt gaan met dit abonnement.

Financieel Overzicht

Alleen bij Premium of Pro

Een online overzicht van al jouw abonnementen is al handig, maar het financiele overzicht geeft een grafisch beeld van jouw kostenverdeling. Hierdoor kan jij goed zien welk abonnement het grootste aandeel heeft in jouw vaste maandlasten.

Financieel overzicht abonnementen | Contractstatus.nl
Handige standaard opzegbrieven | Contractstatus.nl

Opzeggen

Alleen bij Premium of Pro

Opzeggen vanuit jouw beheer overzicht kan heel eenvoudig met onze handige opzegbrieven. Jouw gegevens zijn automatisch ingevuld in de opzegbrief en jij hoeft alleen nog maar de brief op te sturen. Wil je liever dat wij de brief voor je opsturen? Dat kan ook, met onze verzorgde opzegservice.

Prijsvergelijken

Alleen bij Premium of Pro

Door abonnementen goed met elkaar te vergelijken en te bekijken wat je wel en wat je niet nodig hebt binnen een abonnement, kan je vele euro's per maand besparen. Met onze prijsvergelijkers kan jij direct bekijken wat de beste aanbieding is voor jou. Er is altijd wel een abonnement dat bij jou past.

Prijsvergelijkers voor alle type abonnementen | Contractstatus.nl
Abonnement aanbiedingen op maat | Contractstatus.nl

Advies op maat

Alleen bij Premium of PRO

Als jij wel wat hulp kan gebruiken bij het uitzoeken van het beste abonnement en daar ook vele euro's mee wilt besparen, dan kunnen wij jou helpen door advies op maat te geven. Dit houdt in dat wij contact met jou opnemen als jouw abonnement bijna afloopt en een voorstel doen voor een goede aanbieding.Nu aanmelden