Sony Xperia Z1

Sony Xperia Z1

De Sony is de Xperia Z1 is momenteel de nieuwste telefoon van Sony, dit is een waterdichte smartphone met een uitstekende 20.7-megapixel camera uitgerust met Exmor RS beeldsensor en Sony G Lens. Het toestel is voorzien van een IP55/IP58 certificering, dit betekent dat de Xperia Z1 stofbestendig en waterdicht is. U kunt het toestel 30 minuten lang tot 1,5 meter diepte gebruiken. Zo kunt u bijvoorbeeld foto's en video's maken onder water! De krachtige 3000 mAh batterij en STAMINA modus moeten ervoor zorgen dat de accuduur langer zal zijn bij de gemiddelde smartphone, u hoeft zich geen zorgen te maken dat accu snel leeg zal zijn. Een leuke feature is Social Live: hiermee kunt u momenten live streamen/delen via Facebook, zo kunnen uw vrienden bijvoorbeeld meegenieten wanneer u bij concert bent.

Uitmuntende camera
De Sony Xperia Z1 beschikt over een 20.7-megapixel camera die voorzien is van enkele technieken die digitale camera's ook hebben. De Exmor RS sensor zorgt ervoor dat het mogelijk is om bij elk lichtomstandigheid uitstekende foto's en video's te kunnen maken. Dankzij de G Lens kunt u groothoekopnamen maken. Daar komt bovenop dat u bewegende objecten vast kunt leggen terwijl de kwaliteit goed blijft. Met Info-eye kunt u een object fotograferen om zo informatie over het object te kunnen krijgen.

Multitasking is een genot
Dankzij drie elementen is deze Sony Xperia Z1 een ideale smartphone wanneer u graag wilt multitasken. Ten eerste worden beelden scherp, helder en kleurrijk weergegeven op het 5.0 inch Full HD display, dit komt door de TRILUMINOS techniek die ook gebruikt wordt bij Sony's eigen Bravia TV's. Ten tweede: onder de motorkap van de Xperia Z1 zit een razendsnelle 2.2 GHz quad-core processor, zodat het toestel vloeiend en zonder haperingen zijn werk kan doen. Tot slot ondersteunt de Sony Xperia Z1 WiFi en 4G, dus u kunt altijd en overal razendsnel internetten.

Ik wil aanbiedingen zien

Contractstatus biedt een grote hoeveelheid prijsvergelijkingen aan, zodat er altijd een type abonnement tussen zit dat bij jou past. Wij bieden jou de mogelijkheid om prijzen te vergelijken voor Energie, Internet, bellen en TV, Mobiele Telefoons, Tijdschriften, Dagbladen en Verzekeringen te vergelijken.


Benieuwd hoe je geld kan besparen?

Beheer overzicht voor snel inzicht in al jouw abonnementen | Contractstatus.nl

Beheer overzicht

Beheer al jouw abonnementen eenvoudig online met onze handige beheer overzichten. Hierdoor krijg jij jouw administratie volledig op orde en heb je bovendien een compleet inzicht in jouw vaste kosten en zie je snel waar jij op kan besparen.

Nu aanmelden Meer informatie

Tijdsindicatie

De tijdsindicatie balk geeft in procenten weer hoe ver de contractstermijn is verstreken. Hieruit kan je in één oogopslag aflezen of jouw abonnement binnenkort afloopt en of je opzoek kan naar een ander abonnement.

Tijdsindicatie verloop abonnement | Contractstatus.nl
Opzeg herinnering email voor afloopt van abonnement | Contractstatus.nl

Herinneringen

Alleen bij Premium of Pro

Om te voorkomen dat jij onnodig kosten betaald voor een abonnement dat je eigenlijk had willen stopzetten, kan je eenvoudig een herinnering instellen voor de afloop van jouw abonnementen. Hierdoor krijg je ruim op tijd een email dat jouw abonnement bijna afloopt en heb jij de tijd om te beslissen of je verder wilt gaan met dit abonnement.

Financieel Overzicht

Alleen bij Premium of Pro

Een online overzicht van al jouw abonnementen is al handig, maar het financiele overzicht geeft een grafisch beeld van jouw kostenverdeling. Hierdoor kan jij goed zien welk abonnement het grootste aandeel heeft in jouw vaste maandlasten.

Financieel overzicht abonnementen | Contractstatus.nl
Handige standaard opzegbrieven | Contractstatus.nl

Opzeggen

Alleen bij Premium of Pro

Opzeggen vanuit jouw beheer overzicht kan heel eenvoudig met onze handige opzegbrieven. Jouw gegevens zijn automatisch ingevuld in de opzegbrief en jij hoeft alleen nog maar de brief op te sturen. Wil je liever dat wij de brief voor je opsturen? Dat kan ook, met onze verzorgde opzegservice.

Prijsvergelijken

Alleen bij Premium of Pro

Door abonnementen goed met elkaar te vergelijken en te bekijken wat je wel en wat je niet nodig hebt binnen een abonnement, kan je vele euro's per maand besparen. Met onze prijsvergelijkers kan jij direct bekijken wat de beste aanbieding is voor jou. Er is altijd wel een abonnement dat bij jou past.

Prijsvergelijkers voor alle type abonnementen | Contractstatus.nl
Abonnement aanbiedingen op maat | Contractstatus.nl

Advies op maat

Alleen bij Premium of PRO

Als jij wel wat hulp kan gebruiken bij het uitzoeken van het beste abonnement en daar ook vele euro's mee wilt besparen, dan kunnen wij jou helpen door advies op maat te geven. Dit houdt in dat wij contact met jou opnemen als jouw abonnement bijna afloopt en een voorstel doen voor een goede aanbieding.Nu aanmelden