Sony Xperia ZR

Sony Xperia ZR

De Sony Xperia ZR is een unieke smartphone, want u kunt met deze telefoon onder water filmen in HD kwaliteit! Dit toestel heeft een IP55- en IP58-certificering, dit maakt dat de Xperia ZR de enige waterdichte smartphone is die onder water in HD kan filmen. Dankzij een 4.55 inch HD touchscreen (met een schermresolutie van 1280x720 pixels) worden de beelden op prachtige wijze weergegeven. De beeldweergave is helder en kleurrijk, dit is een prettige ervaring bij veel gebruik van uw toestel. De Xperia ZR beschikt over een razendsnelle 1.5GHz quad-core processor en maar liefst 2GB RAM (werk)geheugen, dit zorgt er voor dat bijvoorbeeld het browsen op internet, het spelen van games, het opstarten van applicaties en het switchen tussen applicaties soepel en zonder haperingen zullen verlopen. De telefoon draait op Android 4.1 Jelly Bean, u kunt dus via de Google Play Store applicaties en games installeren op uw toestel. Naast een zwarte variant zal de telefoon in het wit, roze en mintgroen verschijnen.

Onder water filmen in Full HD
U heeft geen digitale camera meer nodig, want de Sony Xperia ZR heeft een 13-megapixel camera waarmee u Full HD filmpjes kunt maken. Het toestel is waterdicht dus u kunt ook nog eens onder water filmen! De camera van de Xperia ZR heeft gevoelige Exmor RS-sensor. Wat is het voordeel hiervan? Bij heel weinig licht kunt u alsnog scherpe foto's maken. Binnen een seconde kunt u de camera, terwijl het scherm vergrendeld is, opstarten en foto's maken dankzij de cameratoets. U mist geen moment meer!

Waterdicht en stofbestendig
De Sony Xperia ZR beschikt over een fantastische eigenschap, de telefoon heeft een IP55- en IP58-certificering. Dit betekent dat de smartphone waterdicht en stofbestendig is. Dus op de ruigste plekken kunt u gewoon gebruik maken van uw Xperia ZR. U kunt uw toestel zorgeloos meenemen naar de zee, het strand of naar het zwembad. Het prachtige scherm is bovendien krasbestendig dankzij een speciale veiligheidslaag, dus u zult nooit meer last hebben van krassen op uw telefoon.

Ik wil aanbiedingen zien

Contractstatus biedt een grote hoeveelheid prijsvergelijkingen aan, zodat er altijd een type abonnement tussen zit dat bij jou past. Wij bieden jou de mogelijkheid om prijzen te vergelijken voor Energie, Internet, bellen en TV, Mobiele Telefoons, Tijdschriften, Dagbladen en Verzekeringen te vergelijken.


Benieuwd hoe je geld kan besparen?

Beheer overzicht voor snel inzicht in al jouw abonnementen | Contractstatus.nl

Beheer overzicht

Beheer al jouw abonnementen eenvoudig online met onze handige beheer overzichten. Hierdoor krijg jij jouw administratie volledig op orde en heb je bovendien een compleet inzicht in jouw vaste kosten en zie je snel waar jij op kan besparen.

Nu aanmelden Meer informatie

Tijdsindicatie

De tijdsindicatie balk geeft in procenten weer hoe ver de contractstermijn is verstreken. Hieruit kan je in één oogopslag aflezen of jouw abonnement binnenkort afloopt en of je opzoek kan naar een ander abonnement.

Tijdsindicatie verloop abonnement | Contractstatus.nl
Opzeg herinnering email voor afloopt van abonnement | Contractstatus.nl

Herinneringen

Alleen bij Premium of Pro

Om te voorkomen dat jij onnodig kosten betaald voor een abonnement dat je eigenlijk had willen stopzetten, kan je eenvoudig een herinnering instellen voor de afloop van jouw abonnementen. Hierdoor krijg je ruim op tijd een email dat jouw abonnement bijna afloopt en heb jij de tijd om te beslissen of je verder wilt gaan met dit abonnement.

Financieel Overzicht

Alleen bij Premium of Pro

Een online overzicht van al jouw abonnementen is al handig, maar het financiele overzicht geeft een grafisch beeld van jouw kostenverdeling. Hierdoor kan jij goed zien welk abonnement het grootste aandeel heeft in jouw vaste maandlasten.

Financieel overzicht abonnementen | Contractstatus.nl
Handige standaard opzegbrieven | Contractstatus.nl

Opzeggen

Alleen bij Premium of Pro

Opzeggen vanuit jouw beheer overzicht kan heel eenvoudig met onze handige opzegbrieven. Jouw gegevens zijn automatisch ingevuld in de opzegbrief en jij hoeft alleen nog maar de brief op te sturen. Wil je liever dat wij de brief voor je opsturen? Dat kan ook, met onze verzorgde opzegservice.

Prijsvergelijken

Alleen bij Premium of Pro

Door abonnementen goed met elkaar te vergelijken en te bekijken wat je wel en wat je niet nodig hebt binnen een abonnement, kan je vele euro's per maand besparen. Met onze prijsvergelijkers kan jij direct bekijken wat de beste aanbieding is voor jou. Er is altijd wel een abonnement dat bij jou past.

Prijsvergelijkers voor alle type abonnementen | Contractstatus.nl
Abonnement aanbiedingen op maat | Contractstatus.nl

Advies op maat

Alleen bij Premium of PRO

Als jij wel wat hulp kan gebruiken bij het uitzoeken van het beste abonnement en daar ook vele euro's mee wilt besparen, dan kunnen wij jou helpen door advies op maat te geven. Dit houdt in dat wij contact met jou opnemen als jouw abonnement bijna afloopt en een voorstel doen voor een goede aanbieding.Nu aanmelden