Heb je een vraag voor ons? Hieronder staan enkele veel gestelde vragen waar misschien ook jouw vraag tussen staat. Door op het + teken te klikken kan je de antwoorden op de vragen bekijken.
Staat jouw vraag er niet tussen? Stel je vraag gerust via ons contact formulier.

Ja, wij werken samen met de Breedbandwinkel om deze aanbiedingen aan jou te presenteren. Heb je inhoudelijke vragen met betrekking tot de aanbieding, dan kan je deze het beste bij de Breedbandwinkel stellen.
Ja, onze samenwerkingen hebben wij zorgvuldig geselecteerd.
Nee, je zal ten alle tijde zelf jouw abonnementen en de verlengingen daarvan in jouw overzicht moeten zetten.
Wij hebben altijd exclusieve aanbiedingen die goedkoper zijn dan bij de provider zelf en bij andere vergelijkingssites. Dit komt omdat wij samen werken met de grootste vergelijkingssite voor internet, telefonie en digitale televisie en daardoor krijgen zij dus ook de grootste kwantumkortingen bij de providers. Deze korting wordt volledig doorberekend aan onze klanten. In het zoekresultaat na de postcodecheck hebben deze exclusieve aanbiedingen een gele kleur en de vermelding 'Alleen bij Breedbandwinkel.nl'.
Nee, alle bestellingen worden automatisch en direct doorgestuurd naar de provider. Door rechtstreeks bij ons te bestellen, bespaart u zelfs de tijd om het exacte abonnement opnieuw op te zoeken op de website van de provider. De totale oplevering van een bestelling of overstap duurt meestal 2 tot 4 weken.
De totale oplevering van een bestelling of overstap duurt meestal 2 tot 4 weken. De gemiddelde levertijd van een specifiek abonnement kan je terugvinden in de specificaties van de abonnementen.
Je kan jouw favoriete abonnement gratis, snel en veilig via onze website bestellen door op de knop 'Bestellen' te klikken. Via ons bestelformulier kan je al jouw gegevens, wensen en opmerkingen doorgeven. Vervolgens ontvang je ter controle van de Breedbandwinkel.nl een bevestigingsmail (als je nog geen e-mailadres hebt, ontvang je deze bevestiging per post). Jouw digitale bestelformulier wordt direct na controle automatisch doorgestuurd naar jouw nieuwe provider. Mochten er zich problemen voordoen bij aanmelding, dan neemt de Breedbandwinkel.nl direct contact met jou op. Vervolgens ontvang je binnen een aantal dagen de bevestigingsbrief van jouw nieuwe aanbieder met hierin alle informatie over de oplevering van jouw abonnement, zoals de verwachte opleverdatum en wanneer je het doe-het-zelf installatiepakket kan verwachten. Als je hebt gekozen voor een monteur installatie, dan neemt jouw aanbieder telefonisch contact met jou op voor het maken van een installatie afspraak.
Via jouw bestelling op onze vergelijkingssite sluit je een contract af met jouw nieuwe provider en van deze aanbieder ontvang je ook jouw factuur. Contractstatus.nl levert alleen de service voor het gratis vergelijken en snel en veilig bestellen. Hierbij bieden wij via Breedbandwinkel.nl een 100% Laagste prijsgarantie.
<< pagina terug