Heb je een vraag voor ons? Hieronder staan enkele veel gestelde vragen waar misschien ook jouw vraag tussen staat. Door op het + teken te klikken kan je de antwoorden op de vragen bekijken.
Staat jouw vraag er niet tussen? Stel je vraag gerust via ons contact formulier.

Ja, wij werken samen met Belsimpel.nl om deze aanbiedingen aan jou te presenteren. Heb je inhoudelijke vragen met betrekking tot de aanbieding, dan kan je deze het beste bij Belsimpel.nl stellen.
Ja, onze samenwerkingen hebben wij zorgvuldig geselecteerd.
Nee, je zal ten alle tijde zelf jouw abonnementen en de verlengingen daarvan in jouw overzicht moeten zetten.
Abonnementen: Gemiddeld hebben we binnen 1 tot 3 werkdagen uw abonnement en toestel bij u thuis afgeleverd. Om geen vertraging op te lopen is het belangrijk dat u het contract en de bijbehorende kopieen snel terug stuurt naar het op het formulier aangegeven adres. Tijdens de verwerking kan het voorkomen dat de provider aanvullende gegevens wil hebben. Hierdoor kan helaas de levertijd af en toe oplopen en we hopen dan ook op uw begrip. Nummerbehoud zorgt soms ook voor een oplopende doorlooptijd. Via de e-mail en op onze orderstatuspagina houden we u op de hoogte van de voortgang.

Mobiele telefoons: Bij elk toestel staat de geschatte levertijd vermeld. Let op: in het weekend worden er geen pakketten verstuurd. Wanneer u in het weekend bestelt, zal het pakket pas maandag verstuurd worden.
Wanneer je een abonnement bestelt via Contractstatus bij Belsimpel kan je altijd jouw nummer meenemen naar jouw nieuwe provider! Voordelen nummerbehoud:
1. Je huidige telefoonnummer neem je mee naar jouw nieuwe abonnement
2. Je hoeft je oude abonnement niet zelf op te zeggen
3. Je komt nooit met dubbele kosten te zitten
4. Je komt nooit zonder abonnement te zitten

Spelregels nummerbehoud
Er zijn een aantal voorwaarden waar je aan dient te voldoen om zeker te zijn dat het mogelijk is om jouw nummer mee te nemen. Zie deze voorwaarden hieronder:
1. Nummerbehoud kan, voor particuliere klanten, worden aangevraagd voor een datum minimaal 10 werkdagen en maximaal 2 maanden in de toekomst.
2. Nummerbehoud is mogelijk de eerste dag na het aflopen van het huidige abonnement.
3. Het nummer dat u wenst mee te nemen dient op uw naam te staan.
4. U dient over te stappen van provider (behalve tussen Vodafone en Sizz of KPN en Hi: dit is een verlenging).
Belsimpel.nl rekent verzendkosten voor het versturen van jouw bestelling afhankelijk van het product dat je aanschaft. Alle pakketten worden verzonden via PostNL en DPD, zodat kwaliteit en betrouwbaarheid gegarandeerd is. Hieronder volgt een overzicht van de verzendkosten per productgroep:
- Losse toestellen - €6,95
- Accessoires - €2,95
- Nieuwe abonnementen of verlenging + toestel - €6,95
- Sim-only abonnementen - Geen verzendkosten
- Sim-only verlengingen - Geen verzendkosten
<< pagina terug