Heb je een vraag voor ons? Hieronder staan enkele veel gestelde vragen waar misschien ook jouw vraag tussen staat. Door op het + teken te klikken kan je de antwoorden op de vragen bekijken.
Staat jouw vraag er niet tussen? Stel je vraag gerust via ons contact formulier.

Ja, wij werken samen met Dagblad prijsvergelijkers om deze aanbiedingen aan jou te presenteren. Heb je inhoudelijke vragen met betrekking tot de aanbieding, dan kan je deze het beste bij de dagblad aanbieder stellen.
Ja, onze samenwerkingen hebben wij zorgvuldig geselecteerd.
Nee, je zal ten alle tijde zelf jouw abonnementen en de verlengingen daarvan in jouw overzicht moeten zetten.
Als je een nieuwe dagblad abonnement hebt afgesloten, kan je het eerste nummer van het dagblad binnen ongeveer twee weken verwachten.
Standaard worden de abonnementsprijzen van alle consumentenbladen inclusief 6% btw getoond. Uitzonderlijk in het geval van een enkel vakblad, kan het abonnementsbedrag exclusief 6% btw zijn. Dit wordt dan expliciet in de voorwaarden van het betreffende dagblad aangegeven.
Bij dagbladen kan je in het bestelformulier aangeven wanneer je het abonnement in wilt laten gaan.
Indien je het abonnement per ongeluk twee keer hebt aangevraagd met dezelfde adresgegevens verwijdert het systeem de dubbele aanvraag automatisch. Je zal het abonnement niet dubbel ontvangen.
<< pagina terug