Om een duidelijk stappenplan weer te geven over het beheren en toevoegen van abonnementen in Contractstatus HELDER®, geven wij hieronder een uitgebreide uitleg. Met tekst en voorbeelden proberen we het voor jou net iets makkelijker te maken. Mocht je na het lezen van deze uitleg nog vragen hebben over HELDER®, neem dan gerust contact met ons op.

Contractstatus HELDER overzicht voor snel inzicht in al jouw abonnementen | Contractstatus.nl

Hoe beginnen

Je begint met een leeg overzicht

Op de Mijn Overzicht pagina begin je met jouw HELDER® overzicht. Bij aanvang is dit overzicht leeg en begin je met het toevoegen van jouw eerste abonnement of contract. Klik op "Contract toevoegen" om jouw abonnement of contract toe te voegen.

Opzoeken

Zoek jouw abonnement op in onze database

De eerste actie die moet plaatsvinden is het zoeken van jouw abonnement of contract. Daarmee begin je jouw HELDER® overzicht. Je kan onbeperkt abonnementen toevoegen aan jouw overzicht, waardoor je een volledige administratie kan ontwikkelen.

Tijdsindicatie verloop abonnement | Contractstatus.nl
Opzeg herinnering email voor afloopt van abonnement | Contractstatus.nl

Toevoegen

Voeg een abonnement toe aan je overzicht

Zoek jouw abonnement of contract op in onze database. Je krijgt direct een lijst met mogelijkheden te zien. Kies jouw abonnement en klik op "Toevoegen". Hiermee voeg je een abonnement toe aan jouw HELDER® overzicht.

Bewerken

Vul jouw eigen abonnementgegevens in

Door jouw eigen abonnementsgegevens in te vullen, kan je een duidelijk beeld krijgen van jouw maandelijkste kosten. Je kan hier alle gegevens invullen die je wilt, hoe meer je invult hoe completer je HELDER® overzicht is. Je kan zelf kiezen wat je invult. De startdatum, einddatum en kosten per maand zijn wel het meest handig voor een goed overzicht.

Tijdsindicatie verloop abonnement | Contractstatus.nl
Opzeg herinnering email voor afloopt van abonnement | Contractstatus.nl

Opzegherinnering

Stel een herinnering in voor jezelf

Om te voorkomen dat jij onnodig kosten betaald voor een abonnement dat je eigenlijk had willen stopzetten, kan je eenvoudig een herinnering instellen voor de afloop van jouw abonnementen. Hierdoor krijg je ruim op tijd een email dat jouw abonnement bijna afloopt en heb jij de tijd om te beslissen of je verder wilt gaan met dit abonnement.

Uitbreiden

Voeg meer abonnement toe aan jouw HELDER® overzicht

Zoals eerder aangegeven kan je een onbeperkte hoeveelheid abonnementen en contracten toevoegen aan jouw HELDER® overzicht. Je kan zoveel informatie toevoegen als je zelf wilt en die op jouw manier en op jouw tempo toevoegen.

Tijdsindicatie verloop abonnement | Contractstatus.nl
Opzeg herinnering email voor afloopt van abonnement | Contractstatus.nl

Overzicht creëren

Hoe meer abonnementen hoe helderder

Onze ervaring is dat men altijd meer vaste maandlasten heeft, dan vooraf gedacht. Bedenk zelf maar eens wat jij allemaal betaalt per maand. Voeg zo veel mogelijk toe aan jouw HELDER® overzicht, zodat je niets mist voor jouw totale maandbedrag en eventuele opzeggingen. Aan de 'tijdsindicatie' balken kan je zien in hoeverre jouw abonnement al is verlopen.

Financieel Overzicht

Een extra grafisch overzicht ter verdudelijking

Een HELDER® overzicht van al jouw abonnementen is al handig en een grafische ondersteuning geeft het nog meer glans. Het maakt in één oogopslag duidelijk hoe jouw kostenverdeling is. Hierdoor kan jij goed zien welk abonnement het grootste aandeel heeft in jouw vaste maandlasten.

Financieel overzicht abonnementen | Contractstatus.nl
Handige standaard opzegbrieven | Contractstatus.nl

Opzeggen

Gemakkelijk opzeggen vanuit HELDER®

Opzeggen vanuit jouw HELDER® overzicht kan heel eenvoudig met onze handige opzegbrieven. Jouw gegevens zijn automatisch ingevuld in de opzegbrief en jij hoeft alleen nog maar de brief op te sturen. Wil je liever dat wij de brief voor je opsturen? Dat kan ook, met onze verzorgde opzegservice.

Prijsvergelijken

Eenvoudig prijsvergelijken vanuit HELDER®

Door abonnementen goed met elkaar te vergelijken en te bekijken wat je wel en wat je niet nodig hebt binnen een abonnement, kan je vele euro's per maand besparen. Met onze prijsvergelijkers kan jij direct bekijken wat de beste aanbieding is voor jou. Er is altijd wel een abonnement dat bij jou past.

Prijsvergelijkers voor alle type abonnementen | Contractstatus.nl
Abonnement aanbiedingen op maat | Contractstatus.nl

Advies op maat

Ontvang advies over jouw abonnement (op verzoek)

Als jij wel wat hulp kan gebruiken bij het uitzoeken van het beste abonnement en daar ook vele euro's mee wilt besparen, dan kunnen wij jou helpen door advies op maat te geven. Dit houdt in dat wij contact met jou opnemen als jouw abonnement bijna afloopt en een voorstel doen voor een goede aanbieding.

Video uitleg

Bekijk de video voor meer uitleg

In de tutorial video laten we zien hoe je abonnementen toevoegt aan jouw eigen HELDER® overzicht. Op eenvoudige wijze maak jij een overzicht van al jouw abonnementen en kosten.Nu aanmelden