Heb je een vraag voor ons? Hieronder staan enkele veel gestelde vragen waar misschien ook jouw vraag tussen staat. Door op het + teken te klikken kan je de antwoorden op de vragen bekijken.
Staat jouw vraag er niet tussen? Stel je vraag gerust via ons contact formulier.

Ja, wij werken samen met 123tijdschrift.nl om deze aanbiedingen aan jou te presenteren. Heb je inhoudelijke vragen met betrekking tot de aanbieding, dan kan je deze het beste bij 123tijdschrift.nl stellen.
Ja, onze samenwerkingen hebben wij zorgvuldig geselecteerd.
Nee, je zal ten alle tijde zelf jouw abonnementen en de verlengingen daarvan in jouw overzicht moeten zetten.
Voor weekbladen geldt een levertijd van 3 tot 5 weken. Maandbladen worden binnen 4 tot 8 weken bezorgd.
Standaard worden de abonnementsprijzen van alle consumentenbladen inclusief 6% btw getoond. Uitzonderlijk in het geval van een enkel vakblad, kan het abonnementsbedrag exclusief 6% btw zijn. Dit wordt dan expliciet in de voorwaarden van het betreffende tijdschrift aangegeven.
Bij tijdschriften is dit niet mogelijk.
Indien je het abonnement per ongeluk twee keer hebt aangevraagd met dezelfde adresgegevens verwijdert het systeem de dubbele aanvraag automatisch. Je zal het abonnement niet dubbel ontvangen.
De meeste proefabonnementen stoppen automatisch. Wanneer het abonnement automatisch verlengd wordt, staat dit expliciet vermeld bij de voorwaarden onderaan het bestelformulier. In dat geval moet u een abonnement t.z.t. opzeggen bij de uitgever. Dat kan doormiddel van onze opzegservice.
<< pagina terug