Apple iPhone 4 16GB

Apple iPhone 4 16GB

Bij de iPhone 4 16GB is in tegenstelling tot zijn voorgangers gebruik gemaakt van ander materiaal, namelijk staal en glas. De vormgeving is ook aangepast, deze is namelijk gegoten in een hoekig stylish design. Het toestel is zelfs nog iets dunner dan de voorgaande iPhones, namelijk 9,3 mm. Verder is de standbytijd verbeterd en is het toestel nog krachtiger en sneller dan zijn voorgangers.

iOS 4 besturingssysteem
De iPhone 4 is voorzien van het nieuwste besturingssysteem van Apple. Dit besturingssysteem gaat gepaard met een nog groter gebruikersgemak. Het is nu namelijk mogelijk om meerdere applicaties tegelijk te gebruiken met behulp van de Multitask functionaliteit. Verder kunt u de vele applicaties in iOS 4 gemakkelijk ordenen en onderbrengen in mappen. Ook is de e-mailfunctionaliteit sterk verbeterd en kan je eindelijk je achtergrond veranderen.

Hardware verbeteringen
De iPhone 4 herbergt een krachtige Apple A4 processor en is voorzien van een 3,5 inch Retina display, dit houdt in dat het scherm nog meer pixels bevat, zodat er een nog scherper beeld kan worden weergegeven. Verder is de camera sterk verbeterd met een 5MP camera met autofocus en LED-flitser. Filmpjes kunnen worden opgenomen in HD kwaliteit (720p). Het is tevens mogelijk om met de extra VGA camera aan de voorkant, via je Wifi verbinding, te beeldbellen (door Apple Facetime genaamd) met andere iPhone 4 gebruikers.

Ik wil aanbiedingen zien

Contractstatus biedt een grote hoeveelheid prijsvergelijkingen aan, zodat er altijd een type abonnement tussen zit dat bij jou past. Wij bieden jou de mogelijkheid om prijzen te vergelijken voor Energie, Internet, bellen en TV, Mobiele Telefoons, Tijdschriften, Dagbladen en Verzekeringen te vergelijken.


Benieuwd hoe je geld kan besparen?

Beheer overzicht voor snel inzicht in al jouw abonnementen | Contractstatus.nl

Beheer overzicht

Beheer al jouw abonnementen eenvoudig online met onze handige beheer overzichten. Hierdoor krijg jij jouw administratie volledig op orde en heb je bovendien een compleet inzicht in jouw vaste kosten en zie je snel waar jij op kan besparen.

Nu aanmelden Meer informatie

Tijdsindicatie

De tijdsindicatie balk geeft in procenten weer hoe ver de contractstermijn is verstreken. Hieruit kan je in één oogopslag aflezen of jouw abonnement binnenkort afloopt en of je opzoek kan naar een ander abonnement.

Tijdsindicatie verloop abonnement | Contractstatus.nl
Opzeg herinnering email voor afloopt van abonnement | Contractstatus.nl

Herinneringen

Alleen bij Premium of Pro

Om te voorkomen dat jij onnodig kosten betaald voor een abonnement dat je eigenlijk had willen stopzetten, kan je eenvoudig een herinnering instellen voor de afloop van jouw abonnementen. Hierdoor krijg je ruim op tijd een email dat jouw abonnement bijna afloopt en heb jij de tijd om te beslissen of je verder wilt gaan met dit abonnement.

Financieel Overzicht

Alleen bij Premium of Pro

Een online overzicht van al jouw abonnementen is al handig, maar het financiele overzicht geeft een grafisch beeld van jouw kostenverdeling. Hierdoor kan jij goed zien welk abonnement het grootste aandeel heeft in jouw vaste maandlasten.

Financieel overzicht abonnementen | Contractstatus.nl
Handige standaard opzegbrieven | Contractstatus.nl

Opzeggen

Alleen bij Premium of Pro

Opzeggen vanuit jouw beheer overzicht kan heel eenvoudig met onze handige opzegbrieven. Jouw gegevens zijn automatisch ingevuld in de opzegbrief en jij hoeft alleen nog maar de brief op te sturen. Wil je liever dat wij de brief voor je opsturen? Dat kan ook, met onze verzorgde opzegservice.

Prijsvergelijken

Alleen bij Premium of Pro

Door abonnementen goed met elkaar te vergelijken en te bekijken wat je wel en wat je niet nodig hebt binnen een abonnement, kan je vele euro's per maand besparen. Met onze prijsvergelijkers kan jij direct bekijken wat de beste aanbieding is voor jou. Er is altijd wel een abonnement dat bij jou past.

Prijsvergelijkers voor alle type abonnementen | Contractstatus.nl
Abonnement aanbiedingen op maat | Contractstatus.nl

Advies op maat

Alleen bij Premium of PRO

Als jij wel wat hulp kan gebruiken bij het uitzoeken van het beste abonnement en daar ook vele euro's mee wilt besparen, dan kunnen wij jou helpen door advies op maat te geven. Dit houdt in dat wij contact met jou opnemen als jouw abonnement bijna afloopt en een voorstel doen voor een goede aanbieding.Nu aanmelden