BlackBerry Q5

BlackBerry Q5

Na twee nieuwe topmodellen van BlackBerry brengt de fabrikant nu een variant op de BlackBerry Q10 uit: de BlackBerry Q5. Deze smartphone beschikt over een touchscreen én een QWERTY toetsenbord. U kunt uren gebruik maken van uw toestel vanwege de krachtige 2180 mAh batterij die in het toestel zit. U kunt de BlackBerry Q5 voor zakelijke doeleinden en voor uw ontspanning uitstekende gebruiken! Deze telefoon draait op het vernieuwde besturingssysteem BlackBerry 10. De meest belangrijkste functie is BlackBerry Hub, hier komen alle meldingen van berichten overzichtelijk binnen.

Fysiek toetsenbord met touchscreen
De BlackBerry Q5 is een smartphone met het bekende QWERTY toetsenbord, maar tegelijkertijd beschikt de telefoon over een helder en scherp 3.1 inch touchscreen met een schermresolutie van 720x720 pixels. Het fysieke toetsenbord is ontzettend handig wanneer u uw toestel veel gebruikt om mee te typen. Bijvoorbeeld bij veel gebruik van uw e-mail, WhatsApp of sms. Met een QWERTY toetsenbord kunt u razendsnel berichten typen.

Zakelijk en privé in één toestel
'We zijn gewend van BlackBerry dat zij smartphones maken die ook gericht op de zakelijke markt. Bij de BlackBerry Q5 is dit ook terug te zien. Zoals gezegd kunt u dankzij het fysieke toetsenbord snel een mail schrijven. Komt daarbovenop dat het toestel zeer goed beveiligd is. U kunt de BlackBerry Q5 natuurlijk ook gebruiken voor uw ontspanning want u kan applicaties en games installeren op uw toestel, muziek luisteren via de MP3-speler en FM Radio. Met de 5-megapixel camera kunt u foto's en video's maken.

Ik wil aanbiedingen zien

Contractstatus biedt een grote hoeveelheid prijsvergelijkingen aan, zodat er altijd een type abonnement tussen zit dat bij jou past. Wij bieden jou de mogelijkheid om prijzen te vergelijken voor Energie, Internet, bellen en TV, Mobiele Telefoons, Tijdschriften, Dagbladen en Verzekeringen te vergelijken.


Benieuwd hoe je geld kan besparen?

Beheer overzicht voor snel inzicht in al jouw abonnementen | Contractstatus.nl

Beheer overzicht

Beheer al jouw abonnementen eenvoudig online met onze handige beheer overzichten. Hierdoor krijg jij jouw administratie volledig op orde en heb je bovendien een compleet inzicht in jouw vaste kosten en zie je snel waar jij op kan besparen.

Nu aanmelden Meer informatie

Tijdsindicatie

De tijdsindicatie balk geeft in procenten weer hoe ver de contractstermijn is verstreken. Hieruit kan je in één oogopslag aflezen of jouw abonnement binnenkort afloopt en of je opzoek kan naar een ander abonnement.

Tijdsindicatie verloop abonnement | Contractstatus.nl
Opzeg herinnering email voor afloopt van abonnement | Contractstatus.nl

Herinneringen

Alleen bij Premium of Pro

Om te voorkomen dat jij onnodig kosten betaald voor een abonnement dat je eigenlijk had willen stopzetten, kan je eenvoudig een herinnering instellen voor de afloop van jouw abonnementen. Hierdoor krijg je ruim op tijd een email dat jouw abonnement bijna afloopt en heb jij de tijd om te beslissen of je verder wilt gaan met dit abonnement.

Financieel Overzicht

Alleen bij Premium of Pro

Een online overzicht van al jouw abonnementen is al handig, maar het financiele overzicht geeft een grafisch beeld van jouw kostenverdeling. Hierdoor kan jij goed zien welk abonnement het grootste aandeel heeft in jouw vaste maandlasten.

Financieel overzicht abonnementen | Contractstatus.nl
Handige standaard opzegbrieven | Contractstatus.nl

Opzeggen

Alleen bij Premium of Pro

Opzeggen vanuit jouw beheer overzicht kan heel eenvoudig met onze handige opzegbrieven. Jouw gegevens zijn automatisch ingevuld in de opzegbrief en jij hoeft alleen nog maar de brief op te sturen. Wil je liever dat wij de brief voor je opsturen? Dat kan ook, met onze verzorgde opzegservice.

Prijsvergelijken

Alleen bij Premium of Pro

Door abonnementen goed met elkaar te vergelijken en te bekijken wat je wel en wat je niet nodig hebt binnen een abonnement, kan je vele euro's per maand besparen. Met onze prijsvergelijkers kan jij direct bekijken wat de beste aanbieding is voor jou. Er is altijd wel een abonnement dat bij jou past.

Prijsvergelijkers voor alle type abonnementen | Contractstatus.nl
Abonnement aanbiedingen op maat | Contractstatus.nl

Advies op maat

Alleen bij Premium of PRO

Als jij wel wat hulp kan gebruiken bij het uitzoeken van het beste abonnement en daar ook vele euro's mee wilt besparen, dan kunnen wij jou helpen door advies op maat te geven. Dit houdt in dat wij contact met jou opnemen als jouw abonnement bijna afloopt en een voorstel doen voor een goede aanbieding.Nu aanmelden