HTC Desire X

HTC Desire X

De nieuwe HTC Desire X is geïntroduceerd! De telefoon die eerder opdook als de HTC Proto is nu zowel in het zwart als wit verkrijgbaar. Als u kijkt naar het design van dit toestel, dan valt direct op hoeveel het toestel op bijvoorbeeld de HTC One X lijkt. Hij is iets kleiner, met een beelddiagonaal van 4,0 inch, en heeft een verwisselbare accu waardoor het mogelijk is een extra sterke- of een tweede accu te kopen.

Uitmuntende camera
De HTC Desire X is gezegend met een fantastische 5-megapixel camera. Dankzij de autofocus maakt u altijd scherpe foto's, het is ook mogelijk een focusplek te kiezen door op het scherm te tikken. Bij weinig licht helpt de ingebouwde LED-flitser met SmartFlash-technologie u om foto's goed belicht te krijgen. De camera beschikt over gezichts- en lachdetectie waardoor foto's nog mooier worden! Natuurlijk kunt u ook video's opnemen als een stilstaand beeld niet voldoet.

Naadloos netwerken
Uw HTC Desire X verbindt u naadloos met verschillende soorten netwerken. Zo kunt u mobiel internetten via de 3G-ontvanger, die snelheden tot 7,2 Mbit/s ondersteunt. Voor een nog snellere verbinding, of om niet over uw datalimiet heen te gaan, is een WiFi-ontvanger ingebouwd die verbindt met 802.11b, g en n netwerken. Via Bluetooth 4.0 is het mogelijk om headsets draadloos te gebruiken of om bijvoorbeeld bestanden te verzenden.

Ik wil aanbiedingen zien

Contractstatus biedt een grote hoeveelheid prijsvergelijkingen aan, zodat er altijd een type abonnement tussen zit dat bij jou past. Wij bieden jou de mogelijkheid om prijzen te vergelijken voor Energie, Internet, bellen en TV, Mobiele Telefoons, Tijdschriften, Dagbladen en Verzekeringen te vergelijken.


Benieuwd hoe je geld kan besparen?

Beheer overzicht voor snel inzicht in al jouw abonnementen | Contractstatus.nl

Beheer overzicht

Beheer al jouw abonnementen eenvoudig online met onze handige beheer overzichten. Hierdoor krijg jij jouw administratie volledig op orde en heb je bovendien een compleet inzicht in jouw vaste kosten en zie je snel waar jij op kan besparen.

Nu aanmelden Meer informatie

Tijdsindicatie

De tijdsindicatie balk geeft in procenten weer hoe ver de contractstermijn is verstreken. Hieruit kan je in één oogopslag aflezen of jouw abonnement binnenkort afloopt en of je opzoek kan naar een ander abonnement.

Tijdsindicatie verloop abonnement | Contractstatus.nl
Opzeg herinnering email voor afloopt van abonnement | Contractstatus.nl

Herinneringen

Alleen bij Premium of Pro

Om te voorkomen dat jij onnodig kosten betaald voor een abonnement dat je eigenlijk had willen stopzetten, kan je eenvoudig een herinnering instellen voor de afloop van jouw abonnementen. Hierdoor krijg je ruim op tijd een email dat jouw abonnement bijna afloopt en heb jij de tijd om te beslissen of je verder wilt gaan met dit abonnement.

Financieel Overzicht

Alleen bij Premium of Pro

Een online overzicht van al jouw abonnementen is al handig, maar het financiele overzicht geeft een grafisch beeld van jouw kostenverdeling. Hierdoor kan jij goed zien welk abonnement het grootste aandeel heeft in jouw vaste maandlasten.

Financieel overzicht abonnementen | Contractstatus.nl
Handige standaard opzegbrieven | Contractstatus.nl

Opzeggen

Alleen bij Premium of Pro

Opzeggen vanuit jouw beheer overzicht kan heel eenvoudig met onze handige opzegbrieven. Jouw gegevens zijn automatisch ingevuld in de opzegbrief en jij hoeft alleen nog maar de brief op te sturen. Wil je liever dat wij de brief voor je opsturen? Dat kan ook, met onze verzorgde opzegservice.

Prijsvergelijken

Alleen bij Premium of Pro

Door abonnementen goed met elkaar te vergelijken en te bekijken wat je wel en wat je niet nodig hebt binnen een abonnement, kan je vele euro's per maand besparen. Met onze prijsvergelijkers kan jij direct bekijken wat de beste aanbieding is voor jou. Er is altijd wel een abonnement dat bij jou past.

Prijsvergelijkers voor alle type abonnementen | Contractstatus.nl
Abonnement aanbiedingen op maat | Contractstatus.nl

Advies op maat

Alleen bij Premium of PRO

Als jij wel wat hulp kan gebruiken bij het uitzoeken van het beste abonnement en daar ook vele euro's mee wilt besparen, dan kunnen wij jou helpen door advies op maat te geven. Dit houdt in dat wij contact met jou opnemen als jouw abonnement bijna afloopt en een voorstel doen voor een goede aanbieding.Nu aanmelden