HTC One Mini

HTC One Mini

De HTC One Mini is het kleine broertje van het topmodel de HTC One. Toch zult u het idee hebben dat u een high-end smartphone in uw bezit heeft. De One Mini is voorzien van een 4.3 inch Super LCD2 touchscreen met een schermresolutie van 720x1080 pixels. Dit betekent dat de beelden helder en scherp worden weergegeven. Het leuke van deze smartphone is dat u foto's, video's en muziek kunt afspelen op onder andere uw televisie via DLNA. Geniet dus met vrienden en familie van bijvoorbeeld uw vakantiefoto's. Deze telefoon draait op Android 4.2 Jelly Bean, het downloaden van applicaties en spelletjes is mogelijk via de Google Play Store.

HTC BoomSound en HTC BlinkFeed
De HTC One Mini beschikt over twee unieke en bijzondere functies. Met HTC BoomSound zult u muziek ervaren als nooit tevoren. Aan de voorkant van deze smartphone zitten twee stereo speakers. De muziekkwaliteit is hoog dankzij de ingebouwde versterkers, het is een genot om naar uw favoriete muziek te luisteren. Dankzij HTC BlinkFeed zal het beginscherm alle inhoud vernieuwen waardoor u in een oogopslag up-to-date bent. U hebt de mogelijkheid om beginscherm in te delen zoals u het wilt hebben.

UltraPixel camera
HTC heeft een compleet nieuwe camera in de HTC One Mini gebouwd, ze noemen dit een UltraPixel camera (net als bij de grote HTC One). Foto's en video's maken is dus een totaal nieuwe ervaring. In elke lichtomstandigheid kunt u uitstekende foto's maken en bovendien worden foto's opgenomen in 1080p Full HD kwaliteit. Met de functie HTC Zoe worden er in drie seconden meerdere foto's en een video gemaakt. Als u via de Galerij app naar de Zoe foto's gaat worden de foto's als een video weergegeven.

Ik wil aanbiedingen zien

Contractstatus biedt een grote hoeveelheid prijsvergelijkingen aan, zodat er altijd een type abonnement tussen zit dat bij jou past. Wij bieden jou de mogelijkheid om prijzen te vergelijken voor Energie, Internet, bellen en TV, Mobiele Telefoons, Tijdschriften, Dagbladen en Verzekeringen te vergelijken.


Benieuwd hoe je geld kan besparen?

Beheer overzicht voor snel inzicht in al jouw abonnementen | Contractstatus.nl

Beheer overzicht

Beheer al jouw abonnementen eenvoudig online met onze handige beheer overzichten. Hierdoor krijg jij jouw administratie volledig op orde en heb je bovendien een compleet inzicht in jouw vaste kosten en zie je snel waar jij op kan besparen.

Nu aanmelden Meer informatie

Tijdsindicatie

De tijdsindicatie balk geeft in procenten weer hoe ver de contractstermijn is verstreken. Hieruit kan je in één oogopslag aflezen of jouw abonnement binnenkort afloopt en of je opzoek kan naar een ander abonnement.

Tijdsindicatie verloop abonnement | Contractstatus.nl
Opzeg herinnering email voor afloopt van abonnement | Contractstatus.nl

Herinneringen

Alleen bij Premium of Pro

Om te voorkomen dat jij onnodig kosten betaald voor een abonnement dat je eigenlijk had willen stopzetten, kan je eenvoudig een herinnering instellen voor de afloop van jouw abonnementen. Hierdoor krijg je ruim op tijd een email dat jouw abonnement bijna afloopt en heb jij de tijd om te beslissen of je verder wilt gaan met dit abonnement.

Financieel Overzicht

Alleen bij Premium of Pro

Een online overzicht van al jouw abonnementen is al handig, maar het financiele overzicht geeft een grafisch beeld van jouw kostenverdeling. Hierdoor kan jij goed zien welk abonnement het grootste aandeel heeft in jouw vaste maandlasten.

Financieel overzicht abonnementen | Contractstatus.nl
Handige standaard opzegbrieven | Contractstatus.nl

Opzeggen

Alleen bij Premium of Pro

Opzeggen vanuit jouw beheer overzicht kan heel eenvoudig met onze handige opzegbrieven. Jouw gegevens zijn automatisch ingevuld in de opzegbrief en jij hoeft alleen nog maar de brief op te sturen. Wil je liever dat wij de brief voor je opsturen? Dat kan ook, met onze verzorgde opzegservice.

Prijsvergelijken

Alleen bij Premium of Pro

Door abonnementen goed met elkaar te vergelijken en te bekijken wat je wel en wat je niet nodig hebt binnen een abonnement, kan je vele euro's per maand besparen. Met onze prijsvergelijkers kan jij direct bekijken wat de beste aanbieding is voor jou. Er is altijd wel een abonnement dat bij jou past.

Prijsvergelijkers voor alle type abonnementen | Contractstatus.nl
Abonnement aanbiedingen op maat | Contractstatus.nl

Advies op maat

Alleen bij Premium of PRO

Als jij wel wat hulp kan gebruiken bij het uitzoeken van het beste abonnement en daar ook vele euro's mee wilt besparen, dan kunnen wij jou helpen door advies op maat te geven. Dit houdt in dat wij contact met jou opnemen als jouw abonnement bijna afloopt en een voorstel doen voor een goede aanbieding.Nu aanmelden