Samsung Galaxy S4 Mini i9195

Samsung Galaxy S4 Mini i9195

Samsung heeft een betaalbare variant van huidig topmodel, de Samsung Galaxy S4, ontwikkeld: de Samsung Galaxy S4 Mini. Als u de Galaxy S4 een geweldig toestel vindt maar tegelijkertijd ook een te dure smartphone vindt is de S4 Mini dé telefoon voor u! Uiteraard beschikt de Galaxy S4 Mini over een aantal super handige software functies die zijn grote broer ook heeft. U kunt deze telefoon bedienen via een 4.3 inch touchscreen. Dankzij twee zeer goede camera's (8-megapixel camera aan de achterkant en 1.9-megapixel camera aan de voorkant) met functies als autofocus en LED-flitser kunt u altijd fantastische foto's maken. De LED-flitser zorgt ervoor dat u ook in het donker goede foto's en video's kunt maken.

Handige software functies
De Samsung Galaxy S4 Mini beschikt over enkele unieke functies die het gebruiksgemak van iedere gebruiker moet verhogen. De camera heeft aan applicatie, Sound&Shot, waarmee u een geluidsopname kan toevoegen aan een foto. De camera heeft nog een functie: Story Album, dankzij deze app zal u toestel automatisch albums aanmaken voor uw foto's. Dus als in een specifieke periode op een specifieke plaats (bijvoorbeeld vakantie) allerlei foto's maakt, herkent de Galaxy S4 Mini dat dit een aparte album moet worden.

Android 4.2 Jelly Bean
Een belangrijke specificatie van de Samsung Galaxy S4 Mini is de versie van het besturingssysteem. Het toestel draait namelijk op de meest recente versie van Android, dit is Android 4.2 Jelly Bean. Grootste voordeel hiervan is, is dat de Galaxy S4 Mini soepel en zonder haperingen door menu's kan scrollen en tussen applicaties kan switchen. Uiteraard kunt u via de Google Play Store apps en games downloaden en installeren op uw toestel.

Ik wil aanbiedingen zien

Contractstatus biedt een grote hoeveelheid prijsvergelijkingen aan, zodat er altijd een type abonnement tussen zit dat bij jou past. Wij bieden jou de mogelijkheid om prijzen te vergelijken voor Energie, Internet, bellen en TV, Mobiele Telefoons, Tijdschriften, Dagbladen en Verzekeringen te vergelijken.


Benieuwd hoe je geld kan besparen?

Beheer overzicht voor snel inzicht in al jouw abonnementen | Contractstatus.nl

Beheer overzicht

Beheer al jouw abonnementen eenvoudig online met onze handige beheer overzichten. Hierdoor krijg jij jouw administratie volledig op orde en heb je bovendien een compleet inzicht in jouw vaste kosten en zie je snel waar jij op kan besparen.

Nu aanmelden Meer informatie

Tijdsindicatie

De tijdsindicatie balk geeft in procenten weer hoe ver de contractstermijn is verstreken. Hieruit kan je in één oogopslag aflezen of jouw abonnement binnenkort afloopt en of je opzoek kan naar een ander abonnement.

Tijdsindicatie verloop abonnement | Contractstatus.nl
Opzeg herinnering email voor afloopt van abonnement | Contractstatus.nl

Herinneringen

Alleen bij Premium of Pro

Om te voorkomen dat jij onnodig kosten betaald voor een abonnement dat je eigenlijk had willen stopzetten, kan je eenvoudig een herinnering instellen voor de afloop van jouw abonnementen. Hierdoor krijg je ruim op tijd een email dat jouw abonnement bijna afloopt en heb jij de tijd om te beslissen of je verder wilt gaan met dit abonnement.

Financieel Overzicht

Alleen bij Premium of Pro

Een online overzicht van al jouw abonnementen is al handig, maar het financiele overzicht geeft een grafisch beeld van jouw kostenverdeling. Hierdoor kan jij goed zien welk abonnement het grootste aandeel heeft in jouw vaste maandlasten.

Financieel overzicht abonnementen | Contractstatus.nl
Handige standaard opzegbrieven | Contractstatus.nl

Opzeggen

Alleen bij Premium of Pro

Opzeggen vanuit jouw beheer overzicht kan heel eenvoudig met onze handige opzegbrieven. Jouw gegevens zijn automatisch ingevuld in de opzegbrief en jij hoeft alleen nog maar de brief op te sturen. Wil je liever dat wij de brief voor je opsturen? Dat kan ook, met onze verzorgde opzegservice.

Prijsvergelijken

Alleen bij Premium of Pro

Door abonnementen goed met elkaar te vergelijken en te bekijken wat je wel en wat je niet nodig hebt binnen een abonnement, kan je vele euro's per maand besparen. Met onze prijsvergelijkers kan jij direct bekijken wat de beste aanbieding is voor jou. Er is altijd wel een abonnement dat bij jou past.

Prijsvergelijkers voor alle type abonnementen | Contractstatus.nl
Abonnement aanbiedingen op maat | Contractstatus.nl

Advies op maat

Alleen bij Premium of PRO

Als jij wel wat hulp kan gebruiken bij het uitzoeken van het beste abonnement en daar ook vele euro's mee wilt besparen, dan kunnen wij jou helpen door advies op maat te geven. Dit houdt in dat wij contact met jou opnemen als jouw abonnement bijna afloopt en een voorstel doen voor een goede aanbieding.Nu aanmelden