Sony Xperia Tipo

Sony Xperia Tipo

De Xperia lijn van Sony wordt steeds maar uitgebreid met mooie toestellen, hiervan is ook de Sony Xperia Tipo onderdeel. De telefoon is er ook in een dual sim uitvoering maar dit specifieke toestel heeft die mogelijkheid niet. Het toestel is te bedienen via het mooie touchscreen dat goed op uw aanrakingen reageert. De telefoon is zeer goed geschikt om al uw contacten te onderhouden en biedt u vermaak op de momenten dat u het nodig heeft. Kortom, de ideale telefoon!

Besturing
De Sony Xperia Tipo draait op het populaire Android 4.0 systeem, ook wel bekend als het Android Ice Cream Sandwich systeem. Hiermee kunt u allerlei applicaties downloaden die de mogelijkheden van uw toestel doen toenemen. U kunt handige functies downloaden of leuke spelletjes, vrijwel alles is mogelijk! U kunt zo de ideale telefoon creëren. Er zijn al enkele toepassingen op uw toestel geïnstalleerd vooraf natuurlijk. Zo kunt u meteen gebruik maken van uw Facebook of Twitter account en houdt u uw vrienden op de hoogte van alles wat er gebeurt, u kunt ze bijvoorbeeld direct op de hoogte stellen van het feit dat u een nieuwe telefoon heeft!

Camera en geluid
De Sony Xperia Tipo beschikt over een 3.15-megapixel camera waarmee u alle belangrijke momenten in uw leven kunt vastleggen. U kunt zowel foto's als video's maken en zo is er voor elke gebeurtenis een passende opnamestand. Deel de opnames met vrienden en familie door ze online te zetten en geniet er zelf nog eens van door ze op het mooie scherm te bekijken. Ook aan muziek geen gebrek, luister met de MP3-speler naar uw eigen muziek of met de FM-radio ontvanger naar uw favoriete radiozenders.

Ik wil aanbiedingen zien

Contractstatus biedt een grote hoeveelheid prijsvergelijkingen aan, zodat er altijd een type abonnement tussen zit dat bij jou past. Wij bieden jou de mogelijkheid om prijzen te vergelijken voor Energie, Internet, bellen en TV, Mobiele Telefoons, Tijdschriften, Dagbladen en Verzekeringen te vergelijken.


Benieuwd hoe je geld kan besparen?

Beheer overzicht voor snel inzicht in al jouw abonnementen | Contractstatus.nl

Beheer overzicht

Beheer al jouw abonnementen eenvoudig online met onze handige beheer overzichten. Hierdoor krijg jij jouw administratie volledig op orde en heb je bovendien een compleet inzicht in jouw vaste kosten en zie je snel waar jij op kan besparen.

Nu aanmelden Meer informatie

Tijdsindicatie

De tijdsindicatie balk geeft in procenten weer hoe ver de contractstermijn is verstreken. Hieruit kan je in één oogopslag aflezen of jouw abonnement binnenkort afloopt en of je opzoek kan naar een ander abonnement.

Tijdsindicatie verloop abonnement | Contractstatus.nl
Opzeg herinnering email voor afloopt van abonnement | Contractstatus.nl

Herinneringen

Alleen bij Premium of Pro

Om te voorkomen dat jij onnodig kosten betaald voor een abonnement dat je eigenlijk had willen stopzetten, kan je eenvoudig een herinnering instellen voor de afloop van jouw abonnementen. Hierdoor krijg je ruim op tijd een email dat jouw abonnement bijna afloopt en heb jij de tijd om te beslissen of je verder wilt gaan met dit abonnement.

Financieel Overzicht

Alleen bij Premium of Pro

Een online overzicht van al jouw abonnementen is al handig, maar het financiele overzicht geeft een grafisch beeld van jouw kostenverdeling. Hierdoor kan jij goed zien welk abonnement het grootste aandeel heeft in jouw vaste maandlasten.

Financieel overzicht abonnementen | Contractstatus.nl
Handige standaard opzegbrieven | Contractstatus.nl

Opzeggen

Alleen bij Premium of Pro

Opzeggen vanuit jouw beheer overzicht kan heel eenvoudig met onze handige opzegbrieven. Jouw gegevens zijn automatisch ingevuld in de opzegbrief en jij hoeft alleen nog maar de brief op te sturen. Wil je liever dat wij de brief voor je opsturen? Dat kan ook, met onze verzorgde opzegservice.

Prijsvergelijken

Alleen bij Premium of Pro

Door abonnementen goed met elkaar te vergelijken en te bekijken wat je wel en wat je niet nodig hebt binnen een abonnement, kan je vele euro's per maand besparen. Met onze prijsvergelijkers kan jij direct bekijken wat de beste aanbieding is voor jou. Er is altijd wel een abonnement dat bij jou past.

Prijsvergelijkers voor alle type abonnementen | Contractstatus.nl
Abonnement aanbiedingen op maat | Contractstatus.nl

Advies op maat

Alleen bij Premium of PRO

Als jij wel wat hulp kan gebruiken bij het uitzoeken van het beste abonnement en daar ook vele euro's mee wilt besparen, dan kunnen wij jou helpen door advies op maat te geven. Dit houdt in dat wij contact met jou opnemen als jouw abonnement bijna afloopt en een voorstel doen voor een goede aanbieding.Nu aanmelden